Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok hoş :) :)
ee düğün ne zaman pekii :)
biz henüz nişanlanmadık bile 1 yıldır birlikteyiz ama ani bir nişan töreni olucak sanıırım.
2014 yazıda düğün eylüle sarkar 2014 ü geçmez onu biliyorum ama artık dahada erteleyemiycem:)
hayırlısı olsun herşey gönlüne göre olsun :) nişanlanmakta bambaşka bir duyguu bnde 4 aylık nişanlıyım hala heyacanlanıyorum o anları hatırlayınca resimlere baktıkca :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
ne kadar güzel avatarında da resminiz var. mutlu ve heyecanlı olduğunuzu anlaşılıyor.
sizin düğün ne zaman? allah hepimizi mutlu etsin inşallah..
allahtan bi aksilik çıkmazsa 14 haziran 2014 te canım :) amin inşallahh
amin :) sen nerede yaşıyorsun düğün nerde olucak yani?
izmirde yaşıyoruz biz düğünümüzde izmirde :) ama daha nerde belli değil![]()
oo süperr yakınmışısız canım.izmir manisa mekik çekeriz bizde genelde. yarı izmirliyiz yani :)
nasıl biyer var kafanda yardımcı olabilirim izmir diyorsan mekan çok manisada sınır var
evet cok imkan var ama kır düğünümü olcak yoksa kapalı salondamı olcak henüz ona karar veremedim![]()
kır düğünü güzel olur bencede
benim kafamda biyer daha var ama düğün nasıl olur bilmiyorum henüz
tarihi havagazı fabrikası varya orada düğüne hiç denk gelmedim ama merak içindeyim![]()
tarihi havagazındaki düğüne gitmiştim hoştu bence :) ya bende kır düğünü çok istiyorum ama haziranda olcağı için yağmur yağarmı stresi yaşamak istemiyorumm![]()
haklısın haziran ayı genelde yağmurlu geçiyor.yağma riski var.
haziran ayında hava öyle bunaltıcı sıcak olmuyor kapalı biyerde olabilir bence![]()
kapalı yeride sevmiyorum herkes sigara içmeye hava almıo çıkıyo dağılıyo bu sever herkes![]()