Bende çekyat hiç düşünmedim ve istememde ya hiç hoşuma gitmiyor çünkü
Ben açıkçası henüz çok kararsızım ne istediğimi bile bilmiyorum pek bakmadımda ondan bilgimde yok bu konularda ama yavaş yavaş bakmaya başlıcam sadece düşüncem şu salonumu biraz daha klasik ve şık yapmak istiyorum tabi bundan kastım oymalı koltuklar falan kesinlikle değil, krem kahve ya da kırık beyaz olabilir salon koltuklarım çoğu insan şuan yemek odası konsol vitrin fln istemiyor onun yerine tv ünitesi alıyor ben açıkçası bunda çok kararsızım şık bi yemek odası kullanışlı çok yer kaplamayan bi konsol ve belki minik bi vitrin bile alabilirim salonuma tv koyma taraftarı değilim çünkü salonu sürekli kullanmam ama oturma odam için spor mesela gri ve mor renklerde L koltuklu rahat bi oturma odası yapmayı düşünüyorum oturma odama tv ünitesi koyarım belki
Bizim 2 ailede farklı şehirlerde biz izmirde oturcaz nişanlım şuan izmirde çalışıyor hatta onun şuan oturduğu evde yaşıcaz evimiz belli yani biz henüz mobilya işine hiç girmedik o biraz zor olcak gibi çünkü onun izin alma konusundada sıkıntılarımız var 1-2ay sonra yavaş yavaş bakmaya başlıcaz nasip olursa inşallah
Daha iş çok ya onun şuan oturduğu evdeki eşyalar çıkcak fln çok gözümde büyüyor inşallah hayırlısıyla hallederiz
buarada bende duvar kağıdını öyle istiyorum sadece 1 duvara belki oturma odam ve salonum için olabilir
tabi bunun için önce mobilyaları seçmek lazım
Bence sende yaptırabilirsin duvar kağıdı kira evi olması bişeyi değiştirmez zaten tek duvara yaptırmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla çok fazlada tutmaz fiyat olarak
Buarada şişme yatak bizim evimizde var yani annemin evinde yıllar önce tvdan almıştık
kalabalık bi aileyiz şehirdışından gelenlerimiz çok oluyor diye ama çok kullanmıyoruz şişirmesi fln uzun sürüyor makinası fln var ama ugraşması zor geliyor açıkçası onun yerine yer yatağı çıkartmak daha pratik geliyor
ama tabi gene çok kalabalık misafirimiz gelse çıkartırız
ve maalesef çokta rahat değil deniz yatağında yatıyo gibi oluyor çoğu insan onda yatmak istemiyor mesela uca doğru yattığında sanki üstüne devrilcek hissi veriyor daha çok eve gelen çocuklar tercih ediyor anlıcağın
cazip geliyor insana yer kaplamıyo falan diye ama bence çok gereksiz ya onu hiç düşünme onun yerine yer yatağı yaptır at bazanın altına gelen olunca çıkartırsın
Bende şehir dışında yaşıcağım için gelen gidenim olur aslında evim belli olduğu için işim daha kolay 3 oda bi salon diğer küçük odama nişanlımın şuan kullandığı tek kişilik bazalı bi yatağı var onu koymayı düşünüyorum gelen onda yatar bide yer yatağı düşünüyorum bazamın altına koyarım oda olur tamam
çokta kalabalık gelmesinler ya napıyım
aynen ya mesela gri bi L koltuk mor yastıklar fln olabilir
Canım Allah kavuştursun inşallah hayırlısıyla hepimizin hayalleri gerçek olur
Rabbim hepimizi hayırlısıyla sevdiğimize kavuştursun inşallah
Herşey hallolur ya dert etme 2 ay baya kısa bi süreç yanlız ailen tamam derse herşey hallolur Rabbim evlenene yardım edermiş ya inşallah hepimizin yardımcısı olur