2014 ygs hazırlananlar buraya.. Bilgilerimiz calısma yöntemlerimizi paylaşalım..

Şaka maka bi yana inşallah bu yıl kazanıp gideriz artık bir yerlere valla :) inşallah ayrılmazsınız canım düşünme öyle. arada sevgi ve güven olduktan sonra dünyanın bir ucundada olsa ayrılmanıza engel değil. arada bir görmekte iyidir özleyince daha iiyi oluuur :) inşallah sen istanbulu kazanırsan bol bol görüşürsünüz hasret biter :) ben okulu kazanıyımda sevgili olmasa da olurr :)

Benim içinde şuan en önemlisi okulu kazanmak canım :) Ayrılmak falan suan için umrumda degil. Sen şimdi bosver sevgiliyi falan hiç gerek yok. Benimde önceden olmasaydı bu sene kimseyle falan olmak istemezdim.

Benim içinde şuan en önemlisi okulu kazanmak canım :) Ayrılmak falan suan için umrumda degil. Sen şimdi bosver sevgiliyi falan hiç gerek yok. Benimde önceden olmasaydı bu sene kimseyle falan olmak istemezdim.

Haklısın canımm şu aralar olsa bi dert olmasa yani :) neyse hayırlısı olsun oda dursun bi köşedeee :) benim için gerek bile yok canım kız arkadaşlar yeter bana erkeğe bile gerek yok aslınnndaaaa :) önemli olan sınavımız ve geleceğimizzz :) sen mimar ben avukat olsak bütün erkekler koşar peşimizden vallaaaa :) sonra gez toz hayatımızı yaşarızz yaaa senlee :)

Evet canım kesinlikle öyle :) Hayal ettimde sen avukat ben mimar ne kadar güzel olur :) Se calısmaya basladın mı?

İnşallah inşallah :) Bu arada bu vesileylede seninle tanıstıgıma cok sevindim :)

Bende çoook mutlu oldum seni tanıdığımaa canım benimm :)

Merve tatlım ben sizin isim neydi kızlar söyledinizmi bilmiyorum ama görmedim bu arada çizimin nasıl canım benim çizim namına bişi yok bu yüzden iyi bi kurs arıyorum

Senin adında mı Mervee :) bende Merve :) adaş çıktık :) benimde çizim berbat :)

Merve tatlım ben sizin isim neydi kızlar söyledinizmi bilmiyorum ama görmedim bu arada çizimin nasıl canım benim çizim namına bişi yok bu yüzden iyi bi kurs arıyorum

Benim ismimde sedanur canım :) Çizim iyi benim yani normal olarak. Mimarlıkta yetenek sınavı olmuyor sadece puanla alıyor canım. Tabiki çizimde önemli ama zamanla alısılır ögrenilir :) Sen yetenek sınavınada girersin sanırım kursa git daha iyi olur :)

Son düzenleme:
Memnun oldum kızlarr ben tmden iç mimarlıga giricem o yüzden yetenek sınavınada girmem lazım 1 senemi buna harcıycam napalım artık

Memnun oldum kızlarr ben tmden iç mimarlıga giricem o yüzden yetenek sınavınada girmem lazım 1 senemi buna harcıycam napalım artık

Bizde memnun oldukk :) olsun artık bir şeyler yapmak lazım :) herkesin hedefi farklı. inşallah hedeflediğin yerlere gelirsin canım :)

ben de mf3 ten tercih yapmayı düşünüyorum bu yaz umarım 9-10-11 konularını hızlı bi şekilde gözden geçirip 12ye başlıycam sınava seneye giriyorum ben kitap olarak kültür yayınlarının modüllerini ve zafer yayınların modül-modül kitaplarını tavsiye ediyorum aslında bütün yayınların kitapları yeterli düzeyde konu içeriği ve soru çeşidi açısından zengin ama ailem bana sormadan bi sürü kitap aldığından aralarından en çok bunların konu anlatımlarını beğendim özellikle bunlara çalışıyorum .. uyguladığınız bi program falan var mı pek programlara uyarak planlı çalışmıyorum genelde kitap bitirmeye yönelik çalşıyorum hergün 40 sayfa inceleme vs. her türlü öneriye açığım son senemize girmişiz canla başla çalışıp su dönemide güzelce bi atlatalım değil mi ama ?

15 dakika yarım saatle başladım çalışmaya, 1 saat, 2 saat derken dün 3 saat oldu bugün 4 saat için uğraşacağım, alışık olmadığımdan aşırı derece yoruldum, baş ağrısı mide bulantısı da yan etkileriydi sanırım, iyiki erken başladım yan etkileri ancak atarım .

TM mimarlık ve MF mimarlık arasındaki fark nedir bilen var mıı ?

Tmden alan mimarlık... iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümüdür. ve güzel sanatlar fakültesinde eğitim görülüyor. mfden alan mimarlık ise iç mimarlık bölümü. o sayısaldan aldığı için sanırım mimarlık fakültesinde eğitim yapıyor. mesela itü gibi. farkı bu. güzel sanatlar fakültesi özel yetenekle alıyor. ama sayısaldan 450 430 gibi puanlar alman lazım iç mimarlık için. tabi yine yetenek lazım çizim falan iyi olması lazım.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…