- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.601
Ne gibi meselaO korku bende de yumurta kapiya dayaninca oluyo :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi meselaO korku bende de yumurta kapiya dayaninca oluyo :)
Ne gibi mesela![]()
İşte bak benimde öyle kavgada bende korkuyorum sanki ayrılacak gibi geliyoruz o yüzden aramızı düzeltmeye çalışıyorum hemenCatur cutur kavga ederim sonra baktim kopmak uzereyiz o zaman oluyo yani onceden olsa da catur cutur kavga etmesem mesela :)
İşte bak benimde öyle kavgada bende korkuyorum sanki ayrılacak gibi geliyoruz o yüzden aramızı düzeltmeye çalışıyorum hemen![]()
Evet bu daha mantıklı ama ne yazık ki ben çenemi tutmayı öğrenemedimUzun bi sure hic kavga olmasin diye ugrasicam ya zaten olunca duzeltecem diyenugrasiyorum bari kavga cikmasin diye ugrasayim artik diyorum :)
Canim musaadeni alayim mi uykum geldi
Evet bu daha mantıklı ama ne yazık ki ben çenemi tutmayı öğrenemedim
Tabi elbette canım iyi geceler tatlı rüyalar![]()
Hayal plan cok icraat yok tatlim daha![]()
Sanırım benziyormuşuz bende şimdi farkettimAy evet ya bende öyle ne çok özür diliyormuşum şimdi fark ettim.. Benim öküzcüğüm de kızdığım zaman ve haklıysam sevgi pıtırcığı olur benden de aynısını bekler ben olamam tabi sonra o gayet mutlu uyur ertesi gün benim hala suratım asıktır en son dayanamam bunu ona söylerim onun verdiği cevapta kızdığını biliyorum ama bugüne kada uzatmazsın sanıyordum olur
Madem biliyorsun özür dilesene öküz derim özür diler ama ne anlamı kalır ki sonra özürünü kabul etmem bu sefer suçlu ben olurum
Çok ironik gerçekten.. Daha sonra bunu ona anlatırım hahaha evet aşkım haklısın hahaha diye kahkahalara boğulur
![]()
ahhh ahhhh, aynen valla yaaa
ayyy sabah sabah çok güldümmmm![]()
heeyyy ben geldiimmmm
bikaç gün rahatım ve buralardayım canlarımmmsizlere Luna nın düğününden de haberler getirdim
nasıl güzel bie gelin olmuş anlatamam görmeniz lazımyanımda götürdüğüm erkek arkadaşım bile gelinin ne kadar güzel bir enerjisi var dedi, kıpır kıpırdı Lunacık
karşılıklı göbek bile attık Lunayla
arzu edenlere resim yollayabilirim tabikiçok güzel bi düğündü çokkk
![]()
hoşgeldin canım bana da resim atsana özelden resim atılabiliyor bu arada öyle yaparsın..
kuzumm face ten yollasam resimleri olur mu sana?
olur canım..
Gügpgünaydınnn![]()
Nasılsın canım görüşmeyeliben burdayım kiii![]()
Nasılsın canım görüşmeyeli![]()
Canım senden spoiler isticemdün geceden beri aynı değişen bişey yok![]()
Canım senden spoiler isticemFriendste 10.sezondayım ya Rachel ve Joey sevgililer şuan ayrılmayacaklar demi valla korka korka izliyorum bak
![]()