- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
erkek pek anlamaz o işlerden. bi de çalışmıyorsan sen, snein için daha fena. ayrı ev gibi olmaz aynı apartmanda olunca aynı evde gibi olur gece yatmaya kendi evine gidersin sadece. tanıdıklarım var böyle diyorlar yani.
çok dğru düşünmüşsün ve iyi ki ikna etmişsin canm. sonradan sıkıntı çekmektense tek derdiniz kira olsun. uzakta olunca bile her şeye karışıyolar.
bizimkiler bizden uzakta iki aile de farklı şehirde biz aynı şehirdeyiz nişanlımla ama bize yine de karışan oluyor laf söylesen bi dert söylemesen ayrı dert. üzülüyorlar bişi diyince demeyince de ben huzursuz oluyorum. bi geçseydi şu düğün işleri :)
inşallah çok sıkıntı olmadan yaparsınız canım düğününüzü
erkee göre hava hoş zaten, sen çalışacaksın yorgun olacaksın zaten ne güzel annemlerde yeriz sana da zahmet olmaz bile dedi, bunu bile iyi bişey olarak görüyo erkek aklı. dedim ben yorulmak istiyorum, gerekirse yemek yapamayıp seninle kavga etmek istiyorum, ama evimde olmak istiyorum. yemegi beraber yedkten sonra ayrı evimiz niye olsun ki? alsınlar bize bi oda oldu olacak aynı evde yaşayalımm neyse ki bu dertten kurtuldum, bi daha açamaz heralde bu konuyu, tabi ilerde kayınvalidem falan illa da gelin oturun demezse.. ayy ben tanımadan önyargılı yaklaşıyorum yaa, çok fenayım bu konuda. hiç tanışmasak olmaz mı bile dedm düşünün yani
hepimiz sıkıntısız belasız atlatalım inşalah bütün hazırlıkları, sonra evimizde mutlu olalım oohhh
aynen askerde şimdi evli,çocuğu olanları görünce bu erkek milleti hemen netleştirmek ister bişeyleri (bu arada bizim askerlik için 5 senemiz varmış daha aaaah ahhh) kesinlikle bekar çevreye mesafe konması da şart aynı kafadanız. ayy 2 yaşında kreşe mi verilir dicem de ne yapsın kızcağız mecbur olunca. hiç sıcak bakmıyorum kreşlere ama bi noktada mecbur kalınıyo. hayırlısı hepimiz için...
biraz tembellk de var sanırım sevgilimde, ona kalsa herşeyi ben yapabilirim, onun için hiç fark etmez zorla işin içine onu da katmaya çalışıyorum, mobilya araştır dedi, netten araştırıp resim yoluyorum falan, yırtamayacagını anlasın o işlerden
arkadaşlarıyla görüşmesin diyemem tabiki ama sürekli de olmaz yani, gerçi benm safım dio bana " arkadaşlarımla arada çıkmama izin vrsisn dimi " die bende arada veririm, ama arada, abartmak yok dedm gidecegi zamn laf dinlemez de işte insanın gönlü oluyo böle sorunca
Rabbim yardımcın olsun çok zor yalnız kalmak bu evrede =( benim bir arkadaşım malatyada öğretmendi herşeyi annesiyle kayınvalidesi baktı,kıza resmini yolladılar bu şekilde olmuştu eşya seçimleri falan,aklıma geliverdi şimdi =)
teklif gelir gelmez hemen yazıcam söz=)
ya nişan için salon tutmucaz istemenin ertesi günü olacak. bi de bizdeki mesafeyi biliyosun ya; sohbet ortamı olması çok önemli ama hiç müzik olmamalı mı ki? bir de biz erkek arkadaşımla bir herkesten daha mı geç gitmeliyiz yoksa ben de ailemle erkenden orda bulunup hoşgeldiniz mi demeliyim? bi de fotoğraf sorunsalı var. evde nişan olacak abartmıyayım diyorum ama dış çekim istiyorum nasıl bi albüm yada paket abartısız olur? fiyatlar korkunç... ooooof offff =(
yarı profesyonel fotograf makinaları var ya, onlardan yok mu hiç tanıdıgın birilerinde. bi arkadaşın çeksin resmlerinizi mesela, yüzlerce fotograf alabiliyor onlar, gidip gönlünüzce istediginiz yerde çekilirsiniz, sonra da gözüne güzel gelenleri fotografcıdan çıkartır asarsın duvarına, ya da albüm yaparsın olmz mı