daha bi hareketlilik yok canım:) bn de üstüne gitmek istemiyorum fazla ama içten içede bozuluyorum sonra son dakika ayağımı bi pabuca sokakcak. yazın tam düğün sezonu ya canım gelinlikçilerde çok yoğun oluyor son bir ay az bi zaman sanki. vakko ocak-şubat gibi 3 4 günlüğüne %50 indirime giriyor aslında bulunduğun yerde varsa bakabilirsin.
Bi de kahvaltı takımı aldın mı ben bir türlü desen beğenemedim içime sinen bişi olmadı:s
Merhabalar benımde düğünün 07/06/2013 tarıhınde olucak kısmetse mutfak esylarımın tamamını tamamladım nerdeyse ufak tefek seylerım kaldı nevresım takımları yastıklar yorganlar ütümüde aldım pek beceremesemdeev kıra olucagı ıcın evı gormeden bısey alamıyorum baska evı gormeden koltuktakımı alamıyorum o bellı olmadan halılar perdelerde alınamıyo sonucta saçma sapan bı renk cumbusu cıkmasın dıye beklıyorum evı nısan gıbı tutucaz ıns yetısır.düğün yerımızde belli ama nıkah tarıhını hala almadık ya tutmazda yer bulamassak gıbı bır durum olurmu acaba ?streslı ıs
erkekler hep öyle canım çok rahat davranıyorlar.
bakalım artık bursadan gelinlik alma işi beni zora sokacak olursa sivastan alırım artık yapacak bişey yok :)
vakko var mı bilmiyorum canım araştırmak lazım.
ben bütün eşyalarımı aldım canım mutfak için aldıklarmın fotolarını koymuştum, şu linkte var hpsi
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lardan-yardim-bekliyoruz-27.html#post31638106
salon takımım ve yatak odam da hafta sonu geldi. onları da yerleştirdik. ne kadar mutlu oluyor insan
ooo süper canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sakın şimdiden kullanma:):):)
bursada kapalı çarşıda bi arkadaşım geliniğini diktrmişti süperdiiii.
erkekler hep öyle canım çok rahat davranıyorlar.
bakalım artık bursadan gelinlik alma işi beni zora sokacak olursa sivastan alırım artık yapacak bişey yok :)
vakko var mı bilmiyorum canım araştırmak lazım.
ben bütün eşyalarımı aldım canım mutfak için aldıklarmın fotolarını koymuştum, şu linkte var hpsi
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...lardan-yardim-bekliyoruz-27.html#post31638106
salon takımım ve yatak odam da hafta sonu geldi. onları da yerleştirdik. ne kadar mutlu oluyor insan
merhaba canım hoşgeldin
ufak tefek şeyler daha çok uğraştırıyor zaten canım büyük şeyler bir anda hallediliyor.
düğün salonu için yer sıkıntısı olur mu bilemiyorum ama genelde bikaç ay önceden tutuyorlar. biz ağustos ayında tuttuk, düğünümüz de ağustosta. tam bir yıl önce yani :)
Merhabalar benımde düğünün 07/06/2013 tarıhınde olucak kısmetse mutfak esylarımın tamamını tamamladım nerdeyse ufak tefek seylerım kaldı nevresım takımları yastıklar yorganlar ütümüde aldım pek beceremesemdeev kıra olucagı ıcın evı gormeden bısey alamıyorum baska evı gormeden koltuktakımı alamıyorum o bellı olmadan halılar perdelerde alınamıyo sonucta saçma sapan bı renk cumbusu cıkmasın dıye beklıyorum evı nısan gıbı tutucaz ıns yetısır.düğün yerımızde belli ama nıkah tarıhını hala almadık ya tutmazda yer bulamassak gıbı bır durum olurmu acaba ?streslı ıs
hoşbuldukk nıkah sonrası yemek düşünüyoruz ama hazıran ve bırde ramazana denk gelme durumu olunca o tarz yerler bıle dolmaya başlamış kadıkoyde nabızade konağı dıe bı yer bulduk nısanlık gıdıp gorusmus sıcak güzel bı yer demıs hafta sonu bende gıdıp bakıcam görüşlerımı paylaşırım daha once orda düğüne gıden yada yapan varsa yorum almaktan mutluluk duyarım
çok tatlı yazmışsınmobilya tarzı tamamen nişanlın ve senin tarzına bağlı, bizim spor olacak mesela. eviniz belliyse salon ve odaların şekline göre mobilya seçiminizi yaparsınız ama şimdiye kadarki alışkanlıklarınız da önemli. L koltukla rahat eder misiniz diye konuştunuz mu? bunları konuşunca kriterleriniz belli olur sıkma canını. halı/perde için mobilyanız belli olduktan sonra seçim yapılır bildiğim ama kumaş türü ya da halı için marka araştırmanı tavsiye ederim şimdiden, en son renk model kalsın. eve zaten büyük eşyaları getirdiklerinden sonra ittire ittire şekil verirsiniz ama baştan karar verirseniz mobilyacılara istediğiniz yere koydurursunuz. ufak teffeği yerleştirmek en eğlencelisi ama kasma kendini sonradan neresi rahat gelirse zaten değiştireceksin yerlerini.
gelinlik ve balayı en zorlanılacak konular geliyor bana da, davetiye-nikah şekeri fikir araştırması yaparsın en son seçimi kalır. bu arada nikah şekeri yerine artık daha faydalı şeylere de yöneliyor insanlar, LÖSEV'in sanırım koku keseleri ya da TEMA vakfının ağaç dime sertifikaları vb çok daha anlamlı ve kalıcı şeyler olabilir.
Mobilyalar gözümde çok büyüyor benim ya bakalım artık inşallah hayırlısıyla hallederizevim belli aslında ama nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve işi çok yogun ondan beraber mobilya bakmamız için çok kısıtlı zamanımız olcak yani benim önceden begenip onla son olarak bakıp almaya gitmemiz gerek:103: buarada hem oturma odası hem salon yapmaya karar verdim kendimce salonuma normal koltuk takımı oturma odamada L koltuk alırım diye düşünüyorum
Daha bunların öncesinde eve boya badana yapılcak hatta ben duvar kağıdı istiyorum aslındaçok iş var çokk inşallah hayırlısıyla hallederiz :18:
Mobilyalar gözümde çok büyüyor benim ya bakalım artık inşallah hayırlısıyla hallederizevim belli aslında ama nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve işi çok yogun ondan beraber mobilya bakmamız için çok kısıtlı zamanımız olcak yani benim önceden begenip onla son olarak bakıp almaya gitmemiz gerek:103: buarada hem oturma odası hem salon yapmaya karar verdim kendimce salonuma normal koltuk takımı oturma odamada L koltuk alırım diye düşünüyorum
Daha bunların öncesinde eve boya badana yapılcak hatta ben duvar kağıdı istiyorum aslındaçok iş var çokk inşallah hayırlısıyla hallederiz :18:
Merhaba kızlar benim daha hiç bir şeyim belli değil sevgilim cezaevinde temmuzun ortasında falan dönecek . Geldiğinde ailemi ikna edebilrsem hemen nişanlanacağız sonrada eylülde inşallah nasipse düğün olacak . Kenarda bi 5-7 milyar arası paramız var üzerine bir de 15 milyar falan kredi çekeceğiz düğünü de babası yapacak o da yardm edeccek inşallah işte . Ama ortada hiç bişiy yok yani o çıktığında olacak aileme söyleyemeyeceğim için şimdi . Söylesem de cezaevinde yani öğrenirlerse olmaz . O yüzden temmuzun 20sinde falan çıkacak 2 buçuk ayda halledebilir miyiz ki ? Çıkar çıkmaz nişan hazrlıklarıyla beraber ev bakarız . 2 hafta içindede eşyalarımızı alırız . 2-3 haftada gelinlikti damatlıktı düğün alışverişiydi yapsak . 1 haftada da kiraladığımz evi düzene sokarsak yetişir herhalde eylülün ortasına falan ?
ooo süper canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sakın şimdiden kullanma:):):)
bursada kapalı çarşıda bi arkadaşım geliniğini diktrmişti süperdiiii.
hoşbuldukk nıkah sonrası yemek düşünüyoruz ama hazıran ve bırde ramazana denk gelme durumu olunca o tarz yerler bıle dolmaya başlamış kadıkoyde nabızade konağı dıe bı yer bulduk nısanlık gıdıp gorusmus sıcak güzel bı yer demıs hafta sonu bende gıdıp bakıcam görüşlerımı paylaşırım daha once orda düğüne gıden yada yapan varsa yorum almaktan mutluluk duyarım
Merhaba kızlar benim daha hiç bir şeyim belli değil sevgilim cezaevinde temmuzun ortasında falan dönecek . Geldiğinde ailemi ikna edebilrsem hemen nişanlanacağız sonrada eylülde inşallah nasipse düğün olacak . Kenarda bi 5-7 milyar arası paramız var üzerine bir de 15 milyar falan kredi çekeceğiz düğünü de babası yapacak o da yardm edeccek inşallah işte . Ama ortada hiç bişiy yok yani o çıktığında olacak aileme söyleyemeyeceğim için şimdi . Söylesem de cezaevinde yani öğrenirlerse olmaz . O yüzden temmuzun 20sinde falan çıkacak 2 buçuk ayda halledebilir miyiz ki ? Çıkar çıkmaz nişan hazrlıklarıyla beraber ev bakarız . 2 hafta içindede eşyalarımızı alırız . 2-3 haftada gelinlikti damatlıktı düğün alışverişiydi yapsak . 1 haftada da kiraladığımz evi düzene sokarsak yetişir herhalde eylülün ortasına falan ?
ben de mobilya konusunda yanlış karar vermekten korkuyorum mesela çekyat tipi kanepe istemiyorum,yılda 1-2 defa gelecek yatılı misafire göre beğenmediğim mobilya istemiyorum mesela rahat ve hafif mobilya istiyorum şişme yatakları araştırıyorum mesela ama yakınlarımda kullanana rastlamadım, aileleri aynı şehirde olanlar pek düşünmek zorunda kalmıyor bunu.
senin yaşadığın şehirde mi oturacaksınız onun yaşadığında mı peki, ya da farklı 3. bir şehirde mi? hani eşyaları nasıl ayarladınız şimdiye kadar zor olmadı mı ? bizim 2. oda çalışma odası gibi olacak ve tutulacak eve göre bir çekyat sığar mı sığmaz mı onu bile bilemiyorum ev bulma işi çok zor şu anda kiralık ev çok az
bir duvara duvar kağıdı yapıyorlar bazı evlerde çok hoşuma gidiyor tuğla,taş desenli gibi ama tabii kirada yaptıramayız kafamıza göre
Koltuk takımı konusunda ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum. Köşe takımı benim de hayalim.
ara ara uğrayabiliyorum foruma:)biz aralıkta beyaz eşyalarımızı alıcaz.aralık sonrasıda artık mutfak eşyalarımı alıcam her ay..cok heyecanlanıyorum bir an once ocak maaşımı alıp alışverişe çıkmak istiyorum:):)her gördüğümü beğeniyorum birde sanırm evim karman corman olacak bu yuzdenbalayı için bu haftasonu gidip ets ile konuştuk ama erken rezerv. henüz başlamamış aralık sonuna doğru baslar dedi adam.voyage beleği cok beğendik.fiyatlar uygun gelirse orasını tutucaz heralde:)herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Canım Allah kavuştursun inşallah hayırlısıyla hepimizin hayalleri gerçek olurRabbim hepimizi hayırlısıyla sevdiğimize kavuştursun inşallah
Herşey hallolur ya dert etme 2 ay baya kısa bi süreç yanlız ailen tamam derse herşey hallolur Rabbim evlenene yardım edermiş ya inşallah hepimizin yardımcısı olur
Bende çekyat hiç düşünmedim ve istememde ya hiç hoşuma gitmiyor çünkü
Ben açıkçası henüz çok kararsızım ne istediğimi bile bilmiyorum pek bakmadımda ondan bilgimde yok bu konularda ama yavaş yavaş bakmaya başlıcam sadece düşüncem şu salonumu biraz daha klasik ve şık yapmak istiyorum tabi bundan kastım oymalı koltuklar falan kesinlikle değil, krem kahve ya da kırık beyaz olabilir salon koltuklarım çoğu insan şuan yemek odası konsol vitrin fln istemiyor onun yerine tv ünitesi alıyor ben açıkçası bunda çok kararsızım şık bi yemek odası kullanışlı çok yer kaplamayan bi konsol ve belki minik bi vitrin bile alabilirim salonuma tv koyma taraftarı değilim çünkü salonu sürekli kullanmam ama oturma odam için spor mesela gri ve mor renklerde L koltuklu rahat bi oturma odası yapmayı düşünüyorum oturma odama tv ünitesi koyarım belki
Bizim 2 ailede farklı şehirlerde biz izmirde oturcaz nişanlım şuan izmirde çalışıyor hatta onun şuan oturduğu evde yaşıcaz evimiz belli yani biz henüz mobilya işine hiç girmedik o biraz zor olcak gibi çünkü onun izin alma konusundada sıkıntılarımız var 1-2ay sonra yavaş yavaş bakmaya başlıcaz nasip olursa inşallah
Daha iş çok ya onun şuan oturduğu evdeki eşyalar çıkcak fln çok gözümde büyüyor inşallah hayırlısıyla hallederizbuarada bende duvar kağıdını öyle istiyorum sadece 1 duvara belki oturma odam ve salonum için olabilir tabi bunun için önce mobilyaları seçmek lazım
Bence sende yaptırabilirsin duvar kağıdı kira evi olması bişeyi değiştirmez zaten tek duvara yaptırmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla çok fazlada tutmaz fiyat olarak
Buarada şişme yatak bizim evimizde var yani annemin evinde yıllar önce tvdan almıştıkkalabalık bi aileyiz şehirdışından gelenlerimiz çok oluyor diye ama çok kullanmıyoruz şişirmesi fln uzun sürüyor makinası fln var ama ugraşması zor geliyor açıkçası onun yerine yer yatağı çıkartmak daha pratik geliyor ama tabi gene çok kalabalık misafirimiz gelse çıkartırız ve maalesef çokta rahat değil deniz yatağında yatıyo gibi oluyor çoğu insan onda yatmak istemiyor mesela uca doğru yattığında sanki üstüne devrilcek hissi veriyor daha çok eve gelen çocuklar tercih ediyor anlıcağın cazip geliyor insana yer kaplamıyo falan diye ama bence çok gereksiz ya onu hiç düşünme onun yerine yer yatağı yaptır at bazanın altına gelen olunca çıkartırsın
Bende şehir dışında yaşıcağım için gelen gidenim olur aslında evim belli olduğu için işim daha kolay 3 oda bi salon diğer küçük odama nişanlımın şuan kullandığı tek kişilik bazalı bi yatağı var onu koymayı düşünüyorum gelen onda yatar bide yer yatağı düşünüyorum bazamın altına koyarım oda olur tamamçokta kalabalık gelmesinler ya napıyım
aynen ya mesela gri bi L koltuk mor yastıklar fln olabilir
Canım Allah kavuştursun inşallah hayırlısıyla hepimizin hayalleri gerçek olurRabbim hepimizi hayırlısıyla sevdiğimize kavuştursun inşallah
Herşey hallolur ya dert etme 2 ay baya kısa bi süreç yanlız ailen tamam derse herşey hallolur Rabbim evlenene yardım edermiş ya inşallah hepimizin yardımcısı olur
detaylar için çok teşekkür ederim şu şişme yatak konusunda, bunların bir gerçekten deniz yatağı gibi ince olanları bir de bazalı gibi görünen yüksekleri varmış ama tabii bir yırtık delik olduğunda sabaha karşı birbirinin üstüne düşüyormuş 2 kişiliklerde millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?