tekrardan çok teşekkür ederim katilim sevincireme canım benim kesene bereket tek tek hepsine çok özenmiş çok beğendim.
Öncelikle katilimi açıklamak istiyorumBenim katilim sss_1 Hernekadar şüphede kalsamda elimde kalan tek katil adayı sendin Çokkkkk teşekkür ederimm herşey içinn.Aldıklarına bayıldım, kesene bereket ben çok memnun oldum ,çok sevdim hediyelerimi inşallah katilinde seni mutlu eder Üzüldüğüm tek nokta kk da benden hep kaçtın seninle sohbet etmek çok isterdim ee artık yakalandığına göre umarım bundan sonra güzel sohbetlerimiz olur canım katilciğim işte benimmm hediyelerimmm
Eki Görüntüle 898964 işte paketimin ilk hali
Eki Görüntüle 898965
Eki Görüntüle 898968 işte bunlar benimmmbunları doğum çantama koyacağımm doğumdan çıkar çıkmaz bunlarla süsleneceğim ,güzelliğime güzellik katacağım inşallah
Eki Görüntüle 898971 Eki Görüntüle 898972işte benim kırmızı donum nasıl beğendim anlatamam eminim benden başka beğenende olacaktır
Eki Görüntüle 898990 Eki Görüntüle 898991havlumuda çok beğendimm kullanmaya kıyablirmiyim acaba
Eki Görüntüle 898993 Eki Görüntüle 898994eşim bunlardan çok istiyordu ama ben nedense almamıştım demekki gelceği yer varmış ondan almamışım hemen çivi alıp duvara asacağımmm canım katilimmm çokkk beğendimmm
Eki Görüntüle 898996 Eki Görüntüle 898997 veee biz bunu oğluşumla çok sevdikkikurup kurup defalarca dinledikk sizin içinde kurduk çalıyor şuan hemde çok tatlı.yumurta olan kısmı porsalen içindeki bebişte müzik çaldıkça oynuyor yavaş yavaş öne arkaya doğruu:13::13:
Eki Görüntüle 898998 veeeeeeee çikolatımmmmşuan midemdee ama sadece dış yeşil paketi kaldı masanın üzerindee
Eki Görüntüle 898999 Eki Görüntüle 899000 ve canım katilimdenyüreğim pır pır ederek okudum ilk elime aldığımda sonra atladığım yer varmı diye tekrar tekrar okumaya devam ettim canım.bütün dileklerine kocaman bir amin diyorum.inşallah sende çok mutlu olursun yeni yılda rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip eylesin inş en sona yazdığın minik öpüceği bıdık doğdugunda yapmazmıyım hiç ablası rabbim sana ve isteyen bekleyen kim varsa nasip eder inşallahh
Eki Görüntüle 899002 ve bunlarda toplu haliii
canım herşey için tekrar tekrar çok teşekkür ederimmmkesene bereket
eşimle ismimizi tabağa yazdırmış canım benim çok sevdik bunu eşimle birlikte açtık hediyeleri :)
bunlarda çikolatalarım şuan evdeki herkes yedi valla :)
elbisem harika
katilim nasılda anlamış zevkimi
ojelerin rengi birbirinden güzel rujumda öyle
çerçevemi de yeni aldığımız evimde kullanacağım
Kitabımı bu akşam başlayacağım okumaya
herşey çok güzel artık yüzyüzede görüşeceğiz sevinçcim
bunlarda çikolatalarım şuan evdeki herkes yedi valla :)
elbisem harika
katilim nasılda anlamış zevkimi
ojelerin rengi birbirinden güzel rujumda öyle
çerçevemi de yeni aldığımız evimde kullanacağım
Kitabımı bu akşam başlayacağım okumaya
herşey çok güzel artık yüzyüzede görüşeceğiz sevinçcim
güle güle kullan canımm beğenmene çok sevindim
Kızlar ben de çekilişe katılmak istiyorum. Yeni çekilişi ne zaman yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?