• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

dediğim gibi benimkisi gibi bir olayı asla onaylamıyorum. bu kadar erken olmasa da aynı eve girmeden istersen senelerce nişanlı kal çıkmıyor huyu suyu. bir de benimkinin fikirlerini hızlandıran aynı eve çıkmamız oldu. yani çok hoşuna gitti yemeklerini yapmam ne bileyim çamaşırlarını yıkamam vs. şimdi bizimkiler gelecek diye de evlenelim diye tutturdu işte =) bence imkanınız varsa daha fazla zaman geçirin canım. inan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın

ben de öyle düşünüyorum. bizim imkanımız yok maalesef. nişanlım merkezde yaşıyor ben ilçede iki saat mesafe var aramızda. aslında ben de isterdim aynı evde yaşayıp masrafları yarıya düşürmeyi ama git-gel imkansız orda, mesafe uzak olunca.

ben de öyle düşünüyorum. bizim imkanımız yok maalesef. nişanlım merkezde yaşıyor ben ilçede iki saat mesafe var aramızda. aslında ben de isterdim aynı evde yaşayıp masrafları yarıya düşürmeyi ama git-gel imkansız orda, mesafe uzak olunca.

hımmm anladım. hayırlısı olsun canım. inşallah orta yol bulunur düğününüzden önce.

haklısın canım da ona da erken diyo bu sefer sinirlerim bozuluyo =( hem o mardinli ben mardini hiç görmedim salondu fotoğrafçıydı ben nasıl bakayım? Yani sen olsan ne yapardın?

haberi olmadan yap :) salon konusunda yapacak pek bişeyin olmayabilir canım. ben de hiç gitmedim mardine ama ne kadar seçeneğin olabilir? ordaki en güzel salonu sevgilin ve ailesi bilir. orası tutulur büyük ihtimalle. fotoğrafçı da aynı şekilde. ben fotoğrafçı için şunu düşünüyorum, stüdyo fotoğrafçılarından pek hoşlanmıyorum istediğin gibi bi çalışma yapamıyor hepsi. düğün fotoğrafçıları var ya onlardan ayarlamak istiyorum. sürekli senin yanında olup her anını fotoğraflıyorlar. ben bikaç tane araştırdım istersen göndereyim sana sayfalarının linklerini. ama hiçbiriyle görüşmedim tavsiye edebileceğim biri yok. sadece burda yazanlardan fikir edinerek baktım
ben olsaydım ne yapardım :) sinirimden çıldırır herkese saldırırdım o stresle :52:

haberi olmadan yap :) salon konusunda yapacak pek bişeyin olmayabilir canım. ben de hiç gitmedim mardine ama ne kadar seçeneğin olabilir? ordaki en güzel salonu sevgilin ve ailesi bilir. orası tutulur büyük ihtimalle. fotoğrafçı da aynı şekilde. ben fotoğrafçı için şunu düşünüyorum, stüdyo fotoğrafçılarından pek hoşlanmıyorum istediğin gibi bi çalışma yapamıyor hepsi. düğün fotoğrafçıları var ya onlardan ayarlamak istiyorum. sürekli senin yanında olup her anını fotoğraflıyorlar. ben bikaç tane araştırdım istersen göndereyim sana sayfalarının linklerini. ama hiçbiriyle görüşmedim tavsiye edebileceğim biri yok. sadece burda yazanlardan fikir edinerek baktım
ben olsaydım ne yapardım :) sinirimden çıldırır herkese saldırırdım o stresle :52:

ayyy ben hiç haberi olmadan bişey yapmayı düşnmemişim bile =( bildiğin sarışınlığım tuttu. illa görecek bilecek. bir de seviyor öyle işleri meraklıdır kendisi maşallah :D evet çok kafama yattı bu fikir benim. dediğim gibi bende o şekilde fotoprafçı istiyorum. taa kuaförden başlıyorlar. belgesel diyorlar eskişehirde falan. bende gerginim çok sorma bağırıp çağırıyorum sürekli. beynimi yicem sonunda

ayyy ben hiç haberi olmadan bişey yapmayı düşnmemişim bile =( bildiğin sarışınlığım tuttu. illa görecek bilecek. bir de seviyor öyle işleri meraklıdır kendisi maşallah :D evet çok kafama yattı bu fikir benim. dediğim gibi bende o şekilde fotoprafçı istiyorum. taa kuaförden başlıyorlar. belgesel diyorlar eskişehirde falan. bende gerginim çok sorma bağırıp çağırıyorum sürekli. beynimi yicem sonunda

ben de senin gibiyim sana fikir verdiğime bakma :) her adımı söylerim şu şöyle olsun bu böyle olsun diye. benimki de aşırı rahat hallederiz modunda. ben stresten düz duvara tırmancam yakında :)
dur göndereyim ben sana özel mesajla fotoğrafçıları. sen de bakarsın hangimizin düğünü erken olursa diğerimize öneririz artık :)

ben de senin gibiyim sana fikir verdiğime bakma :) her adımı söylerim şu şöyle olsun bu böyle olsun diye. benimki de aşırı rahat hallederiz modunda. ben stresten düz duvara tırmancam yakında :)
dur göndereyim ben sana özel mesajla fotoğrafçıları. sen de bakarsın hangimizin düğünü erken olursa diğerimize öneririz artık :)

canım benim allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim. seve seve yardımlaşırız her konuda tabi ki. ben şimdi önce neye nerden bakmaya başlıyayım peki? önce ne en son ne? of bu çocuk söyledi kurtuldu işin tüm yükü bende maşallah. bende kendimi biliyorum çökecem gırtlağına :D

canım benim allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim. seve seve yardımlaşırız her konuda tabi ki. ben şimdi önce neye nerden bakmaya başlıyayım peki? önce ne en son ne? of bu çocuk söyledi kurtuldu işin tüm yükü bende maşallah. bende kendimi biliyorum çökecem gırtlağına :D

sen de aynı benim gibisin canım :)
önce tarihinize karar verin ki ona göre hazırlıklara başlayın canım. öncelik neye verilir bilmiyorum ki, eviniz hazır zaten. eşyanızı da kendiniz halledeceksiniz. eşyayı mobilyacılardan hazır olanlardan beğenip alcaksınız demi canım? eğer öyle olacaksa o da çok zamanınızı almaz. internet sitelerine girip bakabilirsin modellerine. ben kaç aydır mobilya modeli bakıyorum ama biz hazırlardan almak istemiyoruz kendimiz yaptırıcaz fiyat olarak daha uygun ve istediğin şekilde yapılıyor.
gelinlik flan bakmışsındır mutlaka ya da aklında olan bişeyler vardır. onlara da internet üzerinden bakabilirsin. genellikle iletişim bilgileri oluyor zaten sayfalarında arayıp fikir alabilirsin ücret hakkında, ne kadar sürede teslim edileceği hakkında sorular sorarsın. sonraa davetiyenize karar verirsinz. başka aklıma gelmiyor bişey geldikçe söylerim :)

sen de aynı benim gibisin canım :)
önce tarihinize karar verin ki ona göre hazırlıklara başlayın canım. öncelik neye verilir bilmiyorum ki, eviniz hazır zaten. eşyanızı da kendiniz halledeceksiniz. eşyayı mobilyacılardan hazır olanlardan beğenip alcaksınız demi canım? eğer öyle olacaksa o da çok zamanınızı almaz. internet sitelerine girip bakabilirsin modellerine. ben kaç aydır mobilya modeli bakıyorum ama biz hazırlardan almak istemiyoruz kendimiz yaptırıcaz fiyat olarak daha uygun ve istediğin şekilde yapılıyor.
gelinlik flan bakmışsındır mutlaka ya da aklında olan bişeyler vardır. onlara da internet üzerinden bakabilirsin. genellikle iletişim bilgileri oluyor zaten sayfalarında arayıp fikir alabilirsin ücret hakkında, ne kadar sürede teslim edileceği hakkında sorular sorarsın. sonraa davetiyenize karar verirsinz. başka aklıma gelmiyor bişey geldikçe söylerim :)

sen böyle anlatınca çok kolaymış gibi geldi bir an. ya işte benim adam hem hemen olsun diyor hem de ağırdan alıyor. nedir amacı anlamadım :S yani bir de şu var bizim işlerin hızlanması için benim bankaya başlamam şart. mülakat bekliyorum =( yoksa her türlü seneye yaz. mobilyalar yaptırıldığında daha pahalı oluyor gibi duymuştum ben. ama pek bi bilgim yok açıkçası. bizim ilk iş ev almak olacak zaten krediyle. bakalım hem ev hem eşyalar hem düğün nasıl kalkıcaz altından iki bankacı maaşıyla. =(( gerildim gerildim

sen böyle anlatınca çok kolaymış gibi geldi bir an. ya işte benim adam hem hemen olsun diyor hem de ağırdan alıyor. nedir amacı anlamadım :S yani bir de şu var bizim işlerin hızlanması için benim bankaya başlamam şart. mülakat bekliyorum =( yoksa her türlü seneye yaz. mobilyalar yaptırıldığında daha pahalı oluyor gibi duymuştum ben. ama pek bi bilgim yok açıkçası. bizim ilk iş ev almak olacak zaten krediyle. bakalım hem ev hem eşyalar hem düğün nasıl kalkıcaz altından iki bankacı maaşıyla. =(( gerildim gerildim

plan yapıp karar verdikten sonra adım adım yaparsın çok zor olmaz heralde. ben de yapmadım ki daha tecrübeli değilim konuşuyorum sadece öyle :) bi amacı olduğunu sanmıyorum sadece genel erkek davranışı bu, rahatlar :)
inşallah olur canım işin, sıkıntıya girmezsiniz.
eşya bursada inegölde daha uygun duymuşsundur belki. bi de benim akrabalarım da inegölde mobilya işindeler. tanıdıklarına yaptırmayı düşünüyoruz akrabaların. annem yaptırdı geçen sene 3 tane kanepe ve normalden daha büyük boyutlu kanepeler. üçünü 1800 e yaptırdı.
hepsini bir arada nasıl halledeceksiniz canım ikiniz. ev almayı sonraya bıraksanız daha rahat olmaz mı sizin için

plan yapıp karar verdikten sonra adım adım yaparsın çok zor olmaz heralde. ben de yapmadım ki daha tecrübeli değilim konuşuyorum sadece öyle :) bi amacı olduğunu sanmıyorum sadece genel erkek davranışı bu, rahatlar :)
inşallah olur canım işin, sıkıntıya girmezsiniz.
eşya bursada inegölde daha uygun duymuşsundur belki. bi de benim akrabalarım da inegölde mobilya işindeler. tanıdıklarına yaptırmayı düşünüyoruz akrabaların. annem yaptırdı geçen sene 3 tane kanepe ve normalden daha büyük boyutlu kanepeler. üçünü 1800 e yaptırdı.
hepsini bir arada nasıl halledeceksiniz canım ikiniz. ev almayı sonraya bıraksanız daha rahat olmaz mı sizin için

canım ben eminim hem düğün hem ev hem eşyalar altıından kalkamayacağımızdan da bunları bnm adama anlatmak mesele. anlamaz anlamıyo. düğünden gelen takılarla kapatırız hepsini bi de üstüne araba alırız diyo. o da bnm gibi büyük çocuk ilk olacak bilmiyor işin zor kısmını

canım ben eminim hem düğün hem ev hem eşyalar altıından kalkamayacağımızdan da bunları bnm adama anlatmak mesele. anlamaz anlamıyo. düğünden gelen takılarla kapatırız hepsini bi de üstüne araba alırız diyo. o da bnm gibi büyük çocuk ilk olacak bilmiyor işin zor kısmını

doğuda altına çok önem veriliyor ya ondan güveniyordur :)

merhaba arkadaşlarr. bu işler çok zormuşş ben söz de oldu kurtuldum düğün 2014 haziranda olur büyük ihtimalle. 2014 kesinde ay olarak bilmiyorumm. bu erkekler hep böyle sabırlı yavaş acelesiz olmak zorundalar mı. bende sözlendim ama baktım etmiyo o kadar pişkinlik yaptım ki hep en iyi zamanı bekliyorm dedi. dayanamadım yıl dönümümüzde aldım elime kalemi gözünü kapadım eline yüzük resmi çizdim kendime de çizdim evlenme teklifi ettim :DDD zatn istiyodm ben teklif etmeyi işime geldi. ben şimdiden başladım kendi kına sepetimi tepsimi bardaklarımı falan yapmaya. kınalar herşeyi şimdiden yapıyorm o zaman aceleye gelmesin diye. hatta sözlüm de gelin masamıza çizim yapacak farklı tasarımlarmız var ama acelesi yok diyo. kır düğünü olacak farklı şeyler planladık. ama inanılmaz zevkli ve zor işler. hele de isteme ve söz heyecan dolu ouyo. ben yazdıkça yazıyormm yine en iyisi ara vermek :D :52::52:

selam kızlar baktım da bayağı bir doluşmuşuz 2014 gelinleri olarak :) bayağıdan beri giremiyordum... bu arada biz de sözlendik artık yüzüklüyüz :) çeyizlerin yarısını bu 1 ay içerisinde tamamladık :) beyaz eşyalar tamamlandı... sonra sevdiceğim yatsın diye çekyat takımı alındı.. biz istanbulda ailelemizlerden uzakta yaşıyoruz, Atatürk havalimanında çalışyoruz,benim ev arkadaşım var ama sevdiceğim yalnız yaşıyo o yüzden ona git eve gel cok zorlanıyorum arada kalıyorum.. bir an önce düğün olsun istiyoruz ama benim ailem bahar civarı olsun istiyo.. bu arada tanışma olayı ve isteme olayı da ayrı bi olaydı :) eğer merak eden olursa bi ara anlatırım, kendinize cici bakın :7:

mrb arkadaşlar ben 8 ekim 2010 tarihinden beri birlikte olduğum kişiden 20 mayısta süpriz bir evlenme teklifi aldım 18 haziranda kız istemem oldu 20 haziranda da sözlendim. şuan nişan hazırlıklarımız var 15 ağustosta da inş. nişanımız olacak ama düğün konusuna gelince o biraz karışık. biz ikimiz de üniversite son sınıfız. 2014 temmuzda kpss ye grecez birimiz atansak bile 2014 eylülde düğünümüz olacak ama atanamazsak 2015 e kalacak. hayırlısı tabiki. hazırlıklara gelince daha çeyiz olarak hiç birşey almadık. annemler gider hepsini aynı anda alır geliriz diyorlar zaten şuan bunlar benim için çok uzak. hayırlısıyla atanalım da :) hepinize mutluluklar

bu arada mobilyalarınızı falan nereden alacaksınız ? hangileri iyi oluyormuş bilen eden varsa paylaşalım...

Selam kızlarrrr =)
2014 yazı benim yazım olacak fakat neye nereden başlamalıyım bilmiyorum diyorsanız yalnız değilsiniz.
kısmetse seneye yaz başı düğünümüz olacak fakat henüz söz nişan olmadı (çok uzun süre sözlü nişanlı kalmamak için bekliyoruz) sizler ne durumdasın hazırlıklar onlar bunlar nasıl yapacaksınız. hep birlikte konuşalım birbimize yardımcı olalım. kimler benimle ?

Kızlar içinizde en hazırlıksız ben miyim? Yani çeyiz o bu şu tamam herşey de ben daha teklif almadım =( Arada bir yüzsüzlüğünü yapıyorum gerçi ama... Evlilik konuşuyoruz yaz başı düğün kesin ama çok mu apar topar olacak ki... Aileme niyetinin ciddiyetini belli etti, ailesiyle de tanıştım. Hatta eşyaları da ufak ufak alıyoruz artık ama...

bir an bunları ben mı yazdım acaba diye düşündüm, tamamen beni anlatmış çünkü :1::1: 2014 mayıs en geç haziran başında evlenmeyi düşünüyoruz ama daha tek bir hazırlık yok, hazırlıgı da geçtim sevgilim askerde daha :52: eylülde dönecek, sonra iş bulacak, sonra biz hazırlıklara başlayacaz :52::52: nasıl bir cesaretmiz var ki mayıs da evleniriz diyoruz yaa :53::53: zor mu sizce kızlar o zamana yetişmek :43::43:

bir an bunları ben mı yazdım acaba diye düşündüm, tamamen beni anlatmış çünkü :1::1: 2014 mayıs en geç haziran başında evlenmeyi düşünüyoruz ama daha tek bir hazırlık yok, hazırlıgı da geçtim sevgilim askerde daha :52: eylülde dönecek, sonra iş bulacak, sonra biz hazırlıklara başlayacaz :52::52: nasıl bir cesaretmiz var ki mayıs da evleniriz diyoruz yaa :53::53: zor mu sizce kızlar o zamana yetişmek :43::43:

canım benim öncelikle yalnız olmadığıma sevindim fakat böyle bir noktada kader arkadaşı olduğumuz için üzüldüm :( ilk önce allah kavuştursun diyeyim. su gibi gelsin inşallah sevdiceğin =) valla bizde de hazırlık yok ama ufak ufak tasalanmaya başladı sanki :))) bi gelsin bak bir de 5-6 ay kalmış oluyor ya nasıl tutuşacak paçaları bak gör :)

Kızlar bayramdan sonra beni istemeye geliyorlar =) hemen ertesi gün nişan yapacağız gel git olmasın onlara diye malum biz izmirdeyiz onlar mardinde.. daha da inanamadığım şey yüzüklerimizi aldık =) resim falan çekmedim uğursuzluk falan getirir diye (getirir diye duymadım ama ne bileyim) tek taş da aldık, her an teklif gelebilir. çok inanılmaz bi planı varmış (4 gözle bekliyorum) artı bir an önce nişan olsun gün alalım da balayı için rezervasyon yaptıralım dedi. çok şaşırdım ama çok mutluyum. hemen sizlerle paylaşmak istedimmmmm

Back