- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.621
Emin değilim aslında ama çok merak ediyorum ayrılsınlar da istemiyorumsöyleyim mi emin misin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin değilim aslında ama çok merak ediyorum ayrılsınlar da istemiyorumsöyleyim mi emin misin![]()
yemek yiyip geliyorum canımsöyleyim mi emin misin![]()
iyi düşün, duymak istiyorsan söylerim ama sonradan kızma banaEmin değilim aslında ama çok merak ediyorum ayrılsınlar da istemiyorum![]()
afiyet olsun kuzumyemek yiyip geliyorum canım![]()
Böyle dediğine göre kesin ayrılıyorlariyi düşün, duymak istiyorsan söylerim ama sonradan kızma bana
afiyet olsun kuzum![]()
Böyle dediğine göre kesin ayrılıyorlar![]()
Saçma işte Rosslamı beraber olacak tekraree ayrılacakları zaten belli yavrum, çocugun babası varken ortada sonu joey le bitemezdi malesef![]()
Saçma işte Rosslamı beraber olacak tekrar![]()
Final ya illa birşeyler çıkaracaklar tabi onlarda haklıişler baya karışacak, rachel parise gidecek falan, bekle de gör![]()
Final ya illa birşeyler çıkaracaklar tabi onlarda haklıYalnız bizim kültürümüze ne kadar uzaklar yahu
Yok canım eski sevgiliyle takılma olayı değil bu yani mesela evliler ama cinsellik hakkında arkadaşlarıyla çok rahatlar Joey sürekli Monicaya sarıyor falan bir şoke olmadım desem yalan oluraynen öyle canım, beraber yaşıyorlar, eski sevgiliyle takıl, ondan ayrıl arkadaşına takıl, öbüründen çocuk yap falan
gerçi ben de eski sevgilimle hala görüşüyorum fazla çamur yapmayım![]()
Yok canım eski sevgiliyle takılma olayı değil bu yani mesela evliler ama cinsellik hakkında arkadaşlarıyla çok rahatlar Joey sürekli Monicaya sarıyor falan bir şoke olmadım desem yalan olur![]()
Ah ah evet canım zaten Chandler Monicaya aşık olduktan sonra acayip çekici geldi gözümejoey iki bacağı olan herkese bakıyor zaten
dizi zaten biraz açık bir dizi ama çok güzel anlatmışlar ilişkileri falan. ben en çok chandler ın monicaya evlenme teklif ettiği sahneye bitmiştimherkes en yakın arkadaşına aşık olacak kadar şanslı değil demişti o sahnede monica, çok hoşuma gitmişti
![]()
Ah ah evet canım zaten Chandler Monicaya aşık olduktan sonra acayip çekici geldi gözümeBirde önce Monica diz çöktü ya ki ondan beklenmeyecek bir davranış çok güzeldi
![]()
Aaa neden kidizideki tek sevmedigim karakter monica zaten, gerçek hayatta karşımda olsa yolardım kesin ben onu![]()
Evet benimde tam tersim ama sözünü dinlettiriyoraşırı titiz ve kuralcı ya, benim tam tersim![]()
Evet benimde tam tersim ama sözünü dinlettiriyorBirde şu Joey how you doin diyor ya Nasıl şeker oluyor öyle
![]()
Ama pek evlenilcek bir tip değil sadece vakit geçirmek için idealjoey e hastayım yaa tam benim tipim, serseri![]()
Ama pek evlenilcek bir tip değil sadece vakit geçirmek için ideal![]()
Oluyor ama yine de başkalarına bakıyor elinde değil yapısı öyleyok yaa aşık oldumu da tam aşık oluyor![]()