- 10 Nisan 2015
- 22
- 28
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gel tabi canım hoşgeldin :)) şimdiden hayırlı olsunkızlar merhabaa, 2016 gelini olacağım nasipse ben de.. kınam 20 Ağustos düğünüm 21 Ağustos ben de gelivereyim mi aranıza?
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinselam kızlar, bende seneye nişanlanıyorum kararı BUGÜN aldık.
çok heyecanlı ve sevinçliyim.......
hoşgeldin topiğimizeeHepinize merhaba hanımlar
bizim düğünümz de 12 temmuzda inşallah.
sizlere bir sorum var.
düğünde damada ne takacaksiniz
ben nisanda nisanlima saat takmistim.peki ya düğünde ne takacagim?hicbir sey takmamak olur mu ki ?
hoşgeldin topiğimizee
genelde künye ya da şovalye yüzük takanlar oluyor canım . ama benim gibi erkeklerde künye ve alyans dışında yüzük sevmeyenlerdensen tam altın takılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum
hoşbuldukk amin canım benim inşallahh :))gel gel tabi canım hoşgeldin :)) şimdiden hayırlı olsun
hem daha sonra istediğini alma şansı da var canım yada onu bozdurup birlikte bişeyler de yapabilirsinizHosbuldummm canimmm tam altin iyi fikir künye fln sevmem, zaten benim ki de asla takmaz
hoşbuldukk amin canım benim inşallahh :))
merhaba kızlarr nasılsınızz? :)
valla ben bi sınav için hayatta değiştirmem düğün tarihini hem zaten arada 8 gün falan var canım şimdiden başlasan çalışmaya zaten aklında kalir mutlaka .bide son hafta üstünden gecersin tamamdır hem hepinizin istediğide olmuş olur
merhaba canım.şu an hiç iyi değilim ve kafam çok karışık.
düğün tarihimizi belirledik.salonu da tuttuk ama bu gün her şeyim alt üst oldu.Sanırım düğün tarihini değiştireceğiz
Ben şu an özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum.Her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da KPSS var ve ben de gireceğim.Aslında ben bu yıl girmek istemiyorum çünkü düğün telaşından nasıl d ers çalışacağım bilmiyorum.Nişanlım ve ailem kesinlikle sınava girmemi istiyorlar.Öylesine girersin diyorlar.Ben de sınava gireceksem dersime az da olsa çalışmak istiyorum.Bu gün sınav tarihlerinin değiştiğini öğrendim.ilk iki sınavım 22 mayısta diğer sınavım 24 temmuzda.düğün tarihimiz ise 12 temmuzdu.çünkü ben sınavı bu kadar geç beklemiyordum.
Şimdi size soruyorum ne yapmalıyım?Sınava gireceğim mecbur.Peki düğün tarihini değiştirmeli miyim ?
siz olsaydınız ne yapardınız?
canım ben olsam tarih değişikliği asla yapmazdım madem denemek amacıyla giriyorsun fırsat buldukça çalışırsın olduğu kadar kimsenin gönlü de kırılmamış olur :)
merhaba canım.şu an hiç iyi değilim ve kafam çok karışık.
düğün tarihimizi belirledik.salonu da tuttuk ama bu gün her şeyim alt üst oldu.Sanırım düğün tarihini değiştireceğiz
Ben şu an özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum.Her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da KPSS var ve ben de gireceğim.Aslında ben bu yıl girmek istemiyorum çünkü düğün telaşından nasıl d ers çalışacağım bilmiyorum.Nişanlım ve ailem kesinlikle sınava girmemi istiyorlar.Öylesine girersin diyorlar.Ben de sınava gireceksem dersime az da olsa çalışmak istiyorum.Bu gün sınav tarihlerinin değiştiğini öğrendim.ilk iki sınavım 22 mayısta diğer sınavım 24 temmuzda.düğün tarihimiz ise 12 temmuzdu.çünkü ben sınavı bu kadar geç beklemiyordum.
Şimdi size soruyorum ne yapmalıyım?Sınava gireceğim mecbur.Peki düğün tarihini değiştirmeli miyim ?
siz olsaydınız ne yapardınız?
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
hoşgeldin canım :))modem im arızalandı kızlar ancak giderildi arızası :) geri sayıma kaldığımız yerden devam
Hosbuldummm canım :)) nasılsın?hoşgeldin canım :))
iyiyim bebeğim dizi izliyorum sen nasılsınn? :)Hosbuldummm canım :)) nasılsın?
İyiyim canım bugün çok heyecanlıyım bizim için önemli bişey i kesinleştirmeye gidicem.çoook mutluyumiyiyim bebeğim dizi izliyorum sen nasılsınn? :)