- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
sende hoşgeldin aramıza canım aminnn canım hepimiz için inşAllahbenimde 13 aralıkta kaç gün kaldı sayamıyorum. heyecan dorukta Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsn inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende hoşgeldin aramıza canım aminnn canım hepimiz için inşAllahbenimde 13 aralıkta kaç gün kaldı sayamıyorum. heyecan dorukta Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsn inşallah
hoşgeldin canım kalan günlerinizde su gibi aksın geçsin bi an önce kavuşun birbirinize inşAllahMerhabaa
Benim de kısmetse 6 aralık 2015 te
Tam 30 gün 15saat kaldıı
Teşekkür ederim sizin de şimdiden hayırlı uğurlu bol muhabbetli olsun bir ömür sıcacık yuvanızda birlikte olunnhoşgeldin canım kalan günlerinizde su gibi aksın geçsin bi an önce kavuşun birbirinize inşAllah
2015 te dimi canım?benimde 13 aralıkta kaç gün kaldı sayamıyorum. heyecan dorukta Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsn inşallah
aminn inşAllah çok teşekkür ederizzz rabbim herkese bu güzel mutluluğu tattırsınTeşekkür ederim sizin de şimdiden hayırlı uğurlu bol muhabbetli olsun bir ömür sıcacık yuvanızda birlikte olunn
eveeet canım çok az kaldı ama hala hiç bi hazırlık yapmadık .Allah ın izniyle pazartesi günü izne geliyor nişanlım.üstbaşımız için nikahtan bi gün önce bişeyler bakıcaz.
akşamüstü de dini nikahımızı kıyıcaz inşAllah. hepsi aradan çıkmış olucak.nişanlım birliğine dönmeden bir gün önce de izmirde otelde bi gece kalalım diyoruz.ertesi günü de onu geçirip ben dönücemm.mini balayı gibi bişey olsun istedik ama inşAllah yapabiliriz
bide ben dün kiralık ev baktım internetten .bitane sıfır bi ev buldum kuzum çok beğendim fiyatı da çok iyi geldi.ama işte biz daha 3-4 ay sonra falan tutmayı planlıyorduk.bi daha da böyle denk gelir mi bilmiyorum
bugün nişanlıma anlattım evi canım çok beğendim dedim.olmadı 3-4 aylık kapora verirsek belki iyi biriyse kabul eder dedim.neden olmasın sen telefon numarasını al ben geldiğimde arayıp sorarız bi dedi evet kuzum senin de dediğin gibi o zaman istediğimiz gibi bi ev bulamaya biliriz , hem fiyatlar da artar o dönemde.Oy oyy kuzum yaaa ne güzel yaa Allahım ne güzel duygular maşallah :) kuzum nikahtan sonra annenin yanına mı döneceksin? Eğer maddi durumlar müsaitse bence tutun çünkü nisanda evlenecekler de büyük ihtimal o sıralar tutar kuzum şimdi Ramazan ayı hazirana geldiği için yoğunluk şuan nisan ve mayıstsymış düğünlerde
ayyy şimdiden hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi olur heyecandan stresten böylesindir belki canımYarın düğünüm var. Çok gerginim çok keyifsizim ( ben de bilmiyorum neden böyle oldum
ayyy şimdiden hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi olur heyecandan stresten böylesindir belki canım
bugün nişanlıma anlattım evi canım çok beğendim dedim.olmadı 3-4 aylık kapora verirsek belki iyi biriyse kabul eder dedim.neden olmasın sen telefon numarasını al ben geldiğimde arayıp sorarız bi dedi evet kuzum senin de dediğin gibi o zaman istediğimiz gibi bi ev bulamaya biliriz , hem fiyatlar da artar o dönemde.
annemle ilgili durum çok karışık kuzum malesef geçen hafta nişanlımın anneannesinde toplanıldı konuşmak için sonra benide çağırdılar .gittim ama bütün gece sözlü kavga ettik resmen .hiç ılımlı davranmıyor hala.ben gitmeden önce kayınvalidem e gizli nikah yapıormuşsunuz hayırlı olsun demiş.kayınvalidem de "benimde haberim yoktu çocuklar kendileri karar verip işlemlerini yaptıktan sonra haberim oldu "demiş.o zaman nikahtan sonra evden çıksın demiş annem.benim böyle konuştuklarından 1 gün sonra haberim oldu
ben geldikten sonra da açtım konuyu.1 ay kadar önce birisine gizli nikah yapıyorlar demiş bende ordan girdim konuya.."gizli nikah yapıyorlar demişssin her yerde ama zaten sen bunu biz daha işlemleri yaptırırken eniştenden öğrendin, bunu ikimizde biliyoruz" dedim.anladı yalanının ortaya çıktığını kıvırmaya başladı .madem nikah kıyıyorsunuz o zaman nikahtan sonra çık evden dedi.ama bana sanki çıkamıcağımı zannettiği için tehdit ediyor gibi geldi.kayınvalidem e de aynısını söyleyince emin olamadım canım.
nişanlım a da anlattım o zaman nikahtan sonra cumartesi günü gibi arayalım buluşup konuşalım dedi.ama ben kendimi tutamayabilirim onu görünce dedi.çık dersede çıkarım olmadı kuzum o yüzden evi tutarsakta çok iyi olucak
sen etrafında hiç duydun mu canım , böyle kapora verip ev kiralanabiliyor mu?
Hiç birine yakın değilAnnen niye böyle hala kuzum anlayamıyorum sen annene demişmiydin nikah için şunları yapıyoruz falan diye?
Evet hayatım zaten ev sahipleri 1 yada 2 kira bedeli kapora alıyorlar zaten :) inşallah ev sahiplerin iyidir kuzum:) kiraladın mı boşuna para vermezsiniz boş eve oturursun sende :) ev annene yakın mı yoksa kayınvalidene mi? Yoksa hiç birine mi :))
Aa benimki de asker ,mayısta gelicek Allah ın izniyle ama biz bu perşembe evleniyoruzBenim ki de asker ikinci ayin 3nde inşallah gelecek haziran gb de isteme falan olacak nasip olursa tabi aileler ne der bilmiyoruz :))
Canımmm nasıl geçti düğününüz ? :)teşekkürler umarım yarın daha iyi hissederim ama bilmiyorum valla hiç hoş bir ruh hali değil.