kızlaar beyaz eşyalarınızı hangi marka ve model aldınız? nişanlım geldiğinde bizde bi bakalım dedik.bana yardımcı olur musunuz?
arçelik i görünce çok mutlu oldum vallacanım buzdolabı ve televizyon almadık daha çamaşır makinesi bulaşık makinesi ankastre set ve elektrikli ev aletlerimin hepsini Arçelik aldım. çevremde çok fazla kullanan var memnuniyetlerini anlattılar hep.. annem aldığı Arçelikleri hala kullanıyor düşün yani ben de bundan ilham alarak Arçelikte karar kıldım
birazdan modelleri de yazacağım kuzum bakarsın resimlerinearçelik i görünce çok mutlu oldum valla
bizde samsung düşündük ilk başta ama şimdi sahibi de tanıdık diye arçelikten alalım diyoruz canım.çevremizdekiler de hep bosch kullanıyor , arçelik kullanan bulamadım
peki çamaşır , bulaşık ve ankastrelerinin modellerini söyler misin canım ? bide fotoğrafları varsa atabilirsen daha iyi olur
ocağını döküm mü yoksa emaye mi aldın?
9546 CDB Fırınarçelik i görünce çok mutlu oldum valla
bizde samsung düşündük ilk başta ama şimdi sahibi de tanıdık diye arçelikten alalım diyoruz canım.çevremizdekiler de hep bosch kullanıyor , arçelik kullanan bulamadım
peki çamaşır , bulaşık ve ankastrelerinin modellerini söyler misin canım ? bide fotoğrafları varsa atabilirsen daha iyi olur
ocağını döküm mü yoksa emaye mi aldın?
tamam kuzum benim ya çok sağ ol valla .geçenlerde bi topikte görmüştüm bazı markaların dökümlerinde leke oluyormuş da o yüzden sorayım bi dedimbirazdan modelleri de yazacağım kuzum bakarsın resimlerineay döküm emaye falan anlamam ben hahaha resimlerden bakarsın artık
hoşgeldin canımMerhaba kızlar :) Bende 2016 geliniyim, nisan veya mayıs henüz tarih almadık. İnşallah bu süreçte her şey gönlümüzce olur :)
9546 CDB Fırın
P 27 YB Davlumbaz
OCD 607 YB Ocak
9104 YCM Çamaşır Makinesi
6233 Bulaşık Makinesi :)
İyi geceler kızlarr :) sanırım burdaki herkes dünya evine giricekbana da yer var mı acabaa
Birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz, bence bu çok güzel bir şey :) Benimde gönlümden hep Nisan geçiyor ama bakalım Allah ne gösterecek :)hoşgeldin canıminşAllah Nisan da olur bi an önce kavuşursun sevdiğine
Hoşbuldukk nasibse benimde agustos düğün :'Olmaz mii hoş geldin aramiza
hayırlısı olsun kuzumm siz de aşkla kullanın inşallahh :))fırının özellikleri çok güzelmiş canım . güle güle aşkla kullan hepsini ..şimdi bana da fikir oldu nişanlım gelinceye kadar düşünmem lazım
hoşgeldin canıııımm :)İyi geceler kızlarr :) sanırım burdaki herkes dünya evine giricekbana da yer var mı acabaa
rabbim hakkınızda en hayırlı olan günü nasip etsin canım :)Birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz, bence bu çok güzel bir şey :) Benimde gönlümden hep Nisan geçiyor ama bakalım Allah ne gösterecek :)
inşAllah canımmm benimhayırlısı olsun kuzumm siz de aşkla kullanın inşallahh :))
hoşgeldin canıııımm :)
hoşgeldin canımmİyi geceler kızlarr :) sanırım burdaki herkes dünya evine giricekbana da yer var mı acabaa
hoşgeldin canımmtarihiniz belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?