2014 ygs hazırlananlar buraya.. Bilgilerimiz calısma yöntemlerimizi paylaşalım..

Evet mimarlık daha hoş geliyo ama kafam çok karışık. Fazla bi bilgim yok mf mimarlık hakkında ne yapar ne eder fln.Ama şöyle bi düşününce olsada fena olmaz hani

Çok güzel olur inşallah kazanırsın :) onları zamanla araştırıp öğrenirsin neler yaptıklarını. mimarlık çok güzel meslek. bende sayısal olsam düşünürdüm ama sayısalcı değilim.

İnşallah hep birlikte sizinde yardımlarınızla bişeyler yapabilirim teşekkür ederim :)

İnşallah hep birlikte sizinde yardımlarınızla bişeyler yapabilirim teşekkür ederim :)

Tabiki :) Bende yardımcı olmaya çalışırım. başarılır neden olmasın ki :) hayırlısı olsun çalışınca herşey olur :)

kızlaaaar neler yapıyorsunuz bakalım
bende bu ara motivasyon eksikliği var ya :18:

nasıl gelecek çalışma isteği bana :44:

Bu arada 95liyim aslında mezun olmam gerek bu sene ama benim okul 5 yıl o yüzden bu sene 12deyim :26:

Mrb arkadaslar Ankaradan Sevda bende..
Bu yıl gittim dershaneye ama acıkcası calısmadım bu yıl yenıden gitcem. Tercih yapmadım seneye daha güzel bölümler iiçn insallah:)
Aslında çok hırslı azimli biriyimdir ama su matematik geometri derslerını hiç bi zaman anlamamışımdır nefret ediyorum ama eşit agırlık ögrencisi olarak mat - geo yapmadan pek fazla güzel bölümlere de gidemiyorum..
Offf yaa nasıl sevicem ben bu matematigi : S

ben seviyorum ama yapamıyorum 1 yıl daha bende hazırlanıcam hangi dersaneye kayıt oldun esracımm

Fizik ve geometriye nasıl çalışılır kendi çalışma yöntemleriniz var mı :44:

Fizik ve geometri için anlamadığım bilmediğim bir konu ise öncelikle simetriden çalışıyorum, arkasından çözümlü soruları çözüyorum, konu zor geliyorsa videolu çözümlere bakıyorum, arkasından soru da çözünce o konudan bir daha soru kaçmıyor ama daha iyi olduğum konularsa, simetriden çalışıp eksik olduğum yer var mı diye bakıp soru çözümüne geçiyorum direk.

prenses geçen sene bi arkadaş konu tabloları oluşturmuştu bu konudada yapılabilir mi? konusunu bitiren yazılıyodu çok iyi olur onu yapsak ya ilgilenebilcenmi canım yoksa yeni konu açılır sorun değil

kızlarrrr ?? kimse yok mu buralarda ya şu konu tablosunu oluştursaydık iyiydi

neden 5 yıl senin okul anlamadım dil hazırlığı falan mı vardı ?

Ya yeni yayınlar ne zaman basılır ? 2014 basım alcam ben değişiklik falan olmasın. ne zaman basılır ?

evet hazırlık okudum Sosyal Bilimler Liseleri askeri liseler bazı büyük galatasaray lisesi gibi okullar 5 yıl

Hmm çok güzelmiş bilmiyordum bunu ben :)) bende sosyal bilimler lisesini çok istemiştim ama tutmamıştı. hangi bölüm düşünüyorsun ünide ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…