Ben de boyle bir konu var mi diye merak ediyordum 1 ayi gecti biz de evleneli, yavas yavas ev halini almaya basladi duzen kirmak cok zormus:) senin nasil gidiyor?2014 yaz gelinleri hadi bakalım burda toplanıp sohbet edelim yeni hayat nasıl alıştınızmı :)
Boyle bir konu olmadigi icin acayim sohbet edelim dedim ama senden baska kimsecikler gelmemis konuma bende zorlaniyorum ya zormus evlilik yoruluyorum ben hem evlilik hem iş hayati zor durumlarmis ☺ alismaya calisiyorummBen de boyle bir konu var mi diye merak ediyordum 1 ayi gecti biz de evleneli, yavas yavas ev halini almaya basladi duzen kirmak cok zormus:) senin nasil gidiyor?
Tesadufen bir ara 2014 gelinleri yeni evliler diye bir baslik gordum cnm 2014 basindan beri evlenenler vardi tabletten bulamadim simdi o konuyu.aklinda olsun.Boyle bir konu olmadigi icin acayim sohbet edelim dedim ama senden baska kimsecikler gelmemis konuma bende zorlaniyorum ya zormus evlilik yoruluyorum ben hem evlilik hem iş hayati zor durumlarmis ☺ alismaya calisiyorumm
Hos geldin:)Beeeennn:)
Hos geldiiin baslayalim hadi pratik paylasimlara:)eee ne güzel konu açılmış hayırlı olsun da hanik yeni gelinler...
Hos geldiiin baslayalim hadi pratik paylasimlara:)
ben de yeni evliyim! :)) üç ay olmak üzere
gerçekten çok zormuş, özellikle çalışıyorsanız.. geç geliyorum hiçbir işimi yetiştiremiyorum.
arzu_91_03 ben de aynen senin gibiyim, biraz yavaş da olunca mutfaktan saatlerce çıkamıyorum :) iş güç hiç bitmiyor
Ben de farkli degilim ki, hem enerjim yok yas malum:) yaptim mi cok detaya giriyorum ve zaman nasil hizli geciyor aksam oluyor ben sadece mutfakla ugrasmis oluyorum bazen dusun tabii bunda evin piyangosu gumuscun denen nem bocek sorunumuzun da etkisi cok her an tedirgin her an gerginim evde. Isim cok az su anda yari issiz sayilirim evde tek basina kalamiyorum simdi isten dogru anneme geldim cunku 3 gun evden cikmadan bocek komtrolu yaptim cuma annemle ctesi pazar esimle ruh sagligim bozulacakhoşbulduuum... valla pratik paylaşım yapacak son kişi benim heralde hee.. yavaşlıkta çığır açıyorum evde işim gücüm bitmiyor yeminle bi mutfaktan çıkmam 2 saat banyo temizliğini hiç söylemiyim yarım gün falandır heralde... oy ben napıcam bu yavaşlıkla... ama varya aldığım hiç bişi boşa gitmedi biliyomusun herşeyimi iyiki almışım dedim hani öyle döküntü olcak bişicik almamışım kendime hakkaten.. sen naptın toparlayabildin mi evini atabildin mi döküntülerini eşinin..
ben de yeni evliyim! :)) üç ay olmak üzere
gerçekten çok zormuş, özellikle çalışıyorsanız.. geç geliyorum hiçbir işimi yetiştiremiyorum.
arzu_91_03 ben de aynen senin gibiyim, biraz yavaş da olunca mutfaktan saatlerce çıkamıyorum :) iş güç hiç bitmiyor
hemde ne zormuş.. ben bi türlü alışamadım bu ev işine.. benim adamda pek titiz çıktı söyleniyor boyuna o duruyo bu duruyo diye ben birini yapana kadar öteki batıyor yetişemiyorumki of Allahım of... kendimde titiz insanım benide rahatsız ediyor bi yerin pis kalması ama aynı anda ev süpürüp yemek yapıp banyo yıkayıp apartmanın merdivenlerini süpüremem heralde.. (aile apartmanı malesef herkes kendi kapısının önünü temizliyor ve benim adam feci taktı oranın süprülmesine).. çok sıkıldımm çook..
Evde hijyene dikkat ettikten sonra daginikligi takmiyorum acikcasi, yeni evli olmanin etkisiyle her sey yerinde duzgun dursun hevesim vardi ama baktim esimle aramda huzursuzluga neden oluyor bir esyanin katli degil firlatip atilmis olmasina goz yummaya basladim kesinlikle evde huzuru etkiliyor ve ozellikle erkekleri cok bunaltmamak lazim sanirim her sey katli duzgun olacak diyeBen dağınıklığmzdan şikayetçiyim evimiz cok dagiliyor bekar evi gibi oluyor dagitirken rahatsiz olmuyorumama dagittiktan sonra rahatsiz oluyorum cok usengecim ya napicam bilmiyorum esim yardim ediyor birde gunduzleri genelde evde oldugu icin is yapamiyorum benim iş yaptigim ortamda kimse olmayacak mis gibi yaparim ama esim evdeyse yapamiyorum oda gundzleri evde bazen yeter artik işe gitte şu işleri yapayim diyorum yemek yapmayida pek sevmiyorum sanirim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?