- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
kızlar ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama bişey yaptım yani...
erkek arkadaşım öğlen eve geldi ama o kadar kötüyüm ki bu takı mevzuları konuşalıberi anlatamam. ne bişey yiyebiliyorum ne uyuabiliyorum. gerildim de gerildim. neyse işte bohçayla ilgili bişey dedi bu böyle olacağını bilmiyordum falan. bende başladım çemkirmeye. işte istersen gel gün alıp evlenelim o zaman da sana göre her şey gereksiz de bilmem ne. ama nasıl konuşuyorum. gözlerim doldu ellerm titredi. daha set bile almamış ben onu düğünde takıcaz zannediyordum dedi. bende annemle arada kaldığımı falan söyledim. bilezik falan tkacak değilim ama nişanda set istiyordum dedim. ne kadar zor şartlarda izmire geleceklerini söyledi. ben bunları biliyorum ailenin de elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum ama arada kalıyorum. düğünde ne yapacaksınız konusu olduğunda eğer 10 bilezik demezsem ailemin beni her şeyde yapayanlız bırakacağını söyledim. ki bilezikleri takacağımdan da değil dedim. neyse işte başladım hüngür hüngür ağlamaya. ben senin boynunu bükmem kimseye karşı sen annen ne diyosa yap dedi. annesine de annemi karıştırmadan anlatmış işte doğuluyuz diye insanlar çok takı bekliyodur bizden falan filan demiş. annesi de aynen şöyle demiş: ben kızımı kimseye mahcup etmem,ne istiyorlarsa yaparız demiş.
nişandaki set olayına gelince çık bugün set bak kendine alıcaz bi şekilde falan dedi. bende çıktım baktım mini setler var 500 tl civarı onlardan beğendim.
ne diyosunuz kızlar anlatmakla doğru mu yaptım.
sezencim bence en doğrusunu yapmışsın, kendi kendine düşününce yapabilecegn bişey yok, sanırım senin annen de benm babam gibi biraz illa kendi istedigi olsun istiyor, başka hiçbir fikir onun için önemli değil, böle olunca da ancak nişanlın ve sen halledebilirsiniz bunu, ki çok şanslısın nişanlının ailesi çok aklı başında, çok uyumlu insanlar..
canım benim şimdilk annen ses çıkarmasın die nişanlının ailesinin imkanlarını zorlamayacak bi set al, 500 1000 ne kadar olursa, düğünden sonra o altınlarla istedigin daha pahalı bi set alırsa onu alırsın, bu dönem böylece sorunsuz halledilmiş olur
3 gün mü kaldı nişanaa aldın mı kıyafetini