Rica ederim :) iç mimarlık düşünüyorsun sanırım. :)
Ben sayısalım gıda mühendisliği ya da mimarlık düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim :) iç mimarlık düşünüyorsun sanırım. :)
Ben sayısalım gıda mühendisliği ya da mimarlık düşünüyorum :)
Hmm güzel meslekler :) Ama mimarlık için uğraş bence o daha güzel :)
Evet mimarlık daha hoş geliyo ama kafam çok karışık. Fazla bi bilgim yok mf mimarlık hakkında ne yapar ne eder fln.Ama şöyle bi düşününce olsada fena olmaz hani
Çok güzel olur inşallah kazanırsın :) onları zamanla araştırıp öğrenirsin neler yaptıklarını. mimarlık çok güzel meslek. bende sayısal olsam düşünürdüm ama sayısalcı değilim.
İnşallah hep birlikte sizinde yardımlarınızla bişeyler yapabilirim teşekkür ederim :)
Mrb arkadaslar Ankaradan Sevda bende..
Bu yıl gittim dershaneye ama acıkcası calısmadım bu yıl yenıden gitcem. Tercih yapmadım seneye daha güzel bölümler iiçn insallah:)
Aslında çok hırslı azimli biriyimdir ama su matematik geometri derslerını hiç bi zaman anlamamışımdır nefret ediyorum ama eşit agırlık ögrencisi olarak mat - geo yapmadan pek fazla güzel bölümlere de gidemiyorum..
Offf yaa nasıl sevicem ben bu matematigi : S
ben seviyorum ama yapamıyorum 1 yıl daha bende hazırlanıcam hangi dersaneye kayıt oldun esracımm
Fizik ve geometriye nasıl çalışılır kendi çalışma yöntemleriniz var mı :44:
kızlaaaar neler yapıyorsunuz bakalım
bende bu ara motivasyon eksikliği var ya :18:
nasıl gelecek çalışma isteği bana :44:
Bu arada 95liyim aslında mezun olmam gerek bu sene ama benim okul 5 yıl o yüzden bu sene 12deyim :26:
evet hazırlık okudum Sosyal Bilimler Liseleri askeri liseler bazı büyük galatasaray lisesi gibi okullar 5 yılneden 5 yıl senin okul anlamadım dil hazırlığı falan mı vardı ?
evet hazırlık okudum Sosyal Bilimler Liseleri askeri liseler bazı büyük galatasaray lisesi gibi okullar 5 yıl
Hmm çok güzelmiş bilmiyordum bunu ben :)) bende sosyal bilimler lisesini çok istemiştim ama tutmamıştı. hangi bölüm düşünüyorsun ünide ?