- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #18.301
hayat kıyıyor bana bıçaklar çok keskin, baş parmağımla işaret parmağımın arasına girdi bıçak Allahtan orda çok damar yokmuş yoksa iptaldim : /eeee sen de kıymasana kendineee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayat kıyıyor bana bıçaklar çok keskin, baş parmağımla işaret parmağımın arasına girdi bıçak Allahtan orda çok damar yokmuş yoksa iptaldim : /eeee sen de kıymasana kendineee
niye bee ana baba beklemekte güzelsen kocanı bekliyon kızım yine iyi haldesin, ben anamla babamı bekliyorum yazık bana
bence de öyle olmamız lazım, sıkıntıların sebebini kafasının çok dolu olmasına vermeye çalışıyorum
niye bee ana baba beklemekte güzel
inşallah canım ya okula da gidiyor benimki iş okul ev : Ddoğrudur canım düğün yaptınız, evlilik,iş birden yeni bir hayat adapte olmaya çalışıyorsunuz, birbirinize anlayışlı olursanız kolayca geçer..
noldu ki niye küssünikisiyle de küsüm ben hiç güzel değil onları beklemek
noldu ki niye küssün
hıııı belki yanlış anlamışındırrrrrbana verdikleri paranın lafını yaptılar
hıııı belki yanlış anlamışındırrrrr
bana da o kadar emek verdik yurda gönderdik falan dediydiler ben işe giremedim ya o sebepten demişlerdiyok kuzum gayet net 11 yıldır para veriyoruz sana dediler.. neyse boşver
la kızım sen bana fotoları at faceden ben yemek yapmaya gidiyorum elvedaaaayok kuzum gayet net 11 yıldır para veriyoruz sana dediler.. neyse boşver
bana da o sebepten dediler zatenbana da o kadar emek verdik yurda gönderdik falan dediydiler ben işe giremedim ya o sebepten demişlerdi
anaa unuttum la ben onu hemen gönderiyorumla kızım sen bana fotoları at faceden ben yemek yapmaya gidiyorum elvedaaaa
inşallah canım ya okula da gidiyor benimki iş okul ev : D
Aldım ki teşekkür ettim bebekkbana da o sebepten dediler zaten
anaa unuttum la ben onu hemen gönderiyorum
öyle evethadi ya hepsini bir arada götürmek zor olur
Aldım ki teşekkür ettim bebekk
çok güzel bi kafa o iyiki gönderdinçok fotograf yoktu zaten bende tatlım, arada kendi kafamı da yolladım sana
kız hep soracam sana unutuyorum, soran oldu mu hiç beni kim bu kız diye
çok güzel bi kafa o iyiki gönderdin
yok la kimse sormadı : D
damat biliyo nerden geldiğini : Ddedim damat falan sorarsa ne diyecek bu kız
geçti mi kız düğün heyecanı, alıştın mı yerine yurduna anlat baaklım
anaa damat gerçeği biliyor muydu o zaman enişteye selamlardamat biliyo nerden geldiğini : D
valla heyecanlı değildim zaten yer yurt alışma kısmındanda emin değilim uyuşuk gibiyim ya da hep böyleymişim gibi bilmiyorumm :/