Ne güzel canım üniversite zamanlarınızıda birlikte geçirmişsinizÜniversitede tanıştık canım.3 yıl arkadaştık,son yıl da ilişkimiz başladı.
hep böyle sürsün inşAllah canımHoşbuldummm
İyi gidiyor aslında daha pek alışamadım anlayamadımrüya gibi sanki zamanla alışacağım sanırım GiMUm
hep böyle sürsün inşAllah canımevine alışabildin mi peki ? bazıları alışamadık falan diyor
henüz hazırlıklara baslayamadık canım aile durumları sürekli karıştığı için oda nikahı mı yoksa nikah salonunda mı yapsak çok kararsız kaldık
annem nişanlımın kuzeninin evine gitmiş.yine bizi şikayet etmiş.çağırsalarda ne düğünlerine ne nikahlarına gitmiyeceğim , ailem akrabalarım da gelmicek demiş.çeyizini de vericem, ben elimden geldiğince en iyisini almaya çalıştım ona demiş.bende sinirlendim hala kendini övüyor bizi suçluyor diye.evlendikten sonra hala arkamızdan ben onlara şunu aldım bunu aldım derse diye çeyizleri de almak istemiyor bi yanım. yine bizi kötü göstermiş yani
nişanlımda öğrenince kuzenine sinirlendi , neden bizi savunmadı diye.ben beni savunmayan akrabalarım için mi nikah salonuna para vericem diyor.bilmiyorum herseyden soğutuyorlar bizi iyice
aa neden öyle oldu canımBenim evim tadilatta canım annemlerin yazlık evindeyim onu hiç sorma valla düzenim olmadı daha o yüzden de anlamadım ya evlilikten. Ve daha 1 ay sürecek
ay özel olur mu hiç canım bende bilmiyorum 21 senelik annemi çözemedim yani..Canım annen neden böyle yapıyor kiÖzel değilse söyler misin? Valla nişanlın haklı bir yandan da salonlar da 6bin 7bin aşağı değil.. En temizi nikah oh miss:) bizde nikah yapmayı düşünüyoruz canım :)
aa neden öyle oldu canım
ay özel olur mu hiç canım bende bilmiyorum 21 senelik annemi çözemedim yani..
kuzenlerim kocalarını hep parmaklarında döndürüyor kendi annelerinin her dediğini yaptırıyorlar.bizimkide öyle istedi nişanlımı ve beni kendi istediği gibi yönlendirmek istedi ama başaramayınca ortalığı yıkmaya çalışıyor
29 Eylül 2015 Salı
2015 - 2016 YILI GELİNLERİMİZİN DÜĞÜN TARİHLERİ
2015
puertorico : Eylül 2015..Düğün .... Son 1 Gün ....
elvanelvan88 : Eylül 2015..Düğün ....Son 1 Gün....
kagithavlu : Eylül 2015 ..Düğün ....Son 1 Gün ....
GİMUm : 12 Kasım 2015..Düğün ....Son 44 Gün....
2016
FusRam : 24 Nisan 2016 ..Düğün ....Son 208 Gün ....
burjuvas : 30 Nisan 2016 ..Düğün ....Son 214 Gün ....
Queen Bee : Nisan 2016 ..Düğün .... Son 214 Gün ....
gamzelim__ : 29 Mayıs 2016 ..Düğün ....Son 243 Gün ....
kına : 28 Mayıs 2016
bircadiningunlugu : Mayıs 2016 ..Düğün .... Son 245 Gün ....
SevdaLinka : 20 Temmuz 2016 ..Düğün ....Son 295 Gün ....
environmentaleng : Temmuz 2016 ..Düğün ....Son 306 Gün ....
inceldigiyer : Ağustos 2016 ..Düğün .... Son 337 Gün ....
basketchi : Ağustos 2016 ..Düğün ....Son 337 Gün ....
NAZSU_ : Eylül 2016 ..Düğün .... Son 367 Gün ....
pafiremm : Kasım 2016 ..Düğün .... Son 428 Gün ....
bsrns : 2016 ..Düğün .... Son 459 Gün ....
Melisa93 : 2016 ..Düğün .... Son 459 Gün ....
Hancock : 2016 ..Düğün .... Son 459 Gün ....
2015 - GELİNLERİMİZ
1 =plnergn : 31 Ocak 2015 ..Düğün .... ....
2 =CRAZYBEL : Şubat 2015 ..Düğün .... ....
3 =ifosenel : Nisan 2015 ..Düğün .... ....
4 =PembeLokum : 02 Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
5=bal-arisi : Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
6 =kievodessa : 15 Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
7 =hayalperisii : 06 Haziran 2015 ..Düğün .... ....
8 =toz-pembe : 14 Haziran 2015 ..Düğün ... ....
9 =buseozcn : 18 Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
10 =ssddaybala : Temmuz 2015..Düğün .... ....
11 =eftelyabt : 08 Ağustos 2015..Düğün .... ....
12 =lara89 : 15 Ağustos 2015..Düğün .... ....
13 =ikihayat : 15 Ağustos 2015..Düğün .... ....
14 =_eylulum_ : 22 Ağustos 2015..Düğün .... ....
15 =_umutlu : 29 Ağustos 2015..Düğün .... ....
16 =vasybg : 6 Eylül 2015 .. Düğün .... ....
17 =kitap_asigi : 26 Eylül 2015 ..Düğün .... ....
bende 2.sıradayım zaman çabuk geçiyo canımm :)Anam yaa listenin başını çekiyorumciddi ciddi az kalmış Şafak 208
bende 2.sıradayım zaman çabuk geçiyo canımm :)
Öyle canım şuanlık 2016 da ilk gelinimiz sensinAnam yaa listenin başını çekiyorumciddi ciddi az kalmış Şafak 208
İnşAllah en yakın zaman da geçersiniz canım zor oluyordur böyle .sCanım ev yeni yapılıyordu yetişmedi o yüzden ufak tefek eksikleri var tamamen bitmeden de geçemiyorum
bende hala her yaptığına şaşırıyorum canım ama benim de bi sabır noktam var.bu evden çıktıktan sonra büyük konuşmayayım ama komple bütün bağlantılarımı koparıcam .yabancıdan farkı olmuycak benim için.kesinlikle evime kapıma gelmesin.ama yarın öbür gün akrabaları buna gerçek yüzlerini gösterdiklerinde benim yanıma gelmesin.Kuzenlerini evlatlık alsın mademevladına yapabilir mi insan bunu baban birşey demiyor mu canm
bende 2.sıradayım zaman çabuk geçiyo canımm :)
Öyle canım şuanlık 2016 da ilk gelinimiz sensin
yarından itibaren de 2015 in SON GELİNİ BEEEN
bende hala her yaptığına şaşırıyorum canım ama benim de bi sabır noktam var.bu evden çıktıktan sonra büyük konuşmayayım ama komple bütün bağlantılarımı koparıcam .yabancıdan farkı olmuycak benim için.kesinlikle evime kapıma gelmesin.ama yarın öbür gün akrabaları buna gerçek yüzlerini gösterdiklerinde benim yanıma gelmesin.
annem babam 4-5 sene önce boşandı lar canım zaten ben liseye başladığımda ayrılmışlardı.babamda ben gidersem beni görüyordu .bi kere bile beni görmeye gelmedi , beni hiç arayıp sormuyor.ben 3 senedir gitmiyorum.aramıyorum da
nişanda baannemlerle babam çağırmamı beklemişler.ama çağırmadım. Bütün herseyin parası verildi bunlar gelip misafir gibi oturucak diye hemde beni 3 senedir arayıp sormayan insanı ne yapıyım ben diye istemedim
yani anlıyacağın al birini vur ötekine kuzum
bu hayattaki tek şansım nişanlım
hiç sorma canım valla çok mutlu oldum ilk sırada olucam diyeAynen tatlım :) hüzünlendim böyle ne bilim yaa
hehehehe :) son gelin seniiivakit ne hızlı yahuuu
ahh ahh canım o zaman haklısın yani.. Babalar kızlarına düşkün olur derler aslında.. Baban bir daha evlendi mi eşi istemiyordur belki? Arasaydın kuzu burada bdv konular açılıyor arayıp sormayan babalarla ilgili sonra ölümünden sonra çekilen vicdan azapları küçük olarak büyüklük sende kalırdı. Anneni anlayamadım canım. Yine de büyük konuşma.. Netice de onlar sayesinde bu dünyadasın. Bunları kolay diyebiliyorum tabi içini yaşadıklarını bilemiyorum herşeyin en iyisini sen bilirsin hakkında hayırlısı be canım Gerçekten senin şansın nişanlın olmuş..
İnşAllah en yakın zaman da geçersiniz canım zor oluyordur böyle .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?