• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Allah yardımcınız olsun , sizi hiç ayırmasın canım.bide özellikle böyle dönemlerde çok zor.
biz manisa da yaşamaya devam edicez ama 1-2 sene içinde izmirden de iş bulma gibi bi imkanı olursa oraya taşınabiliriz.zaten Manisa - İzmir yarım saat sürüyor.
nişanlım makine ressamı , o kendi branşında devam edicek....
ben bilgisayar programcılığı okudum geçen sene mezun oldum ama hala işsizim .açıkçası bu aralar işime geliyor :KK48: çünkü Kasımda nikah planladık .hemen ardından ev araştırmaya başlıycam , o tutulucak ,temizliği olucak, derken bütün işleri benim halletmem gerekicek. nişalımda askerliğini bitirmiş olur o süreçte . o gelinceye kadar bulamazsam hala, geldikten sonra daha sıkı bi şekilde iş arıycam bakalım .

senin mesleğin ne kuzum ? adını da bilmiyorum :)
Amin canim cumlemizi.
Ne guzel her seyle bir bir ilgilenebileceksin. Ben hicbirine sahit olamadim malesef. Telefon ucundan whatsapptan hallettik cogunu. Sen de gonlune gore bir is bulursun insallah en uygun zamanda.
Ben aciktan okuyorum canim. Liseden sonra 3 sene ara verdim kurslara falan gittim bol bol kitap okudum evde oturdum:KK48:
Bu sene kayit yaptirdim aof'ye.
Rüveyda bu arada adim:KK48:

Amin canim cumlemizi.
Ne guzel her seyle bir bir ilgilenebileceksin. Ben hicbirine sahit olamadim malesef. Telefon ucundan whatsapptan hallettik cogunu. Sen de gonlune gore bir is bulursun insallah en uygun zamanda.
Ben aciktan okuyorum canim. Liseden sonra 3 sene ara verdim kurslara falan gittim bol bol kitap okudum evde oturdum:KK48:
Bu sene kayit yaptirdim aof'ye.
Rüveyda bu arada adim:KK48:
evet düğünümüz olmuycak ama en azından herşeyimi kendim halledicem..olsun kuzum artık o ev sizin evlendikten sonra eksik olan herşeyinizi gidip birlikte alıcaksınız.inşAllah canım ama ben kendi mesleğimi istemiyorum zaten açıktan devam edicem bende bölümümü değiştirip.

ne güzel sende dinlenmişsin işte kuzum :KK48: hangi bölüm okuyorsun?

evet düğünümüz olmuycak ama en azından herşeyimi kendim halledicem..olsun kuzum artık o ev sizin evlendikten sonra eksik olan herşeyinizi gidip birlikte alıcaksınız.inşAllah canım ama ben kendi mesleğimi istemiyorum zaten açıktan devam edicem bende bölümümü değiştirip.

ne güzel sende dinlenmişsin işte kuzum :KK48: hangi bölüm okuyorsun?
Bikac sene sonra dugun de yaparsiniz canim belli mi olur:KK8: ben cok istemistim mesela ev tutulmadan beraber gezelim bakalim vs diye. Ama fotograflardan filan oldu iste:KK70:
Birlikte bir seyler yapmak dusuncesi bile cok guzel ya eksik tamamlamak da olsa bu:KK68:
Hangi bolumu istiyorsun dusunuyorsun bana da fikir ver ben boyle aciktan okuyup gitcem sanirim yillarca:KK48:
Ilahiyat oldu ilk deneyimim 2 senelik oldugu icin bu olsun dedim. :KK48:

Bikac sene sonra dugun de yaparsiniz canim belli mi olur:KK8: ben cok istemistim mesela ev tutulmadan beraber gezelim bakalim vs diye. Ama fotograflardan filan oldu iste:KK70:
Birlikte bir seyler yapmak dusuncesi bile cok guzel ya eksik tamamlamak da olsa bu:KK68:
Hangi bolumu istiyorsun dusunuyorsun bana da fikir ver ben boyle aciktan okuyup gitcem sanirim yillarca:KK48:
Ilahiyat oldu ilk deneyimim 2 senelik oldugu icin bu olsun dedim. :KK48:
yok kuzum düğün kesin olmucak. mayısta geldiği gün hemen evimize gdicez şişme yatağımızda uyucaz.ertesi günde hemen eşyalarımıza bakmaya gidicez :KK48: 1 sene sonra da foto çekimi yapıcaz.
hala kararsızım meslek konusunda.ama iş ararken bakıyorumda hep işletme , iktisat mezunlarını arıyorlar canım

yok kuzum düğün kesin olmucak. mayısta geldiği gün hemen evimize gdicez şişme yatağımızda uyucaz.ertesi günde hemen eşyalarımıza bakmaya gidicez :KK48: 1 sene sonra da foto çekimi yapıcaz.
hala kararsızım meslek konusunda.ama iş ararken bakıyorumda hep işletme , iktisat mezunlarını arıyorlar canım
Amaaan olsun ya dugun de olmayiveirir. Bence cok gereksiz seyler zaten kina gecesi yapmiyorum elimde olsa dugun de yapmam:KK48:
Isletme bolumunun onu cok acik diye dusunuyorum ben de canim:KK51:

Amaaan olsun ya dugun de olmayiveirir. Bence cok gereksiz seyler zaten kina gecesi yapmiyorum elimde olsa dugun de yapmam:KK48:
Isletme bolumunun onu cok acik diye dusunuyorum ben de canim:KK51:
önceden çok özeniyordum canımda şimdi banada gereksiz geliyor :KK48:
ilahiyat bitince dikey geçiş mi yapcaksın canım..işletmeyi neden seçmedin o zaman kız :KK48:

önceden çok özeniyordum canımda şimdi banada gereksiz geliyor :KK48:
ilahiyat bitince dikey geçiş mi yapcaksın canım..işletmeyi neden seçmedin o zaman kız :KK48:
Cok gergin bi gun olacak bence canim. Gerilmeye hiiic gerek yok:KK48: ama genelde el ne der dusuncesi iste dugun yapma sebebi..

Bilmiyorum ki gecis yapabilirim aslinda seversem. Ya ilgim vardi seviyordum bu konuda arastirip okumayi falan. Dedim hadi ilahiyat olsum.:KK48:
Sen de ikinci universite hakkindan kayit yaptir istersen bu sene?
Nisanlim da isletme secti bakalim onun kitaplardan bakar ederim ilgimi cekerse sonraki bolumum olur:KK47:

Cok gergin bi gun olacak bence canim. Gerilmeye hiiic gerek yok:KK48: ama genelde el ne der dusuncesi iste dugun yapma sebebi..

Bilmiyorum ki gecis yapabilirim aslinda seversem. Ya ilgim vardi seviyordum bu konuda arastirip okumayi falan. Dedim hadi ilahiyat olsum.:KK48:
Nisanlim da isletme secti bakalim onun kitaplardan bakar ederim ilgimi cekerse sonraki bolumum olur:KK47:
Evet hep ailelerin o düşüncesi yüzünden daha bi sürü ıvır zıvır ı yapmak zorunda kalıyoruz.

ben nişanlımı bekliyorum canım:21: nişanlım lise mezunu. o geldikten sonra kendimizi toparlayıp 1 sene sonra birlikte başvurucaz.

uzaktan eğitim i araştırdın mı hiç peki canım

Evet hep ailelerin o düşüncesi yüzünden daha bi sürü ıvır zıvır ı yapmak zorunda kalıyoruz.

ben nişanlımı bekliyorum canım:21: nişanlım lise mezunu. o geldikten sonra kendimizi toparlayıp 1 sene sonra birlikte başvurucaz.

Aynen oyle malesef. Her iste o dusunce var.
Anladim canim o zaman hayirlisi olsun. :)

uzaktan eğitim i araştırdın mı hiç peki canım
Yok hic arastirmadim onu. Senin bilgin var mi?

12 Eylül 2015 Cumartesi

:KK200: 2015 - 2016 YILI GELİNLERİMİZİN DÜĞÜN TARİHLERİ :KK200:

:nazar: 2015 :nazar:

:KK200:kitap_asigi : 26 eylül 2015 ..Düğün :KK60:....Son 13 Gün .... :KK37: :KK61: :KK68:

:KK200:puertorico : Eylül 2015..Düğün :KK60:.... Son 18 Gün .... :KK37::KK61::KK68:

:KK200:elvanelvan88 : Eylül 2015..Düğün :KK60:....Son 18 Gün....:KK37::KK61::KK36:

:KK200: kagithavlu : Eylül 2015 ..Düğün :KK60: ....Son 18 Gün .... :KK37::KK61::KK68:

:KK200: GİMUm :KK200: : 12 Kasım 2015..Düğün :KK60:....Son 60 Gün....:KK37::KK61::KK36:

:nazar: 2016 :nazar:

:KK200: FusRam : 24 Nisan 2016 ..Düğün :KK60: ....Son 224 Gün ....:KK37: :KK61::KK68:

:KK200: Queen Bee : Nisan 2016 ..Düğün :KK60:.... Son 230 Gün .... :KK37: :KK61::KK68:

:KK200:gamzelim__ : 29 Mayıs 2016 ..Düğün :KK60: ....Son 258 Gün ....:KK37: :KK61: :KK36:
:KK61: kına : 28 Mayıs 2016 :KK74:

:KK200:bircadiningunlugu : Mayıs 2016 ..Düğün :KK60: .... Son 261 Gün ....:KK37::KK61::KK68:

:KK200: environmentaleng : Temmuz 2016 ..Düğün:KK60: ....Son 322 Gün ....:KK37::KK61::KK36:

:KK200: inceldigiyer : Ağustos 2016 ..Düğün:KK60:.... Son 353 Gün .... :KK37: :KK61::KK36:

:KK200: basketchi : Ağustos 2016 ..Düğün:KK60: ....Son 353 Gün ....:KK37::KK61: :KK68:

:KK200: NAZSU_ : Eylül 2016 ..Düğün :KK60:.... Son 383 Gün .... :KK37: :KK61::KK36:

:KK200: pafiremm : Kasım 2016 ..Düğün :KK60:.... Son 444 Gün .... :KK37: :KK61::KK36:

:KK200: bsrns : 2016 ..Düğün :KK60:.... Son 475 Gün .... :KK37: :KK61::KK36:

:KK200: Melisa93 : 2016 ..Düğün :KK60:.... Son 475 Gün .... :KK37: :KK61::KK36:

Back