• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Süper hayırlı olsun insallah bizde o günlere geliriz.. biz araya büyükleri sokmayı planliyoruz hatrı sayılan kişiler girerse tahminimizce işimiz biraz daha kolay olacak inşallah tabi hayırlı işi bozmak isteyende çok çevremde Rabbim bizi onlardan korusun :KK9:

Herkese merhaba :) bende nisan gelini olucam Allah'ın izniyle, hazırlıklar tam gaz devam ediyor :)

Süper hayırlı olsun insallah bizde o günlere geliriz.. biz araya büyükleri sokmayı planliyoruz hatrı sayılan kişiler girerse tahminimizce işimiz biraz daha kolay olacak inşallah tabi hayırlı işi bozmak isteyende çok çevremde Rabbim bizi onlardan korusun :KK9:
çok sağ ol kuzumm benim darısı en yakın zamanda senin başına olsun :KK19::KK68:

aman dikkat edin canım o insanlar hep böyle zamanlarda çıkarlar meydana.kıskananlar ama belli etmeyenleri hiç söylemiyorum :KK48:.sağ olsun benim akrabalarımda kız isteme zamanı " olsun olsun kavuşsunlar birbirlerine " der gibi göründüler ama şimdi hepsinin gerçek yüzünü gördüm ve hiç biriyle görüşmüyorum.hiç tahmin etmediğim insanlar neler neler yaptı :KK20: bizde her zaman birbirimizin yanında olduk ve AŞK ımız kazandı:KK68::KK200::nazar:

umarım siz bunların hiç birini yaşamazsınız ömür boyu musmutlu olursunuz.sizde de her zaman AŞK kazanır :KK200::nazar:

Bnde geldimmm :) yaza inşallah sözümüz olacak. Daha çok var ama insan çok heyecanlanıyor her ayrıntıyı düşünmek istiyor :))

Amin amin amin :KK15:Bende ne nisan nede söz var ama hepsini yaşattilar sagolsunlar Rabbime havale ettim :KK47:kimseyi duymuyorum sevdiğimle bu yüzden cok kavga ettik ama aynen biz kazandikk Aşkımız kazandi Rabbime şükür :KK200:

Bnde geldimmm :) yaza inşallah sözümüz olacak. Daha çok var ama insan çok heyecanlanıyor her ayrıntıyı düşünmek istiyor :))
hoşgeldiiinnn :) sormak istediğin bişeyler olursa biz her zaman yardımcı oluruz canım

Çok teşekkür ederim canım:) aslında şu 2 3 gündür biraz moralim bozuk. sevgilimle 8yıldır birlikteyiz ve gerçekten benı çok seviyor bende onu bu yaz artık söz olsun diyoruz. ben onun ailesi ile tanısıyorum zaten.. en azından adı konsun ıstıyoruz. Ama onun okulunun son senesınde şuan. Ve çalışmadığı için bana istediklerimi yapamadığını söylüyo. içimde kalıo istediklerini yapamıorum öğrenci haliyle diyor. Zaten sıkıştırdıgım bı konuda yok. ama sanırım yaklaştıkca zaman bıraz streslendı ne yapmlaıyım onu nasıl rahatlatmalıyım sizce

Amin amin amin :KK15:Bende ne nisan nede söz var ama hepsini yaşattilar sagolsunlar Rabbime havale ettim :KK47:kimseyi duymuyorum sevdiğimle bu yüzden cok kavga ettik ama aynen biz kazandikk Aşkımız kazandi Rabbime şükür :KK200:
başkalarının da böyle şeyler yaşadığını duyunca çok üzülüyorum valla.bidaha hiç üzülmeyin kavga etmeyin canım benim evlendikten sonra hepsinin acısını çıkartın.
kız isteme olduktan ne kadar süre sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz canım?

Çok teşekkür ederim canım:) aslında şu 2 3 gündür biraz moralim bozuk. sevgilimle 8yıldır birlikteyiz ve gerçekten benı çok seviyor bende onu bu yaz artık söz olsun diyoruz. ben onun ailesi ile tanısıyorum zaten.. en azından adı konsun ıstıyoruz. Ama onun okulunun son senesınde şuan. Ve çalışmadığı için bana istediklerimi yapamadığını söylüyo. içimde kalıo istediklerini yapamıorum öğrenci haliyle diyor. Zaten sıkıştırdıgım bı konuda yok. ama sanırım yaklaştıkca zaman bıraz streslendı ne yapmlaıyım onu nasıl rahatlatmalıyım sizce
ailesi destek vermez mi peki canım? yazın sonuna doğru ya da eylül gibi yaparsanız eğer o zamana kadar geçici de olsa iş bulabilir bence.bu sorunu atlatmış olursunuz.
"annen babanda mutlaka yardımcı olur , sen onların evladısın , (eğer sen çalışıyorsan)herşeyimizi birlikte yaparız,biz bi yuva kurucaz artık sen ben yok aramızda " gbi şeyler belki yumuşatır canım.hem Söz de o kadar çok para da gitmiyor

Evet kesinlikle hem benim ailem hemde onun ailesi yardımcı olurlar buna eminim. Kv adayımla çok iyi anlaşıyoruz hiçbirşeyimizi eksik etmezler eminim. Ama işte ona anlatamıyorum bu durumu. 1 2 gündür öğrenciyim gezdiremiyorum edemiyorum diyor. bide ben çalışıyorum ve birikim yapmaya başladım. sanırım o da başlayamadı diye kafasına takmış durumda

başkalarının da böyle şeyler yaşadığını duyunca çok üzülüyorum valla.bidaha hiç üzülmeyin kavga etmeyin canım benim evlendikten sonra hepsinin acısını çıkartın.
kız isteme olduktan ne kadar süre sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz canım?
Vakitin geçmediği günlerdi o günler amin amin yasatmasin kimseye Rabbim:KK17: Nasip bize kalsa haziran falan nisan eylül ekim düğün 3senelik bi iliskimiz var daha da uzasin istemiyor bana kalsa biraz daha uzun sürsün nisanlilik durumu ama iste daha beklemeye tahammülü kalmamis beyenfendinin ne biliyim hayırlısı olsun canim yaa:KK4:

Evet kesinlikle hem benim ailem hemde onun ailesi yardımcı olurlar buna eminim. Kv adayımla çok iyi anlaşıyoruz hiçbirşeyimizi eksik etmezler eminim. Ama işte ona anlatamıyorum bu durumu. 1 2 gündür öğrenciyim gezdiremiyorum edemiyorum diyor. bide ben çalışıyorum ve birikim yapmaya başladım. sanırım o da başlayamadı diye kafasına takmış durumda
o para konusu erkeklerde büyük bi dert canım valla bende benimkine çok zor atlattım.hatta arada bi gidip geliyor gibi yine.

bizde nişan oluncaya kadar ikimizde öğrenciydik. nişanlım geçici işler de çalıştı.bana da hep sana yetemiyorum gezdiremiyorum , doğum günlerine çok özenmek istiyorum yapamıyorum falan diyordu.biz bu konuyu konuştuk ,evleninceye kadar birbirimize hediye almak falan yok .ben kendime üst başta 1-2 tane alıyorum,o asker olduğu için zaten almıyor.şimdi para biriktirmeye çalışıyoruz.ama evlendikten sonra ikimizde çalışacağımız için o zaman her istediğimiz serbest.istemediğimiz kadar sürpriz yapabiliriz,gezip tozabiliriz.
özellikle evlenme teklifi yapamadığı için çok üzülüyor.onuda evimize yerleşip ,işine başladıktan sonra yapıcağını söylüyor.çok özel olsun istiyorum diyor.biz böyle çözümledik.

seninki de şimdi herşeyi kendi yapmak istiyor ki sana öyle yetebileceğini düşünüyor .sende istersen buna benzer bi teklif sunup ikna edebilirsin sevdiğini canım

Öyle yapacağım galiba :) Erkeklerdeki şu gurur yok mu? Para gururu :) Atlatıcak bi şekilde. Sonrada ben kendimi kötü hissediyorum benmi çok şey istiyorum ben mi yapıyorum diye alınganlık yapıyorum ister istemez

Vakitin geçmediği günlerdi o günler amin amin yasatmasin kimseye Rabbim:KK17: Nasip bize kalsa haziran falan nisan eylül ekim düğün 3senelik bi iliskimiz var daha da uzasin istemiyor bana kalsa biraz daha uzun sürsün nisanlilik durumu ama iste daha beklemeye tahammülü kalmamis beyenfendinin ne biliyim hayırlısı olsun canim yaa:KK4:
en güzeli çok uzatmamak bencede .biz 1 buçuk senelik nişanlıyız.nişandan sonra oldu ne olduysa.biz çok pişman olduk daha önce evlenmediğimize
o yüzden maksimum 6- 7 aylık nişanlılık her zaman iyidir.

Öyle yapacağım galiba :) Erkeklerdeki şu gurur yok mu? Para gururu :) Atlatıcak bi şekilde. Sonrada ben kendimi kötü hissediyorum benmi çok şey istiyorum ben mi yapıyorum diye alınganlık yapıyorum ister istemez
sen hiç üzme kendini canım benim hepsi olucak bi şekilde :) bu olay erkeklerin hepsinde var .onu atlatmakta bize düşüyor :KK48:
herşeyin gönlünden geçtiği gibi olur inşAllah canım:KK19:

İnşallah canım herşeyim tam olsun istiyorum. O yüzden en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Bi de bizim akrabalar arasında çok laf olur böyle şeyler aslında ben hiç takmam böyle şeyleri ama insan ister istemez mutsuz oluyor. ne yaparsak yapalım en iyi yine onların olacak ama :)) övünmekte üstlerine yoktur

İnşallah canım herşeyim tam olsun istiyorum. O yüzden en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Bi de bizim akrabalar arasında çok laf olur böyle şeyler aslında ben hiç takmam böyle şeyleri ama insan ister istemez mutsuz oluyor. ne yaparsak yapalım en iyi yine onların olacak ama :)) övünmekte üstlerine yoktur
hiç bişey ikinizin mutluluğundan daha önemli değil canım .sen yine her istediğini yapmaya çalış içinde kalmasın.ömründe 1 kez yaşıycaksın böyle güzel şeyleri :) ama bikaç ufak bişey eksik olursada olsun yeter ki ikiniz mutlu olun.

hiç bişey ikinizin mutluluğundan daha önemli değil canım .sen yine her istediğini yapmaya çalış içinde kalmasın.ömründe 1 kez yaşıycaksın böyle güzel şeyleri :) ama bikaç ufak bişey eksik olursada olsun yeter ki ikiniz mutlu olun.
Kesinlikle Allah hepimizi mutlu kılsın :)

Back