2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

Kismet olursa bizde seneye ramazan bayramin dan sonra dugunumuz olacak, ceyizim icin bazi esyalar aldim. Dugune daha cok zaman oldugu icin, herseyimi seneye alacam yeni modeller cikiyor. Dugun salonumuzu sectik begendik, Gelinligimi hazir alacam, Bir cok mobilyamizi da begendik listesini yaptik. Davetiyede biraz sorun yasiyoruz begenemedik bi turlu.

butun yeni gelinlere kolay gelsin :)

Merhabaaa

Ben de 2014 yaz gelini olacağımmm

Düğün tarihimiz 08.06.2014

Ben de aranıza katılmak isterimmm

hoşgeldin canım :)

inşallah her şey yolunda gider canım hoşgeldin :)

hoşgeldin canm :)

benimde kısmetse bu yaz veya eylül gibi olucak ama bende hiçbirşey bilmiyorum. kumsal düğünü istiyorum ama nasıl olur nerde oynanır hiçbir fikrim yok.

merhaba bende geldim.kısmetse agustos 10da düğünümüz olacak:)

hoşgeldin canım :) aynı gün düğünümüz :)

benimde kısmetse bu yaz veya eylül gibi olucak ama bende hiçbirşey bilmiyorum. kumsal düğünü istiyorum ama nasıl olur nerde oynanır hiçbir fikrim yok.

hoşgeldin canım :) istediğin şekilde planlayaiblirsin umarım düğününü

kızlar burda aldığım eşyaları paylaşmıştım. çelik tencere olarak da korkmazın eva hiper setini almıştım görselini de koymuştum buraya. kullanmaya başladım ben tencerelerimi ama hiç memnun kalmadım. alacak olanlara fikir olsun.
tencereler çok güzel, estetik olarak da harika ama kulpları ocağa çok yakın. beyaz kulplu almıştım ben. şu an küçük olan iki tenceresinin kulpu yandı maalesef ne kadar kısık ateşte kullansam da engel olamadım.
bir de beyaz kısmı bi yerlere değince soyuluyor, kutusundan çıkardığımda kenarlara değen yerleri hafif soyulmuştu.
görselini yine paylaşayım sizinle

biz de 2014 ağustos eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz ama sadece plan sanırım bu gidişle zor olucak daha hiç bi hazırlığım yok, birkaç parça bişiler aldım o kadar. Ben de çelik tencere korkmazdan aldım verteks serisi bi de çaydanlığını aldım. Bir de natura seramik tavasını aldım. bir kaç tane de havlu ve nevresim takımı aldım nevresim takımlarını kesinlikle chakradan alın derim kullanmadım ama %100 bambuu. bu kadar başka hiç bişiyim yok

melis bnm de en büyük hayalim erkek arkadaşımla tanıştığım kumsalda düğünüm olmasıydı ama imkansız gibi gözüküyor... umarım seninki olur.

kızlar gelinliğinizi satın mı alacaksınız kiralayacakmısınızzz ??

hazırlıklar çok uzun sürmüyor canım önemli olan maddiyatının olması. para olunca en fazla bir haftada herbişeyini alırsın

kızlar gelinliğinizi satın mı alacaksınız kiralayacakmısınızzz ??

ben satın almayı düşünüyorum

hazırlıklar çok uzun sürmüyor canım önemli olan maddiyatının olması. para olunca en fazla bir haftada herbişeyini alırsın

ben satın almayı düşünüyorum

evet canım her şey paraya bakıyor zaten ama sorun benm kıyıda köşede de bir birikimim yok

evet canım her şey paraya bakıyor zaten ama sorun benm kıyıda köşede de bir birikimim yok

o zaman ufak tefek almaya başlarsan senin iiçn daha iyi olur canım. ben çalışmaya başladıktan sonra sürekli bişeyler aldım birinin taksiti bitince diğerini, diğerini... derken şu an herşeyim hazır. kenara para koyayım diyince koyulmuyor ama taksitin olunca mecbur ödüyorsun

ben de çalşıyorum canım ama anca ev kirası fatular derken para kalmıyor dediğin gibi ufak ufak alıyorum bişiler ama yaza kadar yetiştirebilirm inş. bu zaman kadar kendimde evlenme potansiyeli görmediğim için önceden bi hazırlıığım da olmadı hayırlısı her şeyin gönüller bir olsun Allah sağlık versin de olduğu kadar artık. Peki gelinlik bakmaya fln başladın mı ben nisan mayıs gibi düşünüyorum çok mu geç olur. Bi de gün alma işi nasıl oluyor en erken ne zaman alabiliryorsun. çok sordum galiba:18:

istediğin kadar sorabilirsin canım :)
ben üç yıldır alıyorum eşyalarımı, aynı senin gibi ev kirası faturalar vs derken yavaş yavaş ancak tamamlayabildim. eşinle beraber de halledebilirsiniz ödersiniz birlikte :)
ben işlerimin çoğunu hallettim hatta hepsini hallettim galiba :) sadece gelinlik işi kaldı. ona da şubat ayında bakıcam. bursadan bakıcam gelinliği o yüzden 15 tatili beklemek zorundayım yoksa şimdiye kadar bakardım :)
sizin düğün ne zaman cnım? 4 5 ay önceden bakıyolar genelde, ama son ana bırakanlar da oluyor. senin stres durumuna da bağlı. ben son ana bırakırsam stresten tüm vücudum şişer
gün alma dediğin düğün salonu için mi canım?

benim düğünüm 23 ağustosta.. günlük ve misafirlik yemek takımım ve çatal kaşıklarım,ütüm,çarşaf ve nevresimlerim,baharatlıklarımı aldım..aralık ayında beyaz eşyaları alıcam boschtan. sonra da yenı yılda mobilyaları alıcaz.gelinlik falan ne zaman bakılır bilemiyorum şubat cok mu erken olur??eksikler cok fazla elimize maaş kalmıyor ki..nasıl tamamlanıcak kara kara düşünüyorum.:18:

Bende 2014 Ağustos'ta gelin olucam ama daha hiç bir hazırlığım yok nişanıda nisan gibi düşünüyoruz hiç bişey yapmadım sonra çok sıkışıcam sanırım :/

Allah herkese kolaylık versin kızlar.benimde düğünümde kısmetse 4 mayısta.mutfak için gereken herşeyi çok şükür biraz annemin desteğiyle biraz kendim çalısarak aldım.para briktirip almak yerine alıp ödemek daha mantıklı gelmiştir bana nedense. kirada oturacağımız için çok teferruatlı şeyler almıyorum. mutfağımda salonumda renk cümbüşü olmasın diye
herkesin bu dönemde Allah yardımcısı olsun...

güle güle kullanmak nasip olur inşallah canım
benim düğünüm de 10 ağustosta ocak ayının sonu şubat ayının başı gibi bakıcam gelinliğe

Bende 2014 Ağustos'ta gelin olucam ama daha hiç bir hazırlığım yok nişanıda nisan gibi düşünüyoruz hiç bişey yapmadım sonra çok sıkışıcam sanırım :/

ailen de bişey demiyorsa hazırlıklar için bi bildikleri vardır belki canım. destek olurlarsa daha kolay halledersiniz

teşekkür ederiz canım :) bana da alıp ödemek daha rahat geliyor.
valla ben hem ucuz olsun hem cam kenarı olsun hesabıyım bu konuda hem kirada oturuyorum hem almadığım şey kalmadı :)

Selamlar kızlar,

Benimde kısmet olursa düğünüm 15 haziranda

Çeyizimin çoğunu hallettim aslında yavaş yavaş almayada devam ediyorum sadece büyükler kaldı beyaz eşya, mobilya fln düğün yerinide tuttuk bi kına yerimiz henüz tutulmadı onda biraz muallaktayız yer bulma konusunda onuda halletcez inşallah Allahın izniyle

Ve ben aslında anladım ki en kolayları bunlarmış asıl zorluk şimdi başlıyor galiba:106:

Aklımda milyonlarca soru işareti var şuan bunlarıda hayırlısıyla hallederiz inşallahh

Mobilyalar koltuk takımı nasıl olmalı klasik mi spor mu L koltuk mu normal takım mı , halılar, perdeler , ev nasıl döşencek,gelinliğim , nikah işlemleri nasıl olcak , davetiye, nikah şekerleri, kına hediyelikleri, balayı yeri :103::111:

oyyy benim bunlar hakkında hiçbi fikrim yok :103:

Siz ne durumdasınız bunları sadece ben mi hissediyorum acaba

selam kızlar...
26 ekimde düğünüm vardı. cok şükür hiç bir problem yaşanmadan oldu bitti :)
nişanlılar,sözlüler,evleneceklere sesleniyorum :)
bir çok eşya almayın,inanın o kadar cok gereksiz alıyoruz ki :)
hiçbir şeyi telaş etmeyin,yavaş yavaş hallolur :)
mutfak halınızı koyu renk tercih edin bnm gibi krem almayın :)
yatak odası takımınızı mümkünse kapaklı alın, evet sürgülü yerden tasarruf ama sistemi bozulunca deli ediyor insanı !
şimdilik aklıma gelenler bu kadar :) siz sordukca ve aklıma geldikçe yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…