yaa evet başladı heyecan =) yarın isteme var ertesi günde de nişan. bi saat sonra yola çıkıyoruz izmire doğru =)) gerginlik var bizde 2 gündür mevzulardan dolayı malum
zaten annesi de yapcaz falan demiş. erkek arkadaşımda haziranda olmaz atıyorum ekimde olur düğün ama olucak artık demiş. bilmiyorum artık bakcaz duruma. bu gece yola çıkıyoruz izmire gidiyoruz =) gelip çattı isteme-nişan
yok estafurullah tabi ki herkes içine sindiği gibi bi yere gitmeli. bizim için yeme içme çok önemli olunca... :)
aslında senin düşündüğün en mantıklısı, tabiki yapsınlar, ama işte ben ailesini tanımadıgım için nasıl tepki alacagımı bilmiyorm. çok ince bi çizgi bu, hiç bişey istemezsen aman ne meraklıymış derler, çok şey istersen ne kıymetliymiş derler.. ben eski nişanlımın ailesine bu yuzden çok sinir oluyordm ama sesim çıkamıyordu işte.. düşün bana milletn gözüne gözüksün sadece die sahte takı takmayı bile teklif etmişlerdi, neyse ki Allahım kurtardı beni onlardan..
şimdi de emrah arada köprü olacak bakalm, o gelsn iş bulsun sonra daha da netleşir bu olaylar, ama hepinizin dedkleri aklımda olacak inanın
kızlar bide bişey soracam, biraz özel bi soru olacak sanırım ama yardımcı olursanız sevinirim..
şidmi ben mimarım , daha imza yetkimi almadım ama onu aldıktan sonra şuan çalıştıgım ofise ortak olarak girecegm ve iyi bi para kazanmaya başlayacagm yaptıgım işle attıgım imzayla baglantılı olarak, sevgilim de henuzx işi yok ama bulacagı iş ilk etapta maksimum 1500 tk maaşlı bi iş olacak, benden daha az olacak yani.. o kafasına çok dert ediyodu bunu ilk baştan, başına kakacagmdan korkuyordu, hani benm param ne istersem yaparm derm gibi düşünüyordu, beni tanıdıkça anladı o kafada bi insan olmadıgımı.. herkesn parası kendine olsun diyor, ama bu seferde faturalar kiralar falan ben ödeyim desem gururu kırılacak, o ödese bu sefer parası kalmayacak, bende ortak hesap açıp paraları orda birleştirelm diyorum, ordan harcayalım ikimizde, kiralar faturalar da ordan ödenir..
sizin bu konudaki düşünceleriniz neler ? yani eşlerinizle para konusunda konuştunuz mu hiç ?
canım gözün korkmasın her şey bi şekilde halloluyor merak etme.
dediğin gibi o çizgiye dikkat etmek lazım. sen sevgilinle konuşursun o iletişim kurar arada.
her konuda söyliycek bişey buluyorum
canım benim nişanlım maddi sebeplerden ötürü üniye geç gitmek zorunda kaldı. liseden mezun olunca bikaç yıl çalıştı okuyabilmek için. şu an hala okuyor. önümüzdeki sene bitiricek okulunu. ben 3 yıldır çalışıyorum. önümüzdeki yaz okulu biticek ve hemen evlenicez muhtemelen işe girmemiş olacak evlendiğimizde. maddi konular elbetteki erkeği düşündürür canını sıkar ama senin duruşuna bakar erkek. zaten evlenince senin paran benim param hesabı olmaz olursa saçma olur zzaten. sevgiline de herkesin parası kendine demeyi unutturmalısın bence. çok para kazansa sana vermeyecek mi parasından :)
erkeğin yükümlülüğü daha önemli ama o anki şartlar fedakarlık gerektiriyorsa, gereken fedakarlığı yapmak gerek. belli bi yaşa gelmişsiniz üçün beşin hesabını yapıp mutluluğunuzu bozmanın gereksiz olduğunu idrak eder bence sevdiceğin
bayramda giderken de gergin gitmiştin ama yüzyüze olunca hallolmuştu herşey, diliyorm ki bu sefer de güzelce hallolur canımm
elbise işini ne yaptın, bulabildn mi istedigin gibi bişey ?
heyecan dorukta :)
iyi şans seninle olsun canım harika geçer umarım her şey
bizi habersiz bırakma :)
Selam kızlarrr :)
evet. Bi kaç saat sonra istemem var,şu an içni her şey yolunda.kızıp ediyorum ama annem babamı çok rahatlatmış. Elbise bayram sonrası hemen almıştım zaten. Resim atıcam inşallah yarın (en geç pazartesi)
çok teşekkür ederim,evet heyecan başladı valla =) annem otogara dünürlerini karşılamaya gitti birlikte dedemlerle falan kahvaltı edildi falan. Annem çok beğenmiş. çok iyi insanlar falan dedi. Bi ben görmedim :d
merhaba canım hoşgeldin. Bizde topic'cene beni veriyoruz bu akşam onun heyecanını yaşıyorduk =)
ayy hadi hayırlısı gözün aydın :)
çok saol canım darısı başına... sizin ne zaman nişan düğün vs. hazırlıklarınız ne durumda.
evet. bi kaç saat sonra istemem var,şu an içni her şey yolunda.kızıp ediyorum ama annem babamı çok rahatlatmış. elbise bayram sonrası hemen almıştım zaten. resim atıcam inşallah yarın (en geç pazartesi)
çok teşekkür ederim,evet heyecan başladı valla =) annem otogara dünürlerini karşılamaya gitti birlikte dedemlerle falan kahvaltı edildi falan. annem çok beğenmiş. çok iyi insanlar falan dedi. bi ben görmedim
merhaba canım hoşgeldin. bizde topic'cene beni veriyoruz bu akşam onun heyecanını yaşıyorduk =)
evet. bi kaç saat sonra istemem var,şu an içni her şey yolunda.kızıp ediyorum ama annem babamı çok rahatlatmış. elbise bayram sonrası hemen almıştım zaten. resim atıcam inşallah yarın (en geç pazartesi)
çok teşekkür ederim,evet heyecan başladı valla =) annem otogara dünürlerini karşılamaya gitti birlikte dedemlerle falan kahvaltı edildi falan. annem çok beğenmiş. çok iyi insanlar falan dedi. bi ben görmedim
merhaba canım hoşgeldin. bizde topic'cene beni veriyoruz bu akşam onun heyecanını yaşıyorduk =)
oh oh maşallah hep böle olun geçen yıl bende böleydim tatlı telaşlar.
resmi merakla bekliyoruummm
nasıl heyecanlısındır şimdi ooyyyyherşey ne güzel de yolundaymış da çok çokk sevindimm nişanın da çok güzel geçsn de inşallah senden güpgüzell haberler duyalımm
hadi bakalım ilk karşılaşma önemliydi o da güzel geçmiş. sen her şekilde seversin zaten ailen sevdiyse daha kolay gelişir her şey :)
tüm iyi dileklerimiz seninnle canım
Selam kızlarrrr =)
2014 yazı benim yazım olacak fakat neye nereden başlamalıyım bilmiyorum diyorsanız yalnız değilsiniz.
kısmetse seneye yaz başı düğünümüz olacak fakat henüz söz nişan olmadı (çok uzun süre sözlü nişanlı kalmamak için bekliyoruz) sizler ne durumdasın hazırlıklar onlar bunlar nasıl yapacaksınız. hep birlikte konuşalım birbimize yardımcı olalım. kimler benimle ?
kesinlikle haklısın çok önemliydi her iki taraf içinde... herkes aileye bayılmış ve bu babamı yumuşatacaktır =) ben zaten sevmeye dünden razıyım =) inşallah hep böyle gitsin. hepimiz kayınvalide kayınpederden ziyade anne baba kazanmış olalım... çok sağol canım benim
nasıl geçti canım nişanın merak içindeyim :)
bende sendenim tatlımm uzun süre nişanlı olmamak icin bekliyorumm 2014 ortalarında düsünüyoruzz inşallah...Benn ufaktan çeyizlerimi alıyorum kendiside para biriktiriyorr...Nişan sonrada beraber esyalarımızı alacağizz Allah nasip ederse tabii !
nasıl geçti canım nişanın merak içindeyim :)
bende çok meraktaym bende bendeee
canım hoşgeldin. tahmini düğün tarihlerimiz yakın sanırım :) çok iyi yapmışsınız erken hazırlıklara başlamakla... çünkü ufak bi bohça deyip geçiyoruz o bile dünya para... maddiyat malesef önemli..
kızlar ben sizi yerim :) nişan gayet güzeldi... (resimler halen bana ulaşmadı) nişan sonrası kayınvalidem,kayınpederim,kaynım ve nişanlım (ay söylemesi bile güzel) hep beraber döndük kütahyaya. kayınvalidemle kayınpederim 2si bende kalıyo. çok iyi gidiyo herşey allahım dağlara taşlara... çok anlayışlı insanlar. şaşırtıcı derecede.
Ayyy canm benmm cokk sevindim senin adınaa Allah bozmasın nazarlardan korusun
DARISIII BİZEEEEEEEEE :) HEPİMİZEEEEEEE :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?