- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.701
Ordan çıkınca arar büyük ihtimalle zaten. Of yarın yine vizem var benim ya. Yarın son inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen de fenaymışsın ama heeeskiden öyleydim ben şimdi sanırım benm hayatım ondan daha hareketli die hiç ses etmiyorum
Ne yapayım canım biraz anlayış gösterince salıyor kendini.. Bu konuda tavrım nettir benim haber vermek zorunda.. Ben ona soramam sürekli nerdesin ne yaptın diye.. Ben nasıl haber veriyorsam oda verecek.. Ben ona bir mesaj attığımda evdeyim deyip ikinci attığımda dışardayım diyemez..
Bu iyi geçer inşallah canım çalışsaydın bari..
sen de fenaymışsın ama heeeskiden öyleydim ben şimdi sanırım benm hayatım ondan daha hareketli die hiç ses etmiyorum
Ne yapayım canım biraz anlayış gösterince salıyor kendini.. Bu konuda tavrım nettir benim haber vermek zorunda.. Ben ona soramam sürekli nerdesin ne yaptın diye.. Ben nasıl haber veriyorsam oda verecek.. Ben ona bir mesaj attığımda evdeyim deyip ikinci attığımda dışardayım diyemez..
Çalısıyorum da 8. Gün bugün. Son inşallah. Gına geldi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zamanı gelince olsun istiyordsur kuzumya da kendi takmayı sevmedigi için teklif edemiyordur
benmki bana bi kere dedi, asla dedim bi daha teklif bile etmedi
kesinlikle kendi sevmediği için teklif etmiyor biliyorum hain
ama eninde sonunda o kelepçeyi geçiricem parmağına
gerçi bende her şey zamanında istiyorum zaten dese bende kabul etmezdim
hayırlı geceler kızlar bende geldim
oo yüzük resimler, muhabbetleri dönmüş baya..yahu bana hiç yüzük takalım demedi bizim parmaklar 3 senedir boş allah allah:113:
işte kız milletiyiz, hem istemiyoruz hem de sorsun diye bekliyoeruz
ben söyledim valla sevgilime, ben yüzükten hoşlanmıyorum diye bir durum yok, alnına montelerim o zaman ona göre seçimini yap dedim
Neler kaçırdın nelerBoşver öyle taksanız ne olur ki bana dese ben takmazdım şahsen.. Evlenme teklifi etti tek taş taktı onu takıyorum ben şimdi Öteki türlü gel yüzük takalım dese takmazdım..
kesinlikle kendi sevmediği için teklif etmiyor biliyorum hain
ama eninde sonunda o kelepçeyi geçiricem parmağına
gerçi bende her şey zamanında istiyorum zaten dese bende kabul etmezdim
[/FONT]
aynen bende öyle birşey dedim yok ben metal bir şey takamıyorum dedi bende sen takmazsan bende takmam o zaman demiştim surat aynen:117: bense
çok fenayız çookk
ee ben kötü bişey mi yaptım yani şimdii
Neler kaçırdın nelerBoşver öyle taksanız ne olur ki bana dese ben takmazdım şahsen.. Evlenme teklifi etti tek taş taktı onu takıyorum ben şimdi Öteki türlü gel yüzük takalım dese takmazdım..
lilcim çaktırma bende hoşlanmıyorum aslında öyle kendi arada takılan yüzükten
ama işte bi sorun bulcaz ya illa
şahsen bende pırlantamı bekliyorum yakın zamanda:118:
benm sadece ben altın takmam haram dediben de o zaman sana seçenek çok, gümüş ya da çelik seç birini dedim
evet o konuda haklı benimkisi de öyle düşünüyor..bende erkeklere öyle sapsarı yüzükleri yakıştıramıyorum yeni gelin gibi
beyaz altın olmalı yada dediğin gibi gümüş, çelik
çok fena alındım ben, gidiyorumm
yüzüğümden soğudum valla
şaka yapıyosun dimiigitmeeeee herkesin kendi kararı canım sonuçta, sen mutluysan gerisinin ne önemi var
evet o konuda haklı benimkisi de öyle düşünüyor..bende erkeklere öyle sapsarı yüzükleri yakıştıramıyorum yeni gelin gibi
beyaz altın olmalı yada dediğin gibi gümüş, çelik
ee ben kötü bişey mi yaptım yani şimdii
lilcim çaktırma bende hoşlanmıyorum aslında öyle kendi arada takılan yüzükten
ama işte bi sorun bulcaz ya illa
şahsen bende pırlantamı bekliyorum yakın zamanda:118:
çok fena alındım ben, gidiyorumm
yüzüğümden soğudum valla
alındığım kısmı ciddi
yatmaya gidiyorum sadece :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?