- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
peki barışmanız söz konusu değil mi canım .s
büyük konuşmak istemiyorum ama değil... çünkü bende istemiyorum artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki barışmanız söz konusu değil mi canım .s
peki canım sen iyisini bilirsin hakkında kim hayırlıysa Rabbim onun çıkarsın bi an once karşına. bidaha üzülmebüyük konuşmak istemiyorum ama değil... çünkü bende istemiyorum artık...
ayrıldık... hayırlısı buymuş...
@kitap_asigi kuzumm aldın mı halı ve perdelerini?
Cok sasirdim cok mutlu cok heyecanliydin ya noldu ki birden
Yok tatlim cumartesi mobilyalar gelecek o zaman sececegim insallah.
Resmi tatil sebebiyle nikahim one alindi. Cuma gunune
aa bu cuma mı hazır mı elbisen ?
Cok sasirdim cok mutlu cok heyecanliydin ya noldu ki birden
Yok tatlim cumartesi mobilyalar gelecek o zaman sececegim insallah.
Resmi tatil sebebiyle nikahim one alindi. Cuma gunune
Of kotu olmusbi akşam beni aradı... hafiften dilinin dolanmasından anladım sarhoş olduğunu.
moralim bozuk dedi. sordum anlatmaya başladı. babasıyla tartışmış. bağırmışlar birbirlerine. benim ki sık dişini 2 aya gideceğim burdan demiş. (çakırkeyf iken söylüyo bunu bana tabi.)
bunu bana anlatırken ben şok tabi ama belli etmedim.
neyse kapattı telefonu eve geçti. güya... bi baktım facebook hesabından bir clupta chek-in yapmış. aradım hemen. orda değilim arkadaşıma göstermek için öyle yaptım dedi. tabi kafa hala gidikken.
ertesi gün ne bir arama ne bir sorma.
diğer günde öyle bitti.
gece aradı beni. içimi kemirip duracağına sordum bende. 2 ay sonra gidicektin de beni hayatına neden soktun dedim. haklısın dedi sadece.
bende usulca telefonu kapattım bir daha da aramadım. onun çağrılarına da dönmedim.
Evett yarinaa bu cuma mı hazır mı elbisen ?
ayy beni de heyecanlandırdın oda nikahı mi yoksa salonda mi yapılacak kuzumEvett yarin
Elbise hazir da ben hazir miyim bilmiyorum
Hoşgeldin canımKısmetse 2016 gelini olucam yani sanırım inşallah
Ozellikle salon diye belirtmedik canimm. Odalar dolu olunca salonda yapilirmis. Nikah tarihi Resmi tatile denk gelen ciftler de mecbur one cektiyse odalar doluysa salonda yapilir heralde bilmiyorummayy beni de heyecanlandırdın oda nikahı mi yoksa salonda mi yapılacak kuzum
Hadi insallah canim hosgeldinKısmetse 2016 gelini olucam yani sanırım inşallah
HoşbuldukkHadi insallah canim hosgeldin
HoşbuldukkkHoşgeldin canım
ayy kuzum çok mutlu olun , hersey en güzel şekilde geçsin inşAllah en kısa zamanda bütün ayrıntıları istiyorum..kuzum elbisele aksesuarlarının fotosu var mı özelden atabilir misin bana? Hem bana da fikir olurOzellikle salon diye belirtmedik canimm. Odalar dolu olunca salonda yapilirmis. Nikah tarihi Resmi tatile denk gelen ciftler de mecbur one cektiyse odalar doluysa salonda yapilir heralde bilmiyorumm
merhaba bende Allah nasip ederse 30 nisan 2016 da gelin olacağım listeye ekler misiniz :)Hoşgeldin canım
hoşbulduk canımm :)merhaba bende Allah nasip ederse 30 nisan 2016 da gelin olacağım listeye ekler misiniz :)
tabiki eklerim canım hazırlıklara başladınız mı ?merhaba bende Allah nasip ederse 30 nisan 2016 da gelin olacağım listeye ekler misiniz :)