arkadaşlar mrb.bende size cok kısa hikayemi anlatmak istiyorum 3.5senelık evlıyımm ve evlendıgımden berı hamıle kalamıyordum.2 sene boyunca tedavilere gıttım bende bı pkoluyum
defalarca çatlatma ıgnelerı,ve 2 kez basarısız aşılamam var
yanı bı cok hayal kırıklığım.kadınla kulübündekı arkadaşların hamıle haberlerını görüp agladıgım gecelerı gunlerı bır ben bır Allahım bılıyor.dr.lar bıle tüp bebeksız kesınlıkle olmaz dediler artık cunku hem kılom fazla hemde neredeyse hıc adet goremıyorum.mart ayı ıcın tedaviye baslayacaktıkkk kii....ekım-kasım ayında eşimin işi nedeniyle kmlerce uzağa taşınmamız gerektı o kdr eşya topladım 18 19 saatlık yolları gıttım geldımm.sonra(aralıkta) kasık ağrıları sıkayetıyle hastaneye gıttıgımde bhcg mın 20448 olduğunu ogrendım asla asla ınanamadım ve drda soluğu nasıl aldım bılmıyorum evett 6.5 haftalık hamıleymısımm ve suan rabbime sukurler olsun kı 13 haftalık hamıleyım ve hersey yolunda.. sımdı sıze anlatmak ıstedıgım bende bu tarz yazıları ağlayarak okurken bıgun bende yazıcam ve ıns sızlere umut olucam dıyodumm rabbım bana nasıp ettı ıns hepınıze nasıp edıcektır.sadece bılın kı bı gun varr ve o gun gelecek sızde hamıle haberlınızı yazacaksınz.birgün bile kendım için dua etmedim ve hala hepimizin duacısıyım..aklınızdan cıkarınn gebelik işini psikolojik hersey emın olunn o süreçte taşınma telasından hamıle kalmışım ben sanırım.... rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun... :)