inşllah canım
insanlar benim arkamdan çok cazgır gelin olduğumu söylüyorlar mutlaka ama buna beni mecbur eden onlardı
canım senin düşünceni de anlıyorum ailelere yük olmak istemiyorsun ama şöyle düşün. onlar sizi dünyaya getirmiş belli bi yaşa getirmiş. evlilik zamanınız gelmiş. bunun planını yapmak zorunda değiller mi? senin çocuğun olduğu zaman sen "aman bana ne ben büyüttüm okuttum iş sahibi yaptım gerisini kendisi yapsın ben uzaktan bakayım" mı diyceksin? elinden geleni yapacaksın değil mi özellikle de aile olarak yapman gereken şeyleri. bu kadar düşünüp kafana takma bence canım eşya zamanla alınır ona da çok takılma ama altın konusunda kesinlikle taviz verme derim ben. sayısı şunu bunu değil ama borcunu asla kendin ödeme.
canım benim araştırmama göre 120 gr altın yapılırmış geline en az. ben ona göre hesapladım setim hariç tabi. bilezikler 120 gr edecek toplamda dedim. 20şer gramdan 6 bilezik. çok bişey tutmuyo zaten bilezikler. sordum ben fiyatlarını da bi tanesi 1500 civarı tutuyo 9-10 bin tüm bilezik. millet bileziklerini bozdurup araba alıyo 10bine araba da alınmaz demek ki az istemişim haha :)
kelepçe çok mu seviyorsun :) kaburga kelepçeler iyiymiş kalın kalın :) bilezik de mega bilezikler var baktın mı hiç onlara.
olmadı bi fiyat araştırması yap canım bi kuyumcuya gidip sorabilirsin fiyatları. bakarsın fiyat olarak çok da aşırı olmuyor ekleme yaparsın çok fazla geldiğini düşünürsen çıkarırsın veya değiştirirsin isteklerini
kızlar merhaba ben yeni üyeyim ve ilk mesajım :) kısmetse 2014 Nisan da evlenicem 2 aylık nişanlıyız :) korkmaz in çeyiz seti hakkında bilgisi olan var mı diye sormak istiyorum. birde düğün mekanı önerilerinize açığım :) şimdiden teşekkürler.
evet doğru düşünüyorsun. gaza geldim taviz vermicemkelepçelere bayılıyorum gerçekten. kaburga kelepçe dediklerim de 2.500 tl civarı. su yolu setler de aynı civarda. iyi yaa alsınlar. ben takacağım şeyler istiyorum öyle bozdurmak niyetinde değilim (gerçi şimdi böyle diyorum da şartlar ne gösterir bilinmez tabi)
evet doğru düşünüyorsun. gaza geldim taviz vermicemkelepçelere bayılıyorum gerçekten. kaburga kelepçe dediklerim de 2.500 tl civarı. su yolu setler de aynı civarda. iyi yaa alsınlar. ben takacağım şeyler istiyorum öyle bozdurmak niyetinde değilim (gerçi şimdi böyle diyorum da şartlar ne gösterir bilinmez tabi)
bende arkadaşa katılıyorum eğer nişanlının ailesinin durumu almaya müsaitse aldır hiç acıma çünkü gelin alıyorlar sonuçta.
benim eşimin babası olmadığı için bileziğimi bile o almıştı yani ve benim bilezik çok içime oturdu hep hevesim kaldı o zaman aman ne önemi var dedim ama evlenince öyle olmuyo insan heves ediyo evet eşya bi şekilde hallolur ama bilezik her zaman alınmıyor:)
şimdi bana da önemli değilmiş gibi geliyo ama sizler tecrübelisiniz dinlemek lazım :)
ben sivasa döndüm malum yarın okul açılıyor öğretmenlere.
onun dışında bir şey yok :)
sen neler yapıyorsun canım giremiyorsun sanırım pek nete
sivasta internetin var dimi? sensiz olmaz yaniiiii :) ben bugün yds'ye girecektim son bi kaç gün bakamadım nete evet. ama artık burdayım =)
var var kendi evimden bağlanıyorum şu an nete :)
girdin mi canım sınava nasıl geçti?
hoşgeldin diyelim o zamn tekrar :)
siz yokken ben de salon takımımı aldım bu arada :)
girdim sınava da bilmiyorum naısl geçti. ilk defa içim rahat çıktım. işbankasından da arayıp borç beyan dilekçesi istediler =( olmayacak herhalde... bende kpssye çalışmaya karar verdim yarın başlıyorum =( bıktım artık kaç yaşına geldim bi baltaya sap olamadım.
hoşbuldum canım benim =)
resim koyma imkanın var mı merak ettim? bir de siz evi tutunuz mu? nerde muhafaza edeceksin?
hayırlısı olsun canım kendini üzme elbet bir yerden bir kapı açılır. niye olmayacak diye düşünüyorsun ki işbankasını. aramaları bişeyler istemeleri olma ihtimalinin olması anlamına gelmez mi?
koyarım canım fotolarını
ev işi fena canımı sıkıyor canım ya. aslında şu an benim oturduğum evde oturacaktık eşyalarım da bu ay içinde gelecekti. sevgili ev sahibim geri dönecekmiş sivasa başka ev bulmam gerekiyor şimdi. yeni ev bulup taşınınca gelecek eşyam. yatak odam şu an yapılıyo kuzenim yapıyo yatak odamı. o muhafaza edecek ben ev bulana kadar. salon takımım da benim istediğim renklere kumaşa göre yeniden yapılacak durumumu anlattım şimdi başlamayacaklar üretime ben haber vericem o zaman yapacaklar. yatak odamla beraber gelecek evime.
koyayım dur hepsinin fotosunu
yatak odam bu ama rengi ekru olucak
Eki Görüntüle 791041
köşe koltuk beğendim. burdaki deri, ben beyaz kumaş istedim. 2 tane sarı 2 tane turuncu kırlentleri olucak
Eki Görüntüle 791043
2 tane de berjer istedim rengi beyaz onların da köşe takımın kumaşından. bunun üst kısmı açılıyo yukarı doğru tv izleme koltuğu gibi bişey. az kaba duruyo ama olsun :)
Eki Görüntüle 791044
bu da sehpam. 2 tane beyaz 2 tane de köşe takımın sehpasının renginde olucak.
Eki Görüntüle 791042
tv ünitesi bundan yaptırıcaz rengi yine salon takımına ve yemek masasına uygun olarak değiştirilecek.
Eki Görüntüle 791045
bu da yemek masam
Eki Görüntüle 791046
Eki Görüntüle 791047
canım nişanlıma da gösterdim fotoları. çok beğendik =) Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza =) köşe takımına ve yemek masana bilhassa bayıldım. o ne şık sandalyelerdir öyle =) tekli deri koltuğuna gelince... ikinizde çalışan insanlarsınız rahatlık daha önemli sizin için boşver sen beğendiysen gerisi boş. sorması ayıp köşe takımının nerden canım (nişanlımda bende çok beğendik. gerçi o çok büyük falan dedi de çok mu büyük, ben pek kestiremedim fotodan) eğer bilindik bi markaysa?
teşekkür ederim canım aminnn
eşyalarımın hepsini inegölde yaptırıyorum canım. bilindik mobilyacılar değil canım. eğer gidip yaptırma imkanınız olursa özelden yazayım bilgileri
evet çok büyük köşe takımı ben parçalayıp kullanmayı düşünüyorum sığdıramazsam
çok büyükse biz öyle düşünmüyruz canım. bi süre kirada kalacağımız için ve kütahyadaki evler bi tuhaf ebatlarda olduğu için ancak küçük bi köşe alabiliriz. ama fiyatları yazabilirsen sevinirim fikrimiz olsun en azından. bizim beğendiğimiz takımlar 2000-2500 tl civarı
baya büyük canım bu köşe. ebatlarını tam hatırlamıyorum ama mağaza sorumlusu salonun büyük değilse sığdıramazsın demişti.
bu köşe büsbütün ddeğil parçalara ayrılabiliyo sığdıramazsam parçalayıp kullanırım dedim ben de. çünkü baya gezdim bişey beğenemedim en son bu mağazaya gittim burda beğendim. ve asla almayacağım bişeydi köşe takımı gittim bunu beğendim :)
fiyatı tuzlu baya canım. köşe takımı, 2 berjer ve 4lü sehpa, 4 kırlent 6000 tl. bu da aşırı pazarlıklı hali benim kuzenim de mobilyacı, onun sayesinde bu fiyata düştüler.
bi de köşedeki ekstralar da etkiliyo fiyatı. mesela sağ tarafında ses sistemi var, usb, telefon şarj yeri vs böyle ayrıntıları var. bnlar fiyatı yükseltiyor. seçtiğin berjerin fiyatları değişiyor. kırlent normalde yok takımda ben ek istedim onlara da ayrı ücret ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?