Ben de çok beğendim....
canim sende mi bindalli veya kaftan giymeyi düsünüyorsun?
bunun dikimi aslinda o kadar da fazla is degildir? bilene yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok beğendim....
canim sende mi bindalli veya kaftan giymeyi düsünüyorsun?
bunun dikimi aslinda o kadar da fazla is degildir? bilene yani
Abiye kıyafet giymek istemiyorum, Bu bindallıların şalvarlı olanlarından da istemiyorum. Aynı o fotoğraftaki gibi elbiseli olsun istiyorum. Ama nereden bulunur bilmiyorum?
Van Başkalede görev yapıyorum. Burada yöresel bir kıyafet var. Hürrem adını vermişler kıyafete, ve gerçekten de Hürremin giydiği kıyafetleri giyiyorlar. Kadifeden kumaşları. Pastel renklerde çok şık. Tam kına gecelik.
Ama işte diktiremiyorum o ayrı.
Hiç hoş olmasa da bazı çevrelerde Kürt kıyafeti diye tepki topladı bu fikrim.
Hayir canim ne alaka, osmanlidan kalmis bir kiyafet ezelden sanki kürtler mi vardi? Ben abiye de istiyorum, bunu kina merasimi ve sonrasi icin düsündüm
Aslinda bende kadife isterdim ama bulamadim senin de dedigin gibi kesinlikle salvar istemiyorum aynen bu sekil olsun, renk biraz daha koyu olabilir ve kadifeli ve dantelli olsun hayalimdir ama türkiyede kolay diktirilir sanirim, bizim hanimlarin eli hamaratdir
Bir de o taci olsa
Çok doğru söylüyorsun. 1 ay sonra Ankara ve Trabzon'dan bakacağım. Kafama yatan bir şey bulamazsam gelip diktirebilirim buradan.
Canim sorma ya öyle bir aileye düstüm ki inanilmaz ya…. Kayinvalidem birde türk edebiyat ögretmeni olacak bana gelince ne örf ne adet kaliyor. Nisanlimi cok seviyorum bu yüzden katlaniyorum…
Kayinvalidem ve peder ayri yasiyorlar 20 senedir. Zamaninda cok cekmis. Kadinin iki cocugu var. bir kiz bir erkek. Kizi almanla evliydi ama ayrildi simdi kendi hayataini yasiyor ayri. Benim nisanlim 28 yasinda ve annesinin yaninda yasiyor. Hic cevreleri ve girdikleri ortam yok. Dört duvar arasinda insan arasina karismadan hayat sürüyorlar. Kadinin surati hep asik! Benden de sanki nefret ediyor. Ilk bayramda ne beni alis verise cikardi ne de hediye aldi. Ikinci bayramda yani en son bayramimizda ne aradi ne sordu… neymis ben nisanlimla kavgaliymisim. Ne alaka? Ama bu yüzden bende aramadim. Kiz ile erkek tarafin görevleri ayridir. 2,5 aydir hic arayip sormazlar. 13.06 nisanlandik…. Simdi ikimiz kendi kendimize dügünümüzü ayarliyoruz. Ne annesi nede babasi arayip böyle böyle yapsinlar dedi. Annem hergün benimle kavga ediyor hergünnn biktim artik… neymis bizi hice sayiyorlar biz kiz tarafi olarak nasil böyle bir durmuma göz yumariz… hic birseyle ilgilenmiyorlar, ama benimle ayni evde oturmayi nasil akillarindan geciriyorlar anlamiyorum… bana böyle tavir yapip bunu benden beklemeleri cok acayip.
Biz evlenince 31.05 da onlar yeniden beraber olacaklar mis… evlendikten sonra, o insanlarla cok az muuhatap olacagim. Bunu da onlar hak etti. Bana karsi böyle tavir yapanlar benden iyilik beklemesinler…
Canım seni az da olsa anlayabiliyorum, gerçekten çok zor bir durum ailenin hem kız verip hem de herşey ile ilgillenmesi ama sen sadece geleceğinizi ve mutluluğunuzu düşün bunlar geçecek birgün ama nişanlınla bu konuyu konuşman gerek bence canım inşallah çok mutlu olursun inşallah bunlar evliliğinin nazar bocuğu olarak kalır :)
selam kızlarrr :26:
Kızlarrrr size bi soru sorcam ben mayız ayında evleneceğim nişanlım ve ben ankarada ikamet ediyoruz ama nikahımız kayseride olcak, ankaradan kayseri için işlemleri başlatabiliyor muyuz? Bir de resmi işlemlere ne zaman başlamak gerekir ocak da başlasak tarih bulabilir miyiz, yoksa biran önce halletmemiz mi gerekir????
selam kızlarrr :26:
Nikahtan 6 ay önce başlayabiliyormuşsun. Çünkü belgelerin süresi 6 aymış.
Kızlar, nasıl bunlar?
Eki Görüntüle 874096
Kızlarrrr size bi soru sorcam ben mayız ayında evleneceğim nişanlım ve ben ankarada ikamet ediyoruz ama nikahımız kayseride olcak, ankaradan kayseri için işlemleri başlatabiliyor muyuz? Bir de resmi işlemlere ne zaman başlamak gerekir ocak da başlasak tarih bulabilir miyiz, yoksa biran önce halletmemiz mi gerekir????
hangi belediyeden gün alacaksanız orayı arayıp sormandaha sağlıklı olur, çünkü bazı belediyeler 6 ay öncesinden gün veriyorken bazıları 3 aydan öncesine gün vermiyorlar, belediyeden belediyeye değişiyor yani...
nişanlım ve ben ankarada ikamet ediyoruz ama düğün kayseride olacak bide kayseri için nikah işlerini ankaradan yapmayı düşünüyoduk inşallah kayseride yapmamız zorunlu değildir...