erkekler düşünmeden konuşur ya illa, onun açısından bakınca kira vermeyecez böylece daha rahat yaşayacaz, zaten kapıları ayrı bacaları ayrı, en azından bikaç sene rahatlayana kadar oturalım dedi. ama ben bu numaraları yer miyimm, yemeemmm

efendi gibi 2 saat anlattm tel de bize şöle sıkıntısı olur, böle skıntısı olur die. bak dedm aileni tanımadan bunu sölüyorm sana ki beni yanlış anlama sonradan ama ben istemem. evimize gelen giden bile olmaz, gelen aşağı annenlere girer, düzenimiz olmaz bilmem ne. hep beni kandırmaya çalıştı. bak az bi sesimiz çıksa merak ederler, gelirler rahat edemeyiz bilmem ne die die ikna ettimm

her ay kira zamanı dırdır ederim sana dedi, ben de ayda bigun bişey olmaz ben seni çekerim nasıl olsa 29 gün sen beni dinleyeceksn dedm

şükür ki atlattk bu konuyu..
benm ailem de onun ailesi de aynı memlekette de benm korkumda çok karışan olur mu acaba diye. kendi anneme bi şekilde söz geçirirm de onun annesine gelme de diyemem, karışılmasını da sevmem.. ben herşeyn ikimizin zevkine göre olmasnı istiyorum, takıntılıyım da biraz bu konuda, işte yakın olunca da bu ıskıntılardan korkuyorum

erkek arkadaşım annesine baay düşkün , gerçi şuan asker psikolojisiyle de öyle olabilir, annesi yakın zamanda kanser atlattı o yuzden de olabilir, tam bilemiyorum. geçen bu ev mevzunda da altta anam yanımda karım olur daha ne isterm dedi, anana meraklıysan yanında kal ben arada görmeye gelirim seni dedim de tamam tamam senin yanındaym dio

kötü insanlar değillerdir eminim de ben içli dışlı olmak istemiyorum, daha önce öle bi hataa yaptm çünkü, bu sefer her şeyine karışma hakkı buluyorlar, ben öle olsun istemiyorum. kendi ailemle de onun ailesiyle de mesafeli olalım, ayrı bi dunya kuralm ne gerek var ki fazla samimiyete..
öncedn yaşadıklarımdan dolayı da sanırım korkuyorum biraz, fazla muhabbet tez ayrılık getirr misali yani. hayırlısı bakalım, şimdilk atlattk üst kat mevzunu, bi daha da benm şerrmden korkusuna açamaz sanırım

inşallah gönlüne göre olur herşey canım, mardine gitmek büyük cesaret ama çok güzel yerler diye duydum, inşallah kütahyada da mardinde de çookk mutlu olursunuz

ayy ne güzel herşeyiniz hazırmışş, aynı tarihlerde evlenmeyi düşünüyoruz ama daha benm hiç hazırlıgım yokkkk