- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 363
Merhaba kızlar ben de geldim tarih ve mekan kesinleşti beni de artık aranıza alabilirsiniz :)
hayırlı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben de geldim tarih ve mekan kesinleşti beni de artık aranıza alabilirsiniz :)
aslında şöyle biyer olsa kır düğünü ama herhangi bir yağmur durumunda kapalı salonları oluyor. ve oraya geçiliyor.
mesela benim çok yakın bi arkadaşım haziran ayında evlenmişti. bir yağmur bastırdı kızın şansına, ama allahtan kapalı yeride vardı. herkez oraya taşındı. ama ihtimaller üzerine konuşuyoruz belkide allah izin vericek yağmur yağmıcak
Teşekkür ederimmmm :))
350 kişilik canım , pasta içecek orkestra fotograf ve video tabi birde süslemeler dahil ,yemeksiz normal bir düğün paketi canımkaç kişilik anlaştınız o fiyata canım? neler dahil meselaa
350 kişilik canım , pasta içecek orkestra fotograf ve video tabi birde süslemeler dahil ,yemeksiz normal bir düğün paketi canım
kızlar benim için karar vermek erken biliyorum ama bu modeli tıpatıp istiyorum.sizcede nasıl bir gelin başı.:)
Teşekkür ederim canım kır düğünlerinie izmirde 5.500 ün altnda istemiyorlar ve yemeksiz fiyatları bu fiyatdan başlıyor, sizinde hayırlısı olsun inşallah istedigin gibi bir yer bulursunuzanladım canım hayırlısı olsun allah içine sindirsin :) bizde kır düğününden vazgeçtik gibi, düğün salonları araştırıyorum bakalım...
Teşekkür ederim canım kır düğünlerinie izmirde 5.500 ün altnda istemiyorlar ve yemeksiz fiyatları bu fiyatdan başlıyor, sizinde hayırlısı olsun inşallah istedigin gibi bir yer bulursunuz
Aynen öyle , yağmur derken tarih ne zaman sizin yağmur riski varmı ?evet yaa çok uçuk fiyatlar veriyor gereksiz yerler sinirlerim bozuldu benimde.. yağmur yağdığında bana çözüm bulamıyorlar bende o strese girmemek için o yüzdende kapalı salonlara bakıyorum buldum gibi hoşuma giden yerler..
Aynen öyle , yağmur derken tarih ne zaman sizin yağmur riski varmı ?
Evet kesinlikle haklısın canım14 haziran 2014.. izmirin havasına belli olmuyo internetten de araştırdım valla üşenmedim olasılık çok yüksek o strese girmek istemiyorum