Kaç kilosun ciddi bir kilo problemin var mı ?
Ne yazık ki ders çalışırken çoğu insan yiyeceklere gömülüyor, bende de var aynı problem ama düzenli beslendiğimde çalışmam da daha kolay oluyor. Çalışırken yiyecek almak yerine yanıma 500 mllik bardaklarda soğuk yeşil çay alıyorum ya da kahve, bazen yanına da leblebi, çok iyi oluyor
Matematik derken mat1 mi bitti ?
Simetriden çalışıyordun dimi sende ? Simetrinin matematik ve geometrisi çok mu kolay sence de ?
evet canım mat1 bitti geometrisine bakmadım zor bir kitap diyemeyeceğim ama her ayrıntıyı verdiğinden öğretici bir kitap mutlaka çözülmeli diye düşünüyorum.
kilo problemine gelince evet son 2 yıldır ciddi bir problemin var aslında 3.5 yıl önce almaya başlamıştım ama obezliğe 2 yıl önce ulaştım ünide çok daha fazla aldım okula başlarken ki kilom ile bıraktığımdaki rakam arasında 30 kilo var ben de saf saf ünide zayıflarım diyordum. en son 116 rakamını gördüm sen düşün artık nisan beri çabalayıp temmuza kadar 98e düştüm(insülin direnci var biraz yavaş veriyorum kilo fazlam çok olduğundan daha fazla vermem gerekiyordu aslında) temmuzun başından beri geri verdiklerim geri gelmiş nerdeyse hepsi tartıya bir çıktım 109 :S dün sadece kahvaltı türü birşeyler yedim sadece ondan beri birşey yemedim 108im şuanda :S benim kazanıp gidene kadar tekrar eski halime dönmem lazım yoksa kazansam da gitmem şu 2 yıl boyunca insanların seviyesizliklerini gördüm okuduğum şehirde dalga geçilmeler insan yerine koyulmamalar tekrar yaşamak istemiyorum bu durumu şu 1 ay perhiz gibi yapıp sonraki aylar bir düzenli yeme şekli oluşturmayı düşünüyorum yoksa olmuyor öncekiler başarısız oldu ve tartı olmadan kesinlikle coşuyorum