Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok hoş :) :)
ee düğün ne zaman pekii :)
biz henüz nişanlanmadık bile 1 yıldır birlikteyiz ama ani bir nişan töreni olucak sanıırım.
2014 yazıda düğün eylüle sarkar 2014 ü geçmez onu biliyorum ama artık dahada erteleyemiycem:)
hayırlısı olsun herşey gönlüne göre olsun :) nişanlanmakta bambaşka bir duyguu bnde 4 aylık nişanlıyım hala heyacanlanıyorum o anları hatırlayınca resimlere baktıkca :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
ne kadar güzel avatarında da resminiz var. mutlu ve heyecanlı olduğunuzu anlaşılıyor.
sizin düğün ne zaman? allah hepimizi mutlu etsin inşallah..
allahtan bi aksilik çıkmazsa 14 haziran 2014 te canım :) amin inşallahh
amin :) sen nerede yaşıyorsun düğün nerde olucak yani?
izmirde yaşıyoruz biz düğünümüzde izmirde :) ama daha nerde belli değil
oo süperr yakınmışısız canım. izmir manisa mekik çekeriz bizde genelde. yarı izmirliyiz yani :)
nasıl biyer var kafanda yardımcı olabilirim izmir diyorsan mekan çok manisada sınır var
evet cok imkan var ama kır düğünümü olcak yoksa kapalı salondamı olcak henüz ona karar veremedim
kır düğünü güzel olur bencede
benim kafamda biyer daha var ama düğün nasıl olur bilmiyorum henüz
tarihi havagazı fabrikası varya orada düğüne hiç denk gelmedim ama merak içindeyim
tarihi havagazındaki düğüne gitmiştim hoştu bence :) ya bende kır düğünü çok istiyorum ama haziranda olcağı için yağmur yağarmı stresi yaşamak istemiyorumm
haklısın haziran ayı genelde yağmurlu geçiyor.yağma riski var.
haziran ayında hava öyle bunaltıcı sıcak olmuyor kapalı biyerde olabilir bence
kapalı yeride sevmiyorum herkes sigara içmeye hava almıo çıkıyo dağılıyo bu sever herkes