- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
fiyatı biraz tuzlu değil mi onların
zaten ist da dershaneler 4 bin 5 binden baslıyo en az.15 bine kadar var bilmiyorum uygun bir etüt merkezi bulursam ona giderim daha iyi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı biraz tuzlu değil mi onların
bu tempoda devam edersen kazanmama gibi bir ihtimalin yok bence
benim hala korkularım var öncelikli hedefim ilk 10 bine girmek ama kyk bursumdan olacağım sağolsun saü yüzünden o yüzden en azından ilk 2 k ya girip okuldan burs alabilmek de istiyorum
kaç bine kadar okullar burs veriyor bir bilgin var mı? 20 bin olana vermezler herhalde
vay be çok iyiymis 1000 lirada bu sene ilk 30 bine burs verdi diye biliyorum.benim okul puanım kötü oldugu için baya bi gerilerim ben.sen saü ye kaç binle girmistin
2011 de 60k ile yerleşmiştim. okul puanın kaç ki benimki de bikaç bin atacak sanırım
benim baya bi düsük.çok gerilicem ben 10 bin falan gerilerim diye düsünüyorum.iste 10 binde olsam 20 bine gerilerim.itü için kaç binde olmam gerek bil müh ya da endüstri
5-6 bindi en son bazı kapatılan ingilizce bölümler vardı aralarında mı bilmiyorum bunlar da 10 bin geri niye atsın 50 falan mı ortalaman anlamadım
tercih yapıp gitmedigim için okul puanım düsecek o yüzden
neresi geldi tercihlerinde
ist da bir vakıf üniversitesi ama gitmeyi düsünmüyorum işte.marmara ve ist ün kaç binle almış bir bilgin var mı bide yıldız teknik
google da istediğin okulun adıyla başarı sırası diye aratırsan çıkıyor canım şuan ders bir yandan da test çözdüğüm için tek tek bakamıyorum