Merhabaaa
Ben de 2014 yaz gelini olacağımmm
Düğün tarihimiz 08.06.2014
Ben de aranıza katılmak isterimmm
ben de 2014 gelini olacağım kısmetse. büyük ihtimal eylülde olcak düğünümüz. daha şimdiden çok heyecanlanmaya başladım ve hala inanamıyorum. önümüzdeki ay isteme/söz olacak sonra da nişan. Tek istediğim anlaşmazlık olmaması ve herşeyin yolunda gitmesi, gerisi boş.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. :)
Kismet olursa bizde seneye ramazan bayramin dan sonra dugunumuz olacak, ceyizim icin bazi esyalar aldim. Dugune daha cok zaman oldugu icin, herseyimi seneye alacam yeni modeller cikiyor. Dugun salonumuzu sectik begendik, Gelinligimi hazir alacam, Bir cok mobilyamizi da begendik listesini yaptik. Davetiyede biraz sorun yasiyoruz begenemedik bi turlu.
butun yeni gelinlere kolay gelsin :)
merhaba bende geldim.kısmetse agustos 10da düğünümüz olacak:)
benimde kısmetse bu yaz veya eylül gibi olucak ama bende hiçbirşey bilmiyorum. kumsal düğünü istiyorum ama nasıl olur nerde oynanır hiçbir fikrim yok.
kızlar gelinliğinizi satın mı alacaksınız kiralayacakmısınızzz ??
biz de 2014 ağustos eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz ama sadece plan sanırım bu gidişle zor olucak daha hiç bi hazırlığım yok, birkaç parça bişiler aldım o kadar. Ben de çelik tencere korkmazdan aldım verteks serisi bi de çaydanlığını aldım. Bir de natura seramik tavasını aldım. bir kaç tane de havlu ve nevresim takımı aldım nevresim takımlarını kesinlikle chakradan alın derim kullanmadım ama %100 bambuu. bu kadar başka hiç bişiyim yok
melis bnm de en büyük hayalim erkek arkadaşımla tanıştığım kumsalda düğünüm olmasıydı ama imkansız gibi gözüküyor... umarım seninki olur.
kızlar gelinliğinizi satın mı alacaksınız kiralayacakmısınızzz ??
hazırlıklar çok uzun sürmüyor canım önemli olan maddiyatının olması. para olunca en fazla bir haftada herbişeyini alırsın
ben satın almayı düşünüyorum
evet canım her şey paraya bakıyor zaten ama sorun benm kıyıda köşede de bir birikimim yok
o zaman ufak tefek almaya başlarsan senin iiçn daha iyi olur canım. ben çalışmaya başladıktan sonra sürekli bişeyler aldım birinin taksiti bitince diğerini, diğerini... derken şu an herşeyim hazır. kenara para koyayım diyince koyulmuyor ama taksitin olunca mecbur ödüyorsun
ben de çalşıyorum canım ama anca ev kirası fatular derken para kalmıyor dediğin gibi ufak ufak alıyorum bişiler ama yaza kadar yetiştirebilirm inş. bu zaman kadar kendimde evlenme potansiyeli görmediğim için önceden bi hazırlıığım da olmadı hayırlısı her şeyin gönüller bir olsun Allah sağlık versin de olduğu kadar artık. Peki gelinlik bakmaya fln başladın mı ben nisan mayıs gibi düşünüyorum çok mu geç olur. Bi de gün alma işi nasıl oluyor en erken ne zaman alabiliryorsun. çok sordum galiba:18:
benim düğünüm 23 ağustosta.. günlük ve misafirlik yemek takımım ve çatal kaşıklarım,ütüm,çarşaf ve nevresimlerim,baharatlıklarımı aldım..aralık ayında beyaz eşyaları alıcam boschtan. sonra da yenı yılda mobilyaları alıcaz.gelinlik falan ne zaman bakılır bilemiyorum şubat cok mu erken olur??eksikler cok fazla elimize maaş kalmıyor ki..nasıl tamamlanıcak kara kara düşünüyorum.:18:
Bende 2014 Ağustos'ta gelin olucam ama daha hiç bir hazırlığım yoknişanıda nisan gibi düşünüyoruz hiç bişey yapmadım sonra çok sıkışıcam sanırım :/
Allah herkese kolaylık versin kızlar.benimde düğünümde kısmetse 4 mayısta.mutfak için gereken herşeyi çok şükür biraz annemin desteğiyle biraz kendim çalısarak aldım.para briktirip almak yerine alıp ödemek daha mantıklı gelmiştir bana nedense. kirada oturacağımız için çok teferruatlı şeyler almıyorum. mutfağımda salonumda renk cümbüşü olmasın diye
herkesin bu dönemde Allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?