• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ygs hazırlananlar buraya.. Bilgilerimiz calısma yöntemlerimizi paylaşalım..

:)

Hukuk düşünüyorum. İstanbul üni. hukuk. iyi özellerin tam bursluları aşırı yüksek :53:

Evet çok yüksek. normal yeni açılmışların düşük ama nasıldır eğitimleri işte orası var. bende hukuk istiyorum inşallah kazanırız :) nasıl umut var mı kazanacağına inanıyor musun :) ?

Evet çok yüksek. normal yeni açılmışların düşük ama nasıldır eğitimleri işte orası var. bende hukuk istiyorum inşallah kazanırız :) nasıl umut var mı kazanacağına inanıyor musun :) ?

okuldan mezunların derecelerine bakarak işte illaki alırım diyordum 2 bin 3 binlerde olurum diyordum hani istanbul ankara da 6 7 binden alıyor ya.. hatta çok kasmaya gerek yok bile diyordum :D

ama hiç belli olmuyor canım ya.. sınav hali bu. :)

okuldan mezunların derecelerine bakarak işte illaki alırım diyordum 2 bin 3 binlerde olurum diyordum hani istanbul ankara da 6 7 binden alıyor ya.. hatta çok kasmaya gerek yok bile diyordum :D

ama hiç belli olmuyor canım ya.. sınav hali bu. :)

Haklısın ya sınav anı çok değişik oluyor :)

Arkadaşlar YGS&LYS çalışmalarınızda başarılar.
Birebir ya da bir arkadaşınızla beraber özel ders alarak matematik-geometri konularını dönem başlamadan ve rakiplerinizden önce bitirebilirsiniz. Özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz.( eposta ile de ulaşabilirsiniz : matgeo.ozelders@yahoo.com.tr )

Şimdiden 2014 YGS ve LYS'de başarılar.

Selam kızlar. Mesajlarınızın hepsini okuyamadım ama bende bu sene liseden mezun oldum dersaneye son sene gittim ama gerek yanlış yönlendirilme gerek dersanenin ilgisizliği yüzünden bu sene istediğim gibi bir sonuç elde edemedim. Sayısalcıydım ama dediğim gibi yanlış yönlendirilme kurbanı olarak yıllarım boşa geçti. Bende bu sene eşit ağırlıktan tekrar hazırlanmaya karar verdim. Bu sefer dersaneye gitmeyi düşünmüyorum zaten eşit ağırlık için çok sıkıntı olacağını da düşünmüyorum belki matematik için özel ders falan olabilir. Geçen sene yaptığım hataları göz önünde bulundurarak bu sene daha verimli çalışacağımı düşünüyorum. Herneyse. Umarım burda birbirimize yardımcı olabiliriz.

Bende katılıyorum aranıza kızlarr :61:
2011 mezunuyum ben. Mf.

Son düzenleme:
ben burayı nasıl görmemişim yaa :)
ben de öss hazırlık gillerdeniim :D
Sıkıntılıyım, stresliyim. Çalışmaya ramazanda başlamıştım ama daha çok eksiğim var.
Ben Fem'in kaynaklarıyla çalışıyorum. Çünkü onlar başlıbaşına bana yetiyor hatta artıyoor :)

Hedefim Marmara İlköğretim Matematik.
İyi bir tercih mi bilemiyorum :\
Sizce ??

Ben bu sene mezun oldum. Sözelden girmiştim sınava. Ama tercihlerde bir karışıklık oldu. Tıbbi dökümantasyonluk yazdım. Meğer liseden geçiş yapanlar varmış. En yüksek puanla da tercih etsen kendi öğrencisini alıyormuş bölüm. Açıkta kaldım. Dershaneye yazıldım. Ama ek tercihlerde Dil bölümünden tercih yapcam eğer boş kontenjan varsa. Hacettepe, İstanbul üniversitesi veya Trakya üniversitesi başka şehir şart oldu. Eğer bu imkanımda boşa çıkarsa seneye PDR için hazırlanıcam TMden. Zaten sözelden doğru dürüst bölüm yok. Türk Edebiyatı tutuyordu ama yazmadım. Ataması çok zor. :43:

ben burayı nasıl görmemişim yaa :)
ben de öss hazırlık gillerdeniim :D
Sıkıntılıyım, stresliyim. Çalışmaya ramazanda başlamıştım ama daha çok eksiğim var.
Ben Fem'in kaynaklarıyla çalışıyorum. Çünkü onlar başlıbaşına bana yetiyor hatta artıyoor :)

Hedefim Marmara İlköğretim Matematik.
İyi bir tercih mi bilemiyorum :\
Sizce ??

tercihin iyi mi kötü mü kimsenin haddi değil canım sen onu gerçekten istiyorsan o senin için zaten iyidir. Tereddüt ediyorsan da araştırıp başka bir dala yönelebilirsin

Back