Veeee sonunda benimde hediyelerim geldi arkadaşlar :) Katilim tanışma fırsatımız olmadığına üzüldüğüm Toredo :) Kendisine çok teşekkür ederim aldığı her hediyeyi ayrı ayrı beğendim :) Aslında ihtiyacım olan şeyler göndermiş özellikle tonik ve peeling çok makbule geçtiBileziğe bayıldım çok güzel annem el koyacak sanırım ona
Yalnız sohbete katılamadığından dolayı fiks ürünleri bilmiyordu sanırım. Çikolatam iç çamaşırım ve mektubum yoktu bu yüzden. Bir mektup alacağım olsun kendisinden diğerleri mühim değil tabiki :))
Kendisini öpüyorum çok:) Çok şirin çok içten bir bayan yakın mesafede aslında bir gün yüzyüze de görüşürüz kimbilir :) Evinde interneti yokmuş sanırım iş yerinde de çok yoğunmuş sanırım o yüzden aramıza katılamıyor pek ama onu daha çok görmek isterim burada:) Ve işte hediyelerim :)))
Eki Görüntüle 900289
Eki Görüntüle 900290
Eki Görüntüle 900291
Eki Görüntüle 900295
Eki Görüntüle 900299
"Çikolatam iç çamaşırım ve mektubum demişin "canımmm.yuz yuzu buluşalım sana elden vermek isterdim..inan sık giremediğimden ötürü kaçırmışım...yoksa dükkan senin:))))
Güle güle kullan begendinmi canım
Beğendim tabiki tekrar teşekkür ederim özellikle çikolatalara bayıldım
evet arkadaşlar nihayeeet benim de hediyelerim geldikatilim baştan beri tahmin ettiğim gibi CİtoL müüüüşş çok güzel bir hediye paketi hazırlamış ,kutunun üzerini eşimle benim ismimizle süslemiş kalpler nazar boncukları çok şirin çoook teşekkür ediyorum kendisine kutuyu heyecanla açtım ve içindekiler de beni ayrı sevindirdi öncelikle ucu yanık mektubu ve kurutulmuş goncası beni derinden vurdu hele hele bebişimin ilk hediyeleriii allahımmmmm çok şirinlerrr tabi kız mı erkek mi belli değil ama bakalım hem kız için hem erkek için giysi almış biberonu da var bunlar benim bebişin ilk eşyaları daha hiç bişi yoktu çok duygulandım
Allahımmm kutudan paket paket jelibon çıktı canım katilim mideme iyi geldiğini söledim diye bissürü almış afiyetle yicem hepsini cilt bakımımı da düşünmüş krem de almış daha neler neler tek tek sayamayacağım bissürü bissürü şeyim oldu artık yeni yıl gelebilir başlasın kutlamalar hediyelerimi aldım beeen herkesin yeni yılını kutluyorum şimdideeen mutlu yıllarrr kesene bereket Citolümm
Eki Görüntüle 907589 Eki Görüntüle 907588 Eki Görüntüle 907590 Eki Görüntüle 907591 Eki Görüntüle 907592
alıntıdırJelibon ve Haribo Zararlı Mı? Neyden Yapılır?
Jelatin nedir?
Jelatin(gelatin), memelilerin dokularında, kasları kemiklere bağlayan, kemikleri birbirine ve diğer organlara bağlayan kısımlarında bulunan ve bir protein olan kollagenden çıkartılan bir protein maddesidir. Hayvanların(çoğunlukla sığır ve domuzların) deri, kemik ve bağ dokularının kaynatılması ile üretilir. Jelatinin güçlü şekil alma kabiliyeti, şeffaf jell oluşturması, esnek filim haline gelmesi, hazmının kolay olması, sıcak suda eriyebilmesi ve şekil alma hassası gıda işlemede, ilaç ve kozmetik ürünlerinde, fotoğrafçılıkta ve kağıt ürünlerinde kullanılan kıymetli bir madde olmasını sağlamıştır.
Bir gıda maddesi olarak jelatin, jellenmiş tatlı ve diğer gıda ürünleri için ana kaynaktır. Meyve ve etlerin korunmasında yüzey kaplama maddesi olarak, süt tozu yapımında, pasta beze ve kremalarında, taffy, marşmellov, haribo ve diğer şekerleme türlerinde, meyve sularında, dondurmada, yoğurtta, eritme peynirlerinde, diş macunu, şampuan, parfüm gibi kozmetik ürünlerinde ve ilaç sanayiinde kapsül ve tabletlerin filim tabakalanmasında kullanılmaktadır.
Hediyelerini güle güle kullan canım nice nice senelere inşallah
,Yalnız birşey diyecegim haddim olmasada anne adayısın jelibon yemesen hem hamileligin hemde normal zamanlarda,bildigin sıgır jeletininden yapılıyor canım onlar ve içinde boya var:26:
alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?