haha aynen canımmm ya :) aldıklarımı ve alacaklarımı anlatıncaa susuyo biandaa :) yoksa benmkide hep beraber begeneceğiz diyor simdi herseyi bana bıraktı :) gecendede tv ünitesini sen yaptırt diyo bn sensiz yaptıramam seninkini begenirim dedi :))))))))) evrim geçirdi
zora geldi mi en büyük bahaneleri zaten, " ben senin zevkine güveniyorum, istedigini alabilirsin "dedm ölee kurtulmak yookk, geleceksin benmle, her dukkanı beraber gezecezz, herşeye beraber karar verecezz ona kalsa bi televizyonu kendisi seçse yetermiş, hey allahımmm hepsi aynı demek bu erkeklernn
demek ki canımmm :) valla aynı sehirde olsak beraber muhakkak alırdık ondada pes ederdi sanırım :) sadece mobilyaları beraber alacağız ondada üniteyi bana bıraktı bakalımm daha neler olacak
paşam diyor ki mobilyaları da ben önceden bakıp begenecekmişimm, bikaç model arasından gidip beraber seçecekmişizzdedm böle bişeyi bi daha aklından geçirirsenn, bikaç model arasından kendine yeni bir gelin adayı bakmaya başlayabilirsinn hazırcı erkek millet işteee neyseki tehditim işe yaradı, beraber bakacaz artk herşeye diyoo
iyisinnnn valla :) ama en güzeli tabi beraber begenmek tatlımmm..benmkinin annesi babası bile esya bakıyolar simdidenn ogluna söylüyolarmıs :))))tmm baksınlar nede olsa beraber begenecegz diyorum
Bir bankacı olarak size şöyle taviseyede bulunayım o zaman belki yararlanmak istersiniz. Ürünü dükkandan beğenir hızlı.com, teknosa.com, markofoni.com vs gibi sitelerin puan hediye kampanyalarını takip ederseniz baya karlı çıkıp kazandığınız puanlarla da birkaç eksiğinizi çok rahat kapatabilirsiniz. 500 TL'lik alışverişe 100 TL puan gibi kampanyalar oluyor. Normal hayatımda da kullanıyorum bu dönemde daha çok yararlanmayı planlıyorum, farketmesek de yararı oluyor :) Ayrıca nakliyeyle uğraşmaktansa ürünlerin kapıya gelmesinin güzelliği var :)
çok tuttum bu fikriiama bende kredi kartı yok işte, sevgilim askerden gelince almayı düşünüyor bakalım, o zaman daha alıcı gözle incelemeye bakarızz
ohh ne güzelmiş, benm annesi henuz benden pek hoşlanmadıgı için bakmıyordur sanırım, tanıyınca sever diye umut ediyorummgerçi ben karışılmasını da sevmem pek, akıl vermek iyidir güzeldir ama şu güzel değil onu almayın, bunu alın mevzu olmaz inşallahh hiç birimizde
Selam kızlarrrr =)
2014 yazı benim yazım olacak fakat neye nereden başlamalıyım bilmiyorum diyorsanız yalnız değilsiniz.
kısmetse seneye yaz başı düğünümüz olacak fakat henüz söz nişan olmadı (çok uzun süre sözlü nişanlı kalmamak için bekliyoruz) sizler ne durumdasın hazırlıklar onlar bunlar nasıl yapacaksınız. hep birlikte konuşalım birbimize yardımcı olalım. kimler benimle ?
Selam kızlarrrr =)
2014 yazı benim yazım olacak fakat neye nereden başlamalıyım bilmiyorum diyorsanız yalnız değilsiniz.
kısmetse seneye yaz başı düğünümüz olacak fakat henüz söz nişan olmadı (çok uzun süre sözlü nişanlı kalmamak için bekliyoruz) sizler ne durumdasın hazırlıklar onlar bunlar nasıl yapacaksınız. hep birlikte konuşalım birbimize yardımcı olalım. kimler benimle ?
canım bende şuan nişanlıyım 2014 haziranda olcak düğünüm hatta yarın tarih belirlicez ben beyaz eşyalarımı falan hepsini aldım çünkü 1.5 yıldır nişanlıyım benim asıl derdim düğün için mekan saç makyaj durumu nerde yapıcam konusunda kararsızım fiyatlar falan nedir hiç bilgim yok kır düğünü istiyorum eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Selam kızlarrrr =)
canım bende şuan nişanlıyım 2014 haziranda olcak düğünüm hatta yarın tarih belirlicez ben beyaz eşyalarımı falan hepsini aldım çünkü 1.5 yıldır nişanlıyım benim asıl derdim düğün için mekan saç makyaj durumu nerde yapıcam konusunda kararsızım fiyatlar falan nedir hiç bilgim yok kır düğünü istiyorum eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Selam kızlarrrr =)
sezoşş nişanda da ayakkabı altına isim yazılıyormuydu acabaasıradan hepimizi yazsaydınn
canım hayırlı olsun. boşver bizim de öyle oldu ama öylesi daha güzel. sadece ani durumlarda maddi açıdan yoruyor yorarsa. aylarca plan yaptığında o daha büyük gerginlik. bende izmirliyim bu arada :) sizin gibi de gurbetçiyiz :) amin canım :)
İzmirli izmirliyi sosyal medyada bile bulur diyelim o zaman, çok özledim memleketimiMaddi açıdan yoracak orası kesin ama çok uğraştıracak, tayin isteme, o ,bu, alıştığım iş ortamından başka yere geçmek. İzmirde 20 yıl İstanbulda 1 yıl yaşadıktan sonra Isparta fazla küçük geliyor gözüme. Sünnet çocuğu misali düğün günü ortadan kaybolur muyum diye korkuyorum :) Hazırlık aşaması için de hiç bir adımımız yok. Ocak- Şubat gibi isteme olayından sonra kredi çekip toplu olarak alırım diye planlıyorum umarım elimde patlamaz :)
zora geldi mi en büyük bahaneleri zaten, " ben senin zevkine güveniyorum, istedigini alabilirsin "dedm ölee kurtulmak yookk, geleceksin benmle, her dukkanı beraber gezecezz, herşeye beraber karar verecezz ona kalsa bi televizyonu kendisi seçse yetermiş, hey allahımmm hepsi aynı demek bu erkeklernn
ohh ne güzelmiş, benm annesi henuz benden pek hoşlanmadıgı için bakmıyordur sanırım, tanıyınca sever diye umut ediyorummgerçi ben karışılmasını da sevmem pek, akıl vermek iyidir güzeldir ama şu güzel değil onu almayın, bunu alın mevzu olmaz inşallahh hiç birimizde
Dilediğiniz zaman fikir verebilirim bizim sektörde bilgiler daha hızlı yayıldığından baya kar ediyoruz. Beyaz eşyaları farklı kartlarla alıp hepsinden puan kazanıp küçük ev aletlerini kazandığı puanla aldı bir arkadaşım ben de o gün farkettim ki hiç ciddiye almadığım bir konu olsa da baya karlıymış :)
Kızlaaar yarama tuz bastınız.bizde 2014 yaz düşünüyoruz ama nişanlım askerde ve ailesi hiç bişey demiyo tarihle alakalı bu da B'ni çok sinir ediyor.oh be rahatladım-
Dilediğiniz zaman fikir verebilirim bizim sektörde bilgiler daha hızlı yayıldığından baya kar ediyoruz. Beyaz eşyaları farklı kartlarla alıp hepsinden puan kazanıp küçük ev aletlerini kazandığı puanla aldı bir arkadaşım ben de o gün farkettim ki hiç ciddiye almadığım bir konu olsa da baya karlıymış :)
bnde aynen bilgi versin yanımızda olsunn ama aldıklarımıza karışmasınn :) bu erkektede bitiyo tam anneci cinbsten olmaması gerek :=)
Kızlaaar yarama tuz bastınız.bizde 2014 yaz düşünüyoruz ama nişanlım askerde ve ailesi hiç bişey demiyo tarihle alakalı bu da B'ni çok sinir ediyor.oh be rahatladım-
yok o nişanda canım :) bizde bekar kızlara kurdele yutturulur :)
ıspartada kütahya kadar evet büyük şehirden sonra alışmak kolay olmasa gerek... tercih meselesi olmakla birlikte nacizane fikrim ufak ufak bi yerlerden başlamak. zira ben öyle öyle beyaz eşyalarımı aldım şimdi onları düşünmeme gerek kalmadı.
bizde de aynı muhabbet ama ben alternatifleri kendim belirleyip götürüyorum bu mu bu mu diyorum. hem bnm istediğim hem onun istediği olmuş oluyor. ve emin ol bu erkekleri çok da sıkmıyor. sadece tavsiye :)
canım sen bu konuyu çok kafana takıyorsun. benden hoşlanmıyor ya da tanışmaktan çekiniyorsun. böyle yapma... gerçkten bak seni beğenmemesi için geçerli 3 sebep sayar mısın? bu konuda kendini rahatlat...
valla vereceğin her fikire hazırım... :)
canım sen dürtükle... ben pazar nişanlandım bugün kayınvalidemle kayınpederime tarih belirleyelim ona göre gün alalım salon tutalım dedim... sen dürtmezsen olmaz bazı ailelerde. (gerçi haklarını yemiyeyim onlar biz nişanlımla rahat rahat belirleyelim istediler ama ben ortak karar olsun istedim) hem böyle dersen aaa bizim fikirlerimizi önemsiyor dedirtirsin ve bu çok iyi olur
bu konuda senden çok akıl almamız gerekecek sanırım, ne benm ne de sevgilimin kafası böle konulara pek basmıyor çünkü
Allaha şükür pek de anneci değil, yani annesini seviyor, ona yakın olmak istiyor vs ama ben istemiyorm die hiç düşünmeden vazgeçti onların üst katında oturmaktan.. hatta sordu geçen biz mobilya alışverişine annelerle beraber mi çıkacaz yoksa ikimiz mi dedi, bende çok insan olursa karışan olur, en azından bikaç model belirleyene kadar ikimiz gezelim, sonra anneler baksn dedim. haklısın dedi ama işte o aşamada anneler ne der onu bilemiyorumm
şafak kaç canımm
kurdelenden istiyorum o zamann
yaa evet haklısın kafaya fazla takıyorm galiba.. eski nişanlımın ailesinden kalma sorunlar sanırım bunlar, onlar beni çok severdi ama üstümde korkunç bi baskıları vardı, çok iç içeydm onlarda. acaba hatayı fazla içlerine girerek mi yaptm derm hep.. o yuzden şimdi uzak olsam diyorm içime sinmiyor, içlerine girsem aynı skıntılar mı olur? bide bu ev meselesi yüzünden de sanki annesi biraz huylandı bana karşı gibi.. amann ne bileyim iştee.. yoksa emraha kalsa, benm sevdigimi sever, bugune kadar kimseyi çıkarmadm onun karşısına bi seni çıkaracam neden sevmesn ki dio da işte, benm koca kafam anlamıyo bunlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?