2014 yazında bebek planlayan arkadaşlar gelin birlikte hazırlanalım =)

evet canım ilişkiye girememe izin vermeme durumu ama bu siteyle ilerleme kaydettim umarım yakında bitecek inşallah beraber yener beraber bebiş yaparız teşekkür ederimm :)

başarıya ulaştığında banada anlatırmısın nasıl yendiğini. 4.5 aydır evliyiz ve çok umutsuzum

Nasip cnm Allah sağlıklı hayirli evlat versin ınş söyledim hatta beraber hesap yaptı benle o ara şimdi yine oralı değil şaştım kaldım bi karar verse artık diyorum :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim :) 8 nisan geçti adet olmadım bugün de gelen giden yok bakalım cumaya kadar bekleyeceğim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam çok heyecanlıyım :18:

çok teşekkür ederim :) 8 nisan geçti adet olmadım bugün de gelen giden yok bakalım cumaya kadar bekleyeceğim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam çok heyecanlıyım :18:

Hadi hayırlısı Rabbım cok bekletmesın ıns

inş bu sorunu halledersınız ve ıkınızınde gonlu olur,Tabıkıde Allah an baska bılen olamaz Rabbım neyı nasıp ederse odur saglıklı olsun yeterkı.Ama baktınız kı cok sıkıstırdı esınız sızı ıllada kız dıe çin takvımıne bı bakın derım hamıle kalan tum tanıdıklarımın %90 ında tuttu.[/QUOTE]

Dün yine açtım konuyu kafa salladı bu sefer nasip ne zaman olursa diyor yine kesin bi laf yok yaşım geçiyor onun da öyle daha nazlaniyor sanki o doğuracak :banghead:

Dün yine açtım konuyu kafa salladı bu sefer nasip ne zaman olursa diyor yine kesin bi laf yok yaşım geçiyor onun da öyle daha nazlaniyor sanki o doğuracak :banghead:

Aslında bıraz erkeklerın yonunden mı dusunmek lazım tam acık acık sundan dolayı dıye soylese aslında sorun kalmıcak ortada ama soyleyemıyorsa acaba cocuk olunca halı ıle cocukla ılgılenmekten eşe cokda vakıt kalmıyordur, sımdı ıkıncı olunca kendını tamamen 3. plana atılacak hissimi olusuyor acaba die dusunuyorum tahmın yurutuyorum=)

Hadi hayırlısı Rabbım cok bekletmesın ıns

çok bekletmedi Rabbim şükürler olsun 3 nisan doğum günümdü, 11 nisanda bana hayatımın en büyük süprizini ve en büyük hediyesini verdi hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma aldığım günleri de görürüm. İsteyen herkese nasip etsin çok bekletmesin inşallah

Aminn inşş cok sevındım sızın adınıza Rabbım ısteyenlerede nasıp etsınn inş saglıkla kucagına almak nasıp olsun arkadasım

Bu yaz düşünüyorum ama oğlum 22 aylik basaririm ınş haziran gibi korunmayı bırakacağım bakalim kısmet Allah sagliki hayırlı ehli ıslam sıfatında bi evlât daha nasip etsin inşaAllah

aminnn inş Rabbım hepımıze nasıp etsın hayırlı evlatlar ıns.
bende hazıran bıttımı bırakacagım hemen korunmayı haberleselım ya kımse ayrılmasın =)

aminnn inş Rabbım hepımıze nasıp etsın hayırlı evlatlar ıns.
bende hazıran bıttımı bırakacagım hemen korunmayı haberleselım ya kımse ayrılmasın =)

Tabiki ben burdayım cnm takip edelim beraber inşallah güzel haberimizi paylaşmakta nasip olur

merhaba arkadaşlar bende bebiş istiyorum.. 2aydır çalışmaya başladık umarım en yakın zamanda sonuç alırız.. dualarınızı bekliyorum kızlar. Allah herkese bebiş nasip etsin inşallah....

merhaba arkadaşlar bende bebiş istiyorum.. 2aydır çalışmaya başladık umarım en yakın zamanda sonuç alırız.. dualarınızı bekliyorum kızlar. Allah herkese bebiş nasip etsin inşallah....

en kısa zamanda nasıp eder ıns Rabbım hayırlısı olsun,Allahım ısteyen herkesın kucaklarını doldursun bebıkle

Bu ilacı kullanan varmı bunu aldım ecz den hamilelik öncesi başlıyorum

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…