- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #5.721
inşaALLAH geçicek 1 ay daha erteledim umutlarımı...
insallah rabbim bizlerede kısmet eder cnmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaALLAH geçicek 1 ay daha erteledim umutlarımı...
insallah rabbim bizlerede kısmet eder cnmmmmmmmmm
inşaALLAH canım ya inşaALLAH bnm lh yüksek ya doktora sordum.dedimki klomen kullanmasam doğum kontrol ilacı kullansam normale dönermi lh diye.hayır dönmez dedi biz napıcaz yaa
doktorunun dediklerini dinle,tedavini ol cnm.
rabbim hepimize şifa,hayırlı evlat nasip etsin.
inşallah canım .ben bişe sorcam 22 ocakta ilişki istedi 23 ocakta çatlatma iğnesi oldum 24.ün akşamı 26.gün ve 28.gün ilişki önerdi fakat çatlatma iğnesini vurulduğumda en büyük yumurtam 18,9mm di.36 saatte çatlıcak denilmişti bana fakat benm ağrım 30 .gün ve 31.gün oldu acaba çatlatma iğnesi ozaman çatlatmış olabilirmi yumurtaları.çünkü yumurtalar 22mm de filan çatlıyomuş
Kanda baktıracaksan adetını beklemene gerek yok.hadi ya benim normal adet tarihim 18 şubat ama 13 şubatta iğne vurulalı 14 gün olcak normal adetimi beklim yoksa 14.gün çıkarmı
Kan tahlili sabah mi olmasi gerekiyor peki
ee çatlatma iğnesinden sonra dediği saatlerde ilişkiye girmedinizmi?
doktorun önerdiği saatleri değerlendirdik...
tamam peki adet günün ne zmn?belirtin varmı?
canım merhaba nasılsın?.. senin "cm" yazmalarına alışamadım hiç.. her seferinde santimetre olarak okuyorum.. sonra farkedip gülüyorum kendi kendime..
adet oldum işte çatlatma iğnesinin 16. gününde bugünde doktora gittim geçen ay klomenle çok yumurta oluşmuştu 1 tanesi çatlamamış kist olmuş işte. 1 ay doğum kontrol ilacı kullanıcam
Eyy yüce Allah'ım sen bizlere hayırlı bir evlat nasip eyle sen taşa bile can verensin Rabbim kimsesizlerin kimsesisin bizede çare ol Allah'ım evlat diye yanıp tutuşan herkese hayırlı bir evlat nasip eyle ( aminn)...(((
Ben grip olmuştum.. Yatıyordum evde valla.. Ya şu kurumun interneti de çok kötü oldu yasaklamışlar burayı vınn ı da her zaman takamıyorum o yüzden sık gelemiyorum ( Sizler nasılsınız?
Kızlar bişi sorucam ya ben 2 şubatta regl oldum 6 günde bitti.. 33-34 günde bir oluyorum ne zaman çalışma yapalım.. Ya benim tlefondaki program 14 ile 20. günü arası gösteriyoru bu siteninki de daha ileride gösteriyor kafam karıştı...
çünkü klomen kist yapıyo diye duymuştum .doktordan geldim bendede kist yapmış 1 tane 3.2 cm ((((((( doğum kontrol ilacı verdi (((
Kanda baktıracaksan adetını beklemene gerek yok.
Farketmez czmım
Aminnnnnn Allah yardimci olacaktir insallah biz kullarini caresiz birakmayacaktir.bizler icin en hayirlisini nasip etsin insallahhh..Eyy yüce Allah'ım sen bizlere hayırlı bir evlat nasip eyle sen taşa bile can verensin Rabbim kimsesizlerin kimsesisin bizede çare ol Allah'ım evlat diye yanıp tutuşan herkese hayırlı bir evlat nasip eyle ( aminn)...(((
Aminnnnnn Allah yardimci olacaktir insallah biz kullarini caresiz birakmayacaktir.bizler icin en hayirlisini nasip etsin insallahhh..
Kizlarr ne olur bana dua edin yarın kan testi yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum da.korkudan vazgecebilirim ama merakta ediyorum inşallah hastaneden mutlu donerim cook heyecanliyimm ben...