Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ohhhh maşallaaahh, ne güzel :nazar:



büyük gün yarın, çok güzel ve sorunsuz geçsin inşallaaah :nazar:



hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :KK19:



aynen valla canım, ilk hafta çalışma temposuna adapte olmak biraz zor oluyor, çocuklar da fazlasıyla enerjikler bu ara :KK62:



hoşgeldinnn :KK19: ne tarz bişiler düşünüyorsun kii o_O

Hoşbuldummmm:KK51::KK51:
Hayret tatil dönüşü bizim pilimiz bitik olurdu genelde bunlarda neden ters tepti ki:KK53:
 
Bu halden kurtulmayı o kadar çok isterim ki cerenim, ama gerçekten elimde değil..
Düşünüyorum çok zor geliyor yeni bastan tanımak sevmek, üstelik yine kaybedeceğini düşünerek. En iyisi diyorum hiç olmasın. O zaman daha az canım yanar sanki..
Hiç olmasın canım da evlenip yuva kurmak çocuk sahibi olmak var bunlardan vazgeçebilecekmisin..
 
hep de benim inançsızlıgımla uğraştık bugun yaa, yok mu başka konuşacak bişeyler :KK14: amma canını sıktım bugun :KK43:
Olurmu öyle şey canım her zaman dinlerim konuşuruz.. Mesela dün ben sözlümün yanında çok güzel düştüm onu anlatayım:KK53: Hava yağmurlu benim ayakkabılarımın altı kaygan el ele bayır aşağı iniyoruz bende yanında şebeklik yapa yapa yürüyorum derken öyle bir kaydım ki sol bacağım önde sağ arkada ortadan ayrılıyorlardı resmen baya esnekmişim ya ben:KK53::KK53: Sözlümdeelimi tutuyor bir taraftan arabanın anahtarını çıkarmaya çalışıyor elimi çekiştiriyor o çekince ben daha çok kayıyorum:KK53::KK53: Sonra farketti kaldırdı falan canım yanıyor ama nasıl gülesim var arabaya kadar taşıdı beni oturttu koltuğa 5 dk falan ovdu ilgilendi falan gülcek ama gülemiyor çok komik düştüm çünkü gül gül atma içine canımın acısı geçti dememle kahkahayı basması bir oldu:KK53::KK53: Ne zamandır diyordum bayadır düşmedim acaba nerde nasıl düşcem diye cevabını aldım iyi oldu:rolleyes:
 
X