evet canım ilişkiye girememe izin vermeme durumuama bu siteyle ilerleme kaydettim umarım yakında bitecek inşallah beraber yener beraber bebiş yaparız teşekkür ederimm :)
Bir kere ikna olur gibi oldu ondanda kiz istedi bende sinirlendim nasi secicekmisiz onu dedim ne kızı erkeği mi var dedim bozustuk yine
inş bu sorunu halledersınız ve ıkınızınde gonlu olur,Tabıkıde Allah an baska bılen olamaz Rabbım neyı nasıp ederse odur saglıklı olsun yeterkı.Ama baktınız kı cok sıkıstırdı esınız sızı ıllada kız dıe çin takvımıne bı bakın derım hamıle kalan tum tanıdıklarımın %90 ında tuttu.
merhabalarr cok gecmıs olsun ,dedıgınız gıbı takıp altında olmalı hamılelıgınız cunku ılerleyen zamanlarda Allah korusun solunum sıkıntısı yasamayın.Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsınn szie ve isteyen herkeseee :) bende temmuz ayında hamıle kalmak ıstıyorum nasıpse , suan sız hamıle degılsenız belkıde aynı zamanlarda kalırız kısmet =))
çok teşekkür ederim :) 8 nisan geçti adet olmadım bugün de gelen giden yok bakalım cumaya kadar bekleyeceğim o zamana kadar adet olmazsam test yapıcam çok heyecanlıyım :18:
inş bu sorunu halledersınız ve ıkınızınde gonlu olur,Tabıkıde Allah an baska bılen olamaz Rabbım neyı nasıp ederse odur saglıklı olsun yeterkı.Ama baktınız kı cok sıkıstırdı esınız sızı ıllada kız dıe çin takvımıne bı bakın derım hamıle kalan tum tanıdıklarımın %90 ında tuttu.
Hadi hayırlısı Rabbım cok bekletmesın ıns
çok bekletmedi Rabbim şükürler olsun 3 nisan doğum günümdü, 11 nisanda bana hayatımın en büyük süprizini ve en büyük hediyesini verdi hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma aldığım günleri de görürüm. İsteyen herkese nasip etsin çok bekletmesin inşallah
Bu yaz düşünüyorum ama oğlum 22 aylik basaririm ınş haziran gibi korunmayı bırakacağım bakalim kısmet Allah sagliki hayırlı ehli ıslam sıfatında bi evlât daha nasip etsin inşaAllah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminnn inş Rabbım hepımıze nasıp etsın hayırlı evlatlar ıns.
bende hazıran bıttımı bırakacagım hemen korunmayı haberleselım ya kımse ayrılmasın =)
Tabiki ben burdayım cnm takip edelim beraber inşallah güzel haberimizi paylaşmakta nasip olur
Aminnn inş
merhaba arkadaşlar bende bebiş istiyorum.. 2aydır çalışmaya başladık umarım en yakın zamanda sonuç alırız.. dualarınızı bekliyorum kızlar. Allah herkese bebiş nasip etsin inşallah....
Bu ilacı kullanan varmı bunu aldım ecz den hamilelik öncesi başlıyorum
merhaba bende basladım folıc kullanmaya ama plus degıl benım kı "folbiol" benım kulandıgım,ve uyku yapıyor sankı kulanmaya basladıgımdan berı uykum agırlastı
Slm kizlar bende ise kahveyi birakmakla basladim ve dogum kont. Hapimi birakmakla dewam ettim bakalim hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?