canım biz de aldık çamaşır mak ve buzdolabını nişanlım kendisi aldı ki genelde bildiğim kadarıyla erkek tarafı alır...buzdolabı ve makina için baya araştırdım ben buzluğu altta duran çok hoş görünüyo ama genelde önermiyolar içi de daha dar oluyomuş sanırım bende onlardan istiyodum ama sonradan vaz geçtik...çamaşır makinası da 6 veya 7 kiloluk yeterli olur onun dışında ek özellikleri olanlar var fiyatı arttırıyo.bildiklerim bu kadar :)
burdan ne kadar faydalı şeyler öğreniyorum valla, sağolun varolun kızlarr
o ek özelliklerden hiç anlamıyorum işte, sevgilime dedim beyaz eşya işi sen de diye o da ben bi tv den anlarım o da full donanımlı olacak geri kalanı sen ne dersen o dedi, o işten de kurtardı
madem herkes buzdolabı için aynı şeyi diyor, o zamn demek ki alt tarafta dondurucu olması avantaj deil, onu silelim kafamızdan
canım ne demek tabi ki koyarım (az sonra ekliyorum hemen) bende evkura o niyetle gittim aslında. çünkü buzdolabı altta olanlar hem çok ilginç hem çok kullanışlı geliyodu bana. ama ben bu dolabı beğendim. bir de mikrodalga hediyesine kandım =) şükür ki memnunum =)
çamaşır makineleri 5-7-9 kg şeklinde oluyor diye biliyorum. ben evlenmicem diye hönkürdüğüm dönem 2. el almamak için bunu almıştım. ama iki kişiye de yeter biriktikçe yıkıyorum sorun olmuyor ŞİMDİLİK =)
normalde beyaz eşyaları erkek alıyor ama bizde tersi oldu yatak odasını benim ailem salonu da onun ailesi alacak. geriye bi halı perde kalıyo onlarıda yatak odasınınkini biz salonunkini onlar aldı mı bitti gitti inşallah alacağımız dönem de böyle çabuk olur yazması gibi
dur ben fotoları atayım tatlım[/QUOTE]
resimlere baktım tatlım hepsi çok güzel güle güle kullann
buzdolabının özellikleri çok iyimiş valla, ben bi buzdolabında o kadar özellik olabilecegini bile bilmiyodum
ve yanında hediyeli olan ürünü seçmen de ayrı bi güzel olmuş
valla sana zahmet markası ve modeli çok işime yarar, fiyat araştırmasına başlarım şimdiden
ya ben şu yatak odasını kız tarafının almasına çok sinir oluyorum da adet gelenek görenek böle işte.. bana kalırsa yatak odasını almak için annelerle bile gidilmesin yani, utanırım ben onların yanında yataga falan bakmayaa
da işte adet bu..
annem yatak odası bizim, bulaşık makinası bizim bide perdeler halılar bizim demişti ama bu karşılıklı otururp karar verilir heralde.. onların imkanlarına da baglı snuçta.. gerçi ben oturma odası istemiyorum, bi salon takımıyla buzdolabı çamaşır makinası da alıverirler bi zahmet de işte istedigim gibi olsun, maddiyat yüzünden istedigim şeyin olmaması üzebilir beni..
normalde erkek tarafı alıyormuş beyaz eşyayı ama bizimkileri ben aldım, kullanıyorum bir yıldır da. profilo aldım ben gayet memnunum canım
çamaşır makinesi senin ihtiyaçlarına bağlı canım. annem bana 7 kg aldırdı. ben keşke daha büyük alsaydım diyorum şu an. tek kişilik uyku seti sığmıyor mesela içine. annemin 6 kg makinesi o mutlu makinesinden. beklentine göre al canım
çamaşır makinası 7 kg en ideali sanki.. battaniye yorgan illa ki yıkanır yaqni, kucagıma alıp da anamın evine götürmeyim yorganı yıkamaya