çok güzel ama dediğin gibi bi hayli pahalıymış canım. bizi çok aşarmış =) ben hazır mobilya alıp ilerde kendi evimiz olduğunda düşünüyorum yavaş yavaş böyle şeyler yaptırmak istiyorum kısmetse...
bizi de aşıyor ama napıyım istediğin zaman değiştiremiyorsun mobilyayı uzun yıllar kullanılıyor. bu yüzden fiyatı çok umursamadım. bi de tabi eşyaların hepsini biz almadığımız için rahatım :)
evet gerçekten şanslısınız =) maşallah diyelim de hep böyle şanslı gitsin her şeyiniz. bu arada düğün tarihlerimizi farkettin mi aramızda bir gün var =)
şans mı, valla hiç bana uğramıyor canım o kadar şanssız bi dönemdeyim ki. eşyaları ailelerin alması aslında büyük şanssızlık daha büyük stres altına giriyorsun. zor olacağını biliyordum ama bu akdar zor olacağını bilmiyordum. yağacak bişeyimiz yktu bizim mecbur böyle oldu ne yapalım kısmet..
evet canım tarihlerimize dikkat ettim :) senin kınan erken olacak benim düğünle kına arasında bir gün var :)
gelsn o gün hmencecik demii :)
canım benim 2 ağustosta izmirde düğün olacak. 9 ağustos mardinde. nikah izmirde hoca nikahı mardinde kıyılacak. ben izmişrde de gelinlik giymek istiyorum dedim
oohh ne güzel :) hayırlısıyla gelsin o günler de yaşayalım tatlı tatlı
düğün salonu falan ayarladıınız mı canım?
biz de 8 ağustosta bursada yapıcaz benim de düğün gibi olacak kınam. gelinlik giycem sonrasında bindallı giyicem. 10 ağustosta da çorumda düğün yapıcaz. sonraaaaaa bi daha hiçbiyere göndermicem sevdiceğimi annesigil özlesin azıcık da hehe
biz düğün salonlarımızı falan hep ayarladık. şu an sadece gelinlik ve damatlık kaldı bakmadığımız
canım salon bakıyoruz önce izmirdekini ayarlayalım arkadan mardindeki. kafamda bi yer var izmir için de mardindeki düğüün için top karşı tarafta. siz gün aldınız mı nikah için ? evraklar 6 ay süre ile geçerli olduğundan alınmıyormuş 11 ay önce sanırım. balayı ne durumda? siz bizden çok daha hızlısınız maşallah =) dediğin gibi olsun bitsin istiyorum tez zamanda...
ben iki tarafa da kendim baktım ama çorumdaki salonu pek beğenmedim kayınpederim orası olsun dedi. daha merkeziymiş vs. gerçi hepsi birbirine benziyodu hiçbiri hoşuma gitmemişti. güzel eğlenceli geçsn de artık mekanı çk da takmıycam napıyım
nikah için henüz bişey yapmadık canım biz düğünde kıymıcaz zaten. benim olduğum yerde kıyılacak nikah. ailelerimiz ev yerleştirmeye gelecekler o zaman nikahı da kıycaz. ilçede daha klay halledilir heralde o işlemler. balayı konusnda da bi girişimimiz yok. ona nişanlım karar verecek zaten.
canım bir yıldır zaten beklemedeyiz neler yapılacağı o sürede planlandı şimdi uygulama zamanı :) nişanla düğün arası 1 yıl olsa böyle olmazdı daha ağır giderdi heralde :)
aaa bak sana bişey önereyim sen de benim gibi yapacaksın ya kınayı. bi şarkı var kına gecesi için hoşuma gitti. sen nasıl yapacaksın bilmiyorum ama ben sana anlatayım nasıl yapacağımı hoşuna giderse sen de yaparsın
gece 11 gibi falan olur heralde gelinliği çıkarıp bindallı giyiccem kına yakılması için. ben bindallı giyerken bu müzik çalsın ben çıkana kadar diye düşündüm. şarkı bu
Kina gecesi-Yeshim Salkim - YouTube
ben iki tarafa da kendim baktım ama çorumdaki salonu pek beğenmedim kayınpederim orası olsun dedi. daha merkeziymiş vs. gerçi hepsi birbirine benziyodu hiçbiri hoşuma gitmemişti. güzel eğlenceli geçsn de artık mekanı çk da takmıycam napıyım
nikah için henüz bişey yapmadık canım biz düğünde kıymıcaz zaten. benim olduğum yerde kıyılacak nikah. ailelerimiz ev yerleştirmeye gelecekler o zaman nikahı da kıycaz. ilçede daha klay halledilir heralde o işlemler. balayı konusnda da bi girişimimiz yok. ona nişanlım karar verecek zaten.
canım bir yıldır zaten beklemedeyiz neler yapılacağı o sürede planlandı şimdi uygulama zamanı :) nişanla düğün arası 1 yıl olsa böyle olmazdı daha ağır giderdi heralde :)
aaa bak sana bişey önereyim sen de benim gibi yapacaksın ya kınayı. bi şarkı var kına gecesi için hoşuma gitti. sen nasıl yapacaksın bilmiyorum ama ben sana anlatayım nasıl yapacağımı hoşuna giderse sen de yaparsın
gece 11 gibi falan olur heralde gelinliği çıkarıp bindallı giyiccem kına yakılması için. ben bindallı giyerken bu müzik çalsın ben çıkana kadar diye düşündüm. şarkı bu
Kina gecesi-Yeshim Salkim - YouTube
evet bu şarkıyı biliyorum ben. nişanlımın müdürünün düğününde çalmıştı =) ya biz nasıl gelinliği kıyıp çıkarıcaz da bindallı giyicez ya. benim gelinliğimi çıkarasım gelmez ki ama =( bu arada benim kayınvalidem mardinde de kına istiyo. biraz garip geldi ama bişey demedim artık. nasıl istiyorlarsa... ben candan erçetin yüksek yüksek tepeleri çok seviyorum o çalsın istiyorum. mardindekine hiç karışmayı düşünmüyorum çünkü nişanlımın annesi arap babası kürt. hep o dillerde olacak şarkılar falan bilmediğim için...
kızlar bu arada nişan resimlerimi merak ederseniz... bloğuma bakın. kozmetiktutkunu.blogspot.com orda benden bişeyler adı altında bi kaç foto yükledim
nasılsa bi daha giyeceksin canım :) millet yazık sadecce bir kez giyiyor biz şanslıyız :)
yüksek yüksek tepeleri biz de çaldırırız da o benim hazırlanma aşamamda çalsın istiyorum ben. kına zamanı gelin hazırlanıyo gibi :)
aa o da ilginç kına kız evinde olmaz mı. gerçi fazla kına göz çıkarmaz :)
çok tatlı olmuşsun canım maşallahrengi falan harika kıyafetinin, saçın da çok güzel olmuş
maşallah size
Evet canım ya bir sürü şey var gerçekten...bu arada ben de mayısta evleniyorum inşallah ve ben de şehir değiştiricem aynen nasıl olacak bilmiyorumkızlar merhaba, epeydir bu siteyi takip ediyodum ama daha yeni oldum benim de düğünüm mayıs'a inşallah ufak tefek bişelere başladım ama yığınla yapılacak şey var.. üstelik bide ben şehir değiştiricem :18:
Evet canım ya bir sürü şey var gerçekten...bu arada ben de mayısta evleniyorum inşallah ve ben de şehir değiştiricem aynen nasıl olacak bilmiyorum
kızlar merhaba, epeydir bu siteyi takip ediyodum ama daha yeni oldum benim de düğünüm mayıs'a inşallah ufak tefek bişelere başladım ama yığınla yapılacak şey var.. üstelik bide ben şehir değiştiricem :18:
Evet canım ya bir sürü şey var gerçekten...bu arada ben de mayısta evleniyorum inşallah ve ben de şehir değiştiricem aynen nasıl olacak bilmiyorum
hoşgeldiniz kızlar =)
öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah... e siz bizden daha tecrübeli olacaksınız bırakmayın bizi =) neler yaptınız neler aldınız? gün falan aldınız mı? ne durumdasınız?
Ooo canım ya sen benden çoook daha iyi durumdasın ben henğz bişey almadım :) annemin yaptığı yatak örtüsü var bir senedir onu işledi daha bitmedi düşün baya ağır bişey...mutfak eşyası olarak da hiiiç bişrycik almadım daha...zaman geçsin istiyorum alıp evde biriktirmektense aon bi kaç ay kala alayım nasılsa alacaklarım belli :) yanlış mı yapıyorum ki bilemedimya bide ben sağlıkçıyım çok yoğun çalısıyorum hiçbişeye fırsatım kalmıyosen ne aşamadasın? ben henüz yemek takımı, çkb seti, seramik ve çelik tencere, çay kahve kahvaltı setlerini aldım yatak yorgan aldım, bide tefalden rondo ve ütü aldım :) buay nevresim işine girmeyi düşünüyorum
Hoşbulduuk Aminn sağol canımm durumum anlattığım gibi düğünle ilgili yaptığımız tek şey düğün salonunu tuttuk nikah günü de vermediler nikah izmitte olacak orda 5.5 ay kala alabiliyomuşsun en erken bunu da sorup soruşturursunuzhoşgeldiniz kızlar =)
öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah... e siz bizden daha tecrübeli olacaksınız bırakmayın bizi =) neler yaptınız neler aldınız? gün falan aldınız mı? ne durumdasınız?
hoşbulduk efendim :)
ya ben haftaya günü ayarlicam ama kararsızım daha doğrusu şöyle 17 mayısa yapmayı düşünüyoruz aklımdaki yer de bi otel havuzbaşı ama ben karadenizde yaşıyorum o tarihte yağmur olur mu gerçi mekanın üstü kapanıyo ama çok serin olma ihtimali de var o yüzden hiç riske atmayıp düğün salonuna mı yönelsem bilemedim:18:
Ben de 17 mayısta evleniyoruuum :) inşallah hava misss gibi oluur benim de izmitte bi düğün salonunda olacak göl kenarındahoşbulduk efendim :)
ya ben haftaya günü ayarlicam ama kararsızım daha doğrusu şöyle 17 mayısa yapmayı düşünüyoruz aklımdaki yer de bi otel havuzbaşı ama ben karadenizde yaşıyorum o tarihte yağmur olur mu gerçi mekanın üstü kapanıyo ama çok serin olma ihtimali de var o yüzden hiç riske atmayıp düğün salonuna mı yönelsem bilemedim:18:
Ooo canım ya sen benden çoook daha iyi durumdasın ben henğz bişey almadım :) annemin yaptığı yatak örtüsü var bir senedir onu işledi daha bitmedi düşün baya ağır bişey...mutfak eşyası olarak da hiiiç bişrycik almadım daha...zaman geçsin istiyorum alıp evde biriktirmektense aon bi kaç ay kala alayım nasılsa alacaklarım belli :) yanlış mı yapıyorum ki bilemedim
Hoşbulduuk Aminn sağol canımm durumum anlattığım gibi düğünle ilgili yaptığımız tek şey düğün salonunu tuttuk nikah günü de vermediler nikah izmitte olacak orda 5.5 ay kala alabiliyomuşsun en erken bunu da sorup soruşturursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?