- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.561
heeyyy ben geldiimmmm
bikaç gün rahatım ve buralardayım canlarımmmsizlere Luna nın düğününden de haberler getirdim
nasıl güzel bie gelin olmuş anlatamam görmeniz lazımyanımda götürdüğüm erkek arkadaşım bile gelinin ne kadar güzel bir enerjisi var dedi, kıpır kıpırdı Lunacık karşılıklı göbek bile attık Lunayla
arzu edenlere resim yollayabilirim tabikiçok güzel bi düğündü çokkk
welcome baby
saol kuzummmLuna çok güzel olmuş dimi Gizemim, valla öyle de mutlu ve neşeliydi ki, aklıma geldikçe gülümsüyorum
Çok sevindim Luna adına bir ömür mutlu olurlar inşallahheeyyy ben geldiimmmm
bikaç gün rahatım ve buralardayım canlarımmmsizlere Luna nın düğününden de haberler getirdim
nasıl güzel bie gelin olmuş anlatamam görmeniz lazımyanımda götürdüğüm erkek arkadaşım bile gelinin ne kadar güzel bir enerjisi var dedi, kıpır kıpırdı Lunacık karşılıklı göbek bile attık Lunayla
Çok sevindim Luna adına bir ömür mutlu olurlar inşallah
Ben arzu ediyorum bana resim yollayabilirsin
Sen buraların yolunu bilirmiydinSelam hatunlar nasılsınız
Sen buraların yolunu bilirmiydin
heeyyy ben geldiimmmm
İyiyim sağol senden naber nasıl gidiyorBildirimi gormemisim canim bilirim bilmez olur muyum naber :)
İyiyim sağol senden naber nasıl gidiyor
Yokmudur ufukta birşeyBenden de iyidir canim bisey gitmiyo her sey durgun
Yokmudur ufukta birşey
Aaa bana çok tanıdık geldi bu durumHayal plan cok icraat yok tatlim daha
Aaa bana çok tanıdık geldi bu durum
Hiç sorma canım hiç sorma sürekli erteliyoruz hayatımızıHadi ya oyle mi
Hayat izin vermiyor ki onu istedigimiz gibi yasayalim :)
Hiç sorma canım hiç sorma sürekli erteliyoruz hayatımızı
O bizler için pek mümkkün değilAh bi de dusunmemeyi plan yapmamayi basarabilsek :)
Hm 1 sene degil miydi canim.. Ben de cok bakardim artik bakmayi biraktim heves filan kalmadi yaO bizler için pek mümkkün değilSürekli nişan kıyafeti gelinlik bakıyorum ama sonra daha 2 sene olduğu aklıma geliyor küt düşüyorum yere
Nişana bir düğüne 2 sene canımHm 1 sene degil miydi canim.. Ben de cok bakardim artik bakmayi biraktim heves filan kalmadi ya
Nişana bir düğüne 2 sene canımSende niye heves yok ailen tamam demişti diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?