- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
Kızlar bayramdan sonra beni istemeye geliyorlar =) hemen ertesi gün nişan yapacağız gel git olmasın onlara diye malum biz izmirdeyiz onlar mardinde.. daha da inanamadığım şey yüzüklerimizi aldık =) resim falan çekmedim uğursuzluk falan getirir diye (getirir diye duymadım ama ne bileyim) tek taş da aldık, her an teklif gelebilir. çok inanılmaz bi planı varmış (4 gözle bekliyorum) artı bir an önce nişan olsun gün alalım da balayı için rezervasyon yaptıralım dedi. çok şaşırdım ama çok mutluyum. hemen sizlerle paylaşmak istedimmmmm
ayy ne güzell herşey bir anda hallolmuş çok sevindimm yüzüklerinde hayırlı uğurlu olsun, hep mutlu olun inşalahh hazırlıkları da burdan bizlerle paylaş ki başımıza neler gelecek biz de bilelim
canım benim öncelikle yalnız olmadığıma sevindim fakat böyle bir noktada kader arkadaşı olduğumuz için üzüldüm ilk önce allah kavuştursun diyeyim. su gibi gelsin inşallah sevdiceğin =) valla bizde de hazırlık yok ama ufak ufak tasalanmaya başladı sanki :))) bi gelsin bak bir de 5-6 ay kalmış oluyor ya nasıl tutuşacak paçaları bak gör :)
kader arkadaşım bi gelsn de artk biz de başlayalım inşalah yaa ama zaman geçmiyor valla çok kötü bişey bu biz anck ufaktan internetten araştırmaya başladık, kendi aramızda konuşuyoruz şunu alırız şöle yaparız falan die ama, o gelip de iiş bulmadan anck lafta kalır herşey. gerçi erkeklere dünya toz pembe, nolurmuş iş bulmadan nişan yapalımmış, düğün için beklermişiz işi. dedm ben nişanla düğünün arasını uzatmam, sen iş bul bi çırpıda halolsun işte ama gözüm de korkuyor bi yandan, ben en geç haziranın başında evlenmiş olmak istiyorum artık, en geç ocak gibi iş bulsa bari oyy oyy
ama senin yoluna girmiş herşey, şimdi pek telaşlısındır, Allah kolaylık versin canımm