- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.361
hııııben onu tanıdıysam hiç bişey yapmaz, ancak birinin ona demesi lazım nurdan senin bişeyler yapmanı bekliyor diye yoksa ihtimal yok yani. ama ben sürekli onu toparlamaktan bıktım, tek sorunumuz kız meselesi de degil ayni. adamla konsere gittik, yarım saat konserde beni yalnız bıraktı. gece dışarı çıkalım istedi çıktık, telefonla konuşacam diye 1 saat ben onun hiç tanımadıgım arkadaşlarının ortasında kaldım, o arada birileri geldi yanıma konuşmak için falan hiç tanımadıgım adamlar korudu beni bilmem ne. ben artık onun yıktıklarını toplamak istemiyorum.
onun saksısı benim de artık muattabım değil, ne hali varsa görsünhııııben de bu dediğinden sonra pek ışık göremedim ama Allahtan ümit kesilmez belki kafasına saksı falan düşer ne biliyim : D
iyisin dimi yavrum artık diğer günlere görekızlaaaaaaaar selaaaaam, geceleri öksürük uyutmuyo biliyosunuz, bugün gündüz deliksiz 5-6 saat uyumuşummşu an hiç uykum yok tabi doğal olaraaak nabersinizzz
onun saksısı benim de artık muattabım değil, ne hali varsa görsün
iyisin dimi yavrum artık diğer günlere göre
evet evet, sabah akşam iğne yiyorum, iyi olayım mümkünseee
Sen evlendin miinternette öyle valla canım tanıdığım da yok bi tane var ama yeni doğum yaptı o da iki tane çocuğu var zamanı olmaz büyük ihtimall
Geçmişe bakıyordum şimdide hamilelik takvimi gördümheheheh 3 ay oluyor
Geçmişe bakıyordum şimdide hamilelik takvimi gördümenee daha geçen söz nişan konuluyorduk seninle maşallah :) tebrik ederim çok sevindim :) Bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
Amin amin tez zamanda inşallahsağol canım benim darısı başınasen neler yaptın ne var ne yok bakalım düğün tarihi belli mi :)
Amin amin tez zamanda inşallahYok canım daha nişan olmadı bizim bir aheste aheste ilerliyoruz ne yazık ki
Aynen canım :) Bebiş hemen gelmiş istiyormuydunuz :)geç olsun güç olmasın canım hayırlısyla olur inşallah:)
Aynen canım :) Bebiş hemen gelmiş istiyormuydunuz :)
Arkadaslar merhaba. Uzun zamandır giremedim. Telefona yukleyemedıgım icin. Nasılsınız0
Iyiyim canim benim. Bende degisiklik yok. Ayni :) sizde neler oldu. Kim evlendi nisanlandi :) sen ne yaptin bakalim :)iyiyiz canım asıl sen nasılsın nerelerdesin bizde çok değişiklikler oldu kii
Iyiyim canim benim. Bende degisiklik yok. Ayni :) sizde neler oldu. Kim evlendi nisanlandi :) sen ne yaptin bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?