- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
- 318
Evde alcaz tatlım hocanın evine gitmeyi düşünüyoruz. Benim diz kapagımda kayma vardı canım. Kızlarla müzik acıp oynuyorduk bende cok severim bya coşmuşum sonra pat yere düşüverdim acayip bir agrı cektim ve arkadasım nasıl yaptıysa tuttu diz kapagımı yerine oturttu ama yürüyemedim hiç. Doktora gittik batı film cekti Ameliyat dedi ama önce fizik tedavi gör ameliyata hazırlık olsun dedi. Bana da bag lif kopması demişti. Doktorda şaşırdı arkadasın nasıl düzeltti bunu diye :)) Ama en ufak bi byere bassam dizim tekrar dönecek gibi oluyordu sabit tutyordum hep. Sonra fizik tedaviye basladım. Bir süre dizlik kullandım. Evde egzersiz yaptım. İlaçlar kremler falan derken. Yürümeye başladım doktora gittik ameliyata gerek yok dizliği kullanmaya devam et dedi. Bir süre sonra tamamen iyileştim hayatım :))
Offf offf geçen yaz oldu benimkide. aynısı olmuş ya inanmıyorum kader ortağımı bulmuşumda haberim yoookkk :) bende üstümü değiştirirken birden dizim döndü düştüm yere nasıl oldu anlamadım bi baktım dizim arkaya kaymış resmen babamda eliyle düzeltti aynı senin arkadaşın gibi :) sonra hastaneler falan uğraştık ama önce anlamadılar mr olduğu halde ben öyle 2 ay yattım evde dizlikle oda hareketsizlikten kaslarım erimeye başladı sonra ben okula gitmek zorunda kaldım açıldı okullar hastaneye falan gittim şimdi okul var kaslarında zayıflamış tatilde yapalım dedi hareketleri yapamadım dizim kırık olduğu için çok ağrıyordu sonra ameliyat oldum 2 ayda öyle yattım alçıyla iyice zayıfladı dizim artık yürüyemiyordum yürüteçle falan yürüdüm hala topallamam geçmedi ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Canım cok üzüldüm koşamamana çömelememene. Dua ederim tabiki hem dizin hemde sınavımız için :) Birbirimize dua edersek daha iyi kabul olur..
sağol bitanem inşallah iyileşirim. bende ederim tabi sağlığımıza ve hayatımız geleceğimiz için iyi bir okula dua ederim tabi :)
Fem dershaneleri kapanmayacak diyorlar canım. Diğer dershanelerde alanını genişletirse kapanmayacakmış. Bizim burda dershaneler verimli değil canım ya. Sınıf ortamı işte 20 kişilik verimde olmuyor. Gitmişken yıllık 15 miyarlık dershanelere gidip 2-3 kişi ders görüceksinde işe yarayacak. Büyük şehirlerde öyle ya. Cok para ama o da.
evet ya. ya adam gibi pahalı yere gidip iyice ilgi alaka görüp çalıştırmaları yada hiç gitmemek normal yerler bile pahalı ama hiç faydası yok boş yere para dökülüyor.