- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.861
peki nereye kadar böyle devam edecek bu..
Hiç bi fikrim yok..belki de hep böyle sürer..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki nereye kadar böyle devam edecek bu..
Hiç bi fikrim yok..belki de hep böyle sürer..
ohhhh maşallaaahh, ne güzel
büyük gün yarın, çok güzel ve sorunsuz geçsin inşallaaah
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
aynen valla canım, ilk hafta çalışma temposuna adapte olmak biraz zor oluyor, çocuklar da fazlasıyla enerjikler bu ara
hoşgeldinnnne tarz bişiler düşünüyorsun kii
![]()
Böyle sürmesin bence..elimde olan bişey değil ki bu, insan geçmişte olanları değiştiremiyor malesef.
Böyle sürmesin bence..
Hiç olmasın canım da evlenip yuva kurmak çocuk sahibi olmak var bunlardan vazgeçebilecekmisin..Bu halden kurtulmayı o kadar çok isterim ki cerenim, ama gerçekten elimde değil..
Düşünüyorum çok zor geliyor yeni bastan tanımak sevmek, üstelik yine kaybedeceğini düşünerek. En iyisi diyorum hiç olmasın. O zaman daha az canım yanar sanki..
Hiç olmasın canım da evlenip yuva kurmak çocuk sahibi olmak var bunlardan vazgeçebilecekmisin..
Mutlaka istersin kim istemez ki.. Ben bile arkadaşlarımı hamile yada kucağında çocuk görünce öyle özeniyorum ki..çocuk sahibi olmanın başka bir yolunu bulursam eğer evlenmeyi bu kadar umursamam, ama sanırım bir gun çocuk sahibi olmayı isteyecegim![]()
Mutlaka istersin kim istemez ki.. Ben bile arkadaşlarımı hamile yada kucağında çocuk görünce öyle özeniyorum ki..
Ben özeniyorum birde benim daha vaktim var ya ondan sanırımben onlara özenmiyorum da pek çocuklarla iyi anlaştıgımı görünce benim de olsa keşke diyorum![]()
Ben özeniyorum birde benim daha vaktim var ya ondan sanırım![]()
Olsun canım ne olacak 40 50 yaşında anne olanlar var sonuçta..benim geçti bile çocuk olma zamanım nerdeyse. olmaz ama 2 sene sonra çocugum olsa bile 31 yaş olacak aramızda![]()
Allah bilir tabi de o da geç bence yaaOlsun canım ne olacak 40 50 yaşında anne olanlar var sonuçta..
O yüzden korkularını endişelerini bir kenara bırakAllah bilir tabi de o da geç bence yaaanane gibi olacam çocugumun yanında o ne oyle
![]()
ortada bu endişeleri kaldıracak bir adam da yokki bebegimO yüzden korkularını endişelerini bir kenara bırak![]()
Doğru diyorsun canım ama ben inanıyorum mutlaka olacakortada bu endişeleri kaldıracak bir adam da yokki bebegim![]()
Doğru diyorsun canım ama ben inanıyorum mutlaka olacak![]()
İnşallah canım inşallaaahhhben inandım olmadı bugune kadar, belki siz inanınca bu sefer olur![]()
İnşallah canım inşallaaahhh![]()
Olurmu öyle şey canım her zaman dinlerim konuşuruz.. Mesela dün ben sözlümün yanında çok güzel düştüm onu anlatayımhep de benim inançsızlıgımla uğraştık bugun yaa, yok mu başka konuşacak bişeyleramma canını sıktım bugun
![]()