eminim canım aynı kişi teni mimikleri yüz hatları herşeyi ile o. Fal da olumsuz birşey çıkmadı açık sözlü (ki öyle birisi) o an ne hissediyorsa açık açık söyleyen birisi bu yüzden yanlış anlaşılmalara yol açmış ama bu iki yüzlü olmadığını gösterir güvenmemen için bir sebep yok dedi ve konuşmalarımızın ana temalarına kadar söyledi.
Aşka inanmıyorum ama öyle birşey varsa gerçekten yaşamayı çok istiyorum bir kere bile olsa. Konu biraz ciddileşince ben açıkladım daha önce böyle bir hataya düşmüştüm sınava hazırlanırken ve kırılmam üzülmem terkedilmem beni aşırı etkiledi en büyük pişmanlıklarımdan birisi o yüzden böyle birşey olmasını istemiyorum tekrar olur da böyle birisi olursa sınav bitene kadar bir ilişki olmayacağını daha sonra hala taraflar fikir değişmemişse olacağını falan anlattım. o da hak verdi..
yani onla öyle birşey olursa(ki olmasını çok isterim) benim orayı kazanıp gidip yüzyüze görüşmeden böyle birşey yapmam sonuçta dediğim gibi uzaktan birbirlerini görmeden olan ilişkilere inanmıyorum. Kendimi ders çalışmaya odaklamam lazım