ya ne bileyim hani çalıştığım dersler tekrar tekrar dinleyeceğim bir de günümün yarısı gidecek diye endişeleniyorum aslında çeşit çeşit düşüncelerim oluyor her gün her gün bir gün yapacağım dediğimi yarın hayır öyle olur mu başka bir şey yapacağım diyorum daha 2 hafta önce kızıldan kurtulmaya uğraşıyordum şimdi kızıla tekrar dönüyorum mesela şıpsevdinin tekiyim yani
hiç çıkmama gibi bir durum yok kaçamazsıııııın
genetik biraz da 30a kadar yolu var elbet çıkacak benimkiler 15 yaşından beri çıkmaya çalışıyorlar her yıl en az 2 defa olmak üzere suratımın sadece yarısını kullanabiliyorum diğer yarısı fonksiyon dışı kalıyor bir de migren tutunca evlere şenlik
doktora gitmekten tırsıyorum açıkcası o kanal tedavileri dolgulardan sonra bir de yaptığı dolgu düştü 2 kere dolgu yaptı aynı dişe diş o kadar incelmişti ki dolgu ile birlikte ufak bir parçası da kırıldı 1yıldır delik bir dişle geziyorum
bazen bırakıyorum ben de o gün hiç kitap açmıyorum bir de mat dışında diğer derslere çalışmaktan nefret ettiğimden olsa gerek hiç çalışasım gelmiyor zorla oturuyorum o masaya. Ağrı kesici içtim biraz azalırsa ağrısı akşam bir deneme çözeyim hiç yoktan iyidir