Kızz akşam oldu hadi söyle çok merak ettiiimİyiyim canım bugün çok heyecanlıyımbizim için önemli bişey i kesinleştirmeye gidicem.çoook mutluyum
öğrendiğim ayrıntıları da sizinle paylaşıcam çünkü sizede lazım olucak.
ne olduğunu akşam söylerim şimdilik sürpriiiiz
valla ben bi sınav için hayatta değiştirmem düğün tarihinihem zaten arada 8 gün falan var canım şimdiden başlasan çalışmaya zaten aklında kalir mutlaka .bide son hafta üstünden gecersin tamamdır hem hepinizin istediğide olmuş olur
hayırlısı olsun canım inşAllah bundan sonra herşey yolunda giderdüğün tarihini değiştirdim ve rahatladım çok şükürrr.Yine bir aksilik çıkmazsa inşallah düğünümüz 31.07.2016 da
o zaman söylüyorum artıııkKızz akşam oldu hadi söyle çok merak ettiiim
o zaman söylüyorum artııık
nişanlım asker olduğu için ve biz nikah başvurusu yaptığımız dönemde izinler kapalı olduğu için dosyamıza tarihimiz yazılmamıştı.
kızlaaaaaar çok şükür nişanlımın iznini hallettik ve ben de bugün nikah dairesine gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
Saat : 14 . 00
olarak yazdırdım
ve nişanlım nikahtan 5-6 gün sonra geri dönücek. o yüzden kimliklerimizi hemen değiştirmemiz gerekiyor.bunu nüfus müdürlüğüne sorucaktım ama gerek kalmadı.nikah memuruna " soyad değişikliği sistemlere ne zaman geçer? kimlikleri en erken ne zaman değiştirebiliriz? " diye sordum..biz cuma günü evrakları teslim ederiz.sizde öğleden sonra 3 gibi değiştirme işleminizi yapabilirsiniz dediler.
bu en son yazdığımı özellikle sizle paylaşmak istedim çünkü ben internette araştırdığımda her yerde en erken 1 hafta sonra kimlikler değişiyor diye yazıyordu.ama öğrendim ki nikahtan bir gün sonra değiştirilebiliyomuş. belki sizede faydalı olur diye düşündüm
artık umarım bi aksilik çıkmaz dualarınızı bekliyoruz
FusRam Queen Bee bircadiningunlugu SevdaLinka P pofuduk16 @kitap_asigi @
canım hadi çok sevindim senin adına hayırlı olsunn ♥♥o zaman söylüyorum artııık
nişanlım asker olduğu için ve biz nikah başvurusu yaptığımız dönemde izinler kapalı olduğu için dosyamıza tarihimiz yazılmamıştı.
kızlaaaaaar çok şükür nişanlımın iznini hallettik ve ben de bugün nikah dairesine gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
Saat : 14 . 00
olarak yazdırdım
ve nişanlım nikahtan 5-6 gün sonra geri dönücek. o yüzden kimliklerimizi hemen değiştirmemiz gerekiyor.bunu nüfus müdürlüğüne sorucaktım ama gerek kalmadı.nikah memuruna " soyad değişikliği sistemlere ne zaman geçer? kimlikleri en erken ne zaman değiştirebiliriz? " diye sordum..biz cuma günü evrakları teslim ederiz.sizde öğleden sonra 3 gibi değiştirme işleminizi yapabilirsiniz dediler.
bu en son yazdığımı özellikle sizle paylaşmak istedim çünkü ben internette araştırdığımda her yerde en erken 1 hafta sonra kimlikler değişiyor diye yazıyordu.ama öğrendim ki nikahtan bir gün sonra değiştirilebiliyomuş. belki sizede faydalı olur diye düşündüm
artık umarım bi aksilik çıkmaz dualarınızı bekliyoruz
FusRam Queen Bee bircadiningunlugu SevdaLinka P pofuduk16 @kitap_asigi @
Aminnn inşallahhayırlısı olsun canım inşAllah bundan sonra herşey yolunda gider
çok teşekkür ederim canımm benim darısı tez zamanda sana olsun inşAllahhcanım hadi çok sevindim senin adına hayırlı olsunn ♥♥
Eveeet kuzuuuuum çok istemiştik yıldönümümüzde evlenmeyi rabbim şükürler olsun yardım etti bizecanımmmmm çok sevindim Allah herkesin gönlüne göre veriyor gerçekten :) Allah bir yastıkta kocatsın :) ayy heyecanlandım heeGiMUm gidiyoo sıra bize geliyorrrr lilililililil =))))
hoşgeldin canım aramızaKızlar hepinize hayırlı akşamlar.
Bende 30.07.2016 gelini olacağım inşallah
Eveeet kuzuuuuum çok istemiştik yıldönümümüzde evlenmeyi rabbim şükürler olsun yardım etti bizeamiiiiiiiiiin hepimiz eşlerimizle öyle kocayalım inşAllahhh
ben evleneyim de hemen sıra sana gelsin canımm benim
Amin canım inşallahhh :)çok teşekkür ederim canımm benim darısı tez zamanda sana olsun inşAllahh
Hayırlısı olsun canım beniiim :))düğün tarihini değiştirdim ve rahatladım çok şükürrr.Yine bir aksilik çıkmazsa inşallah düğünümüz 31.07.2016 da
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.
Bende 30.07.2016 gelini olacağım inşallah
kızlaar beyaz eşyalarınızı hangi marka ve model aldınız? nişanlım geldiğinde bizde bi bakalım dedik.bana yardımcı olur musunuz?
peki arçelikle ilgili bi fikrin var mı canım ?Canim ben electrolux aldim.ama cogu kisi bosh ve samsung u da öneriyor.benim aldigim yer bosh ve samsung yerine electrolux almani tavsiye ederim demisti ben de ona güvendimyoksa samsung da karar kılmıştık aslinda. inşallah pişman olmamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?