• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Kendimi tanıtayım.
24 yaşındayım.Türkçe öğretmeniyim.Erzurum'da görev yapıyorum.
2 aydır nişanlıyız.Düğünümüz de 20 Temmuz'da nasipse...:oops:
şimdiden hayırlı olsun rabbim ömür boyu sürdürsün mutluluğunuzu.:KK36:
bende 21 yaşındayım . 1 buçuk yıldır nişanlıyız , kasımda nikahımız olucak .. çok memnun oldum :KK50:

ekledim senide canım listemize :) başladınız mı hazırlıklarınıza ?

Valla canım kına ve düğün salonumuzu tuttuk.Nikahı 29 Mayıs'ta yapacağız nasipse.Biz ikimiz de köyde öğretmeniz,hayat şartları zor,imkanlar kısıtlı...O yüzden dört dörtlük çeyiz telaşım yok,gerekli ve bütçemizi aşmadan tamamlamaya çalışıyorum.

Siz neler yapıyorsunuzzz ? :cool::KK28:

Valla canım kına ve düğün salonumuzu tuttuk.Nikahı 29 Mayıs'ta yapacağız nasipse.Biz ikimiz de köyde öğretmeniz,hayat şartları zor,imkanlar kısıtlı...O yüzden dört dörtlük çeyiz telaşım yok,gerekli ve bütçemizi aşmadan tamamlamaya çalışıyorum.

Siz neler yapıyorsunuzzz ? :cool::KK28:
en iyisini düşünmüşsünüz canım aynı yerde mi görev yapıyorsunuz?
bende gereksiz şeyleri almamayı düşünüyorum .evinizi tuttunuz mu?

en iyisini düşünmüşsünüz canım aynı yerde mi görev yapıyorsunuz?
bende gereksiz şeyleri almamayı düşünüyorum .evinizi tuttunuz mu?

Farklı köylerdeyiz canım,eş durumundan seneye yanına gideceğim nasipse.Doğunun en güzel tarafı lojmanlarının olması,lojmanda kalacağız nasipse,şimdi olduğu gibi...:KK53:

Sen de bahsetsene kendinden biraz,amma konuştum.:KK23::KK70:

Farklı köylerdeyiz canım,eş durumundan seneye yanına gideceğim nasipse.Doğunun en güzel tarafı lojmanlarının olması,lojmanda kalacağız nasipse,şimdi olduğu gibi...:KK53:

Sen de bahsetsene kendinden biraz,amma konuştum.:KK23::KK70:
benim durumlar karışık :KK45: nişanlım şuan asker , kasımda nikahımız :nazar: olduktan sonra daha 6 ay ı kalıyor.annemle aramız bozuk olduğu için düğün yapmamaya karar verdik.

nişanlım gelmeden hem evi tutucaz hem de şişme yatak almam lazım .çünkü geldiği gün direk evimize gidicez. ama bomboş olucak haliyle :KK22:

1 hafta içinde de eşyalarımızı alıcaz. böyle acayip bişey olucak bizimki :confused:

benim durumlar karışık :KK45: nişanlım şuan asker , kasımda nikahımız :nazar: olduktan sonra daha 6 ay ı kalıyor.annemle aramız bozuk olduğu için düğün yapmamaya karar verdik.

nişanlım gelmeden hem evi tutucaz hem de şişme yatak almam lazım .çünkü geldiği gün direk evimize gidicez. ama bomboş olucak haliyle :KK22:

1 hafta içinde de eşyalarımızı alıcaz. böyle acayip bişey olucak bizimki :confused:

Anladım canım...:KK56: Önemli olan geçinmek,ömür boyu sürdürebilmek zaten,gerisi bir günlük iş...:KK60:

Aynen Can'ım bayadır konuşmuyoruz :KK43: giriyorum bakıyorum çıkıyorum :) napiyorsun bakalım Can'ım Nasıl gidiyor hazırlıklar:)
henüz hazırlıklara baslayamadık canım aile durumları sürekli karıştığı için oda nikahı mı yoksa nikah salonunda mı yapsak çok kararsız kaldıko_O
annem nişanlımın kuzeninin evine gitmiş.yine bizi şikayet etmiş.çağırsalarda ne düğünlerine ne nikahlarına gitmiyeceğim , ailem akrabalarım da gelmicek demiş.çeyizini de vericem, ben elimden geldiğince en iyisini almaya çalıştım ona demiş.bende sinirlendim hala kendini övüyor bizi suçluyor diye.evlendikten sonra hala arkamızdan ben onlara şunu aldım bunu aldım derse diye çeyizleri de almak istemiyor bi yanım. yine bizi kötü göstermiş yani

nişanlımda öğrenince kuzenine sinirlendi , neden bizi savunmadı diye.ben beni savunmayan akrabalarım için mi nikah salonuna para vericem diyor.bilmiyorum herseyden soğutuyorlar bizi iyice :KK43:

Back