:)
Hukuk düşünüyorum. İstanbul üni. hukuk. iyi özellerin tam bursluları aşırı yüksek
Evet çok yüksek. normal yeni açılmışların düşük ama nasıldır eğitimleri işte orası var. bende hukuk istiyorum inşallah kazanırız :) nasıl umut var mı kazanacağına inanıyor musun :) ?
okuldan mezunların derecelerine bakarak işte illaki alırım diyordum 2 bin 3 binlerde olurum diyordum hani istanbul ankara da 6 7 binden alıyor ya.. hatta çok kasmaya gerek yok bile diyordum
ama hiç belli olmuyor canım ya.. sınav hali bu. :)
eşit ağırlıkçı yokmu yahu burda ?
merhabalar.. ben de geçen sene bu yoldan geçtim. hepinize başarılar diliyorum inşallah hedeflediğiniz gibi olur her şey
Selammnereyi kazandın canımm :)) ?
Olmaz mı ben varımbende tmyim. hedef neresi hangi bölüm canımm :)
Selammnereyi kazandın canımm :)) ?
Trakya Üniversitesi Hemşirelik canım
Trakya Üniversitesi Hemşirelik canım
:) hedef İstanbul tatlım psikoloji yada sosyal hizmet istiyorum onlar olmadı çocuk gelişimi artıkın :) sen ?
hukuk idalı bir bölüm hele puanları uçmuş durumda hoş psikolojiyle hemen hemen aynılar ya :)İnşallah hedeflerine ulaşırsın canımm :) Bende hukuk istiyorum bakalım inşallah olur :) Şehir fark etmez hukuk olsun yeter :)
teşekkürler
hukuk idalı bir bölüm hele puanları uçmuş durumda hoş psikolojiyle hemen hemen aynılar ya :)
ben burayı nasıl görmemişim yaa :)
ben de öss hazırlık gillerdeniim
Sıkıntılıyım, stresliyim. Çalışmaya ramazanda başlamıştım ama daha çok eksiğim var.
Ben Fem'in kaynaklarıyla çalışıyorum. Çünkü onlar başlıbaşına bana yetiyor hatta artıyoor :)
Hedefim Marmara İlköğretim Matematik.
İyi bir tercih mi bilemiyorum :\
Sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?