- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.841
Arayıp da olamazsın ki zaten bir anda hiç beklemediğin anda olur herşey=)nerden bulacam da olacam ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arayıp da olamazsın ki zaten bir anda hiç beklemediğin anda olur herşey=)nerden bulacam da olacam ki![]()
Arayıp da olamazsın ki zaten bir anda hiç beklemediğin anda olur herşey=)
Sana öyle geliyor canım.. Ben de öyle diyordum bütün arkadaşlarım evlendi ben kaldım diyordum sonra hep hayatımda olan daha önce teklifini reddettiğim 3 senelik arkadaşıma aşık oldumdaha bir ömür bekleyecem o zaman![]()
Sana öyle geliyor canım.. Ben de öyle diyordum bütün arkadaşlarım evlendi ben kaldım diyordum sonra hep hayatımda olan daha önce teklifini reddettiğim 3 senelik arkadaşıma aşık oldum![]()
İşte tam olarak bu duyguları yaşadım seninle onu başta istemiyor olmamın tek sebebi buydu onu seviyordum ama aşık değildim ve sevgili olursak da beceremezsek onu kaybetmekten korkuyordum..sonra aşık oldum bir ara görüşmemiştik ondan sonra buluştuko zaman aşık oldum birden bire bende anlayamadım.. Sonra o düşünceler uçtu gitti kafamdan kaybetmeyecektim kazanacaktım seviyordum aşıktım ve bir ömüronunla olmak istiyordumben arkadaşıma aşık olmak istemiyorum sanırımyani aslında çok büyük şans, yeni baştan kendini tanıtmakla uğraşmıyorsun, seni zaten bilen biri var karşında nasıl davranacagını ne yapacagını bilir vs ama ben beceremezsem arkadaşlıgımız bozulur diye korkumdan sanırım bulaşamam öyle bir şeye
bilmiyorum bu konularda ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım bu ara
![]()
İşte tam olarak bu duyguları yaşadım seninle onu başta istemiyor olmamın tek sebebi buydu onu seviyordum ama aşık değildim ve sevgili olursak da beceremezsek onu kaybetmekten korkuyordum..sonra aşık oldum bir ara görüşmemiştik ondan sonra buluştuko zaman aşık oldum birden bire bende anlayamadım.. Sonra o düşünceler uçtu gitti kafamdan kaybetmeyecektim kazanacaktım seviyordum aşıktım ve bir ömüronunla olmak istiyordum![]()
Karşılıklı aşk ve sevgi olduktan sonra kaybetmezsin =)tam olarak bu ara yaşadığım kafa karışıklığını anlatıyorsun işteama ben kendime güvenmiyorum işte bi ilişkiyi yürütebilmek için, o yuzden de bile bile kaybetmek istemiyorum.
Karşılıklı aşk ve sevgi olduktan sonra kaybetmezsin =)
Nedenben işte inanmıyorum ki karşılıklı aşka![]()
İşte sebebini kendin söylüyorsun canım.. Daha öncekiler yüzünden bu şekilde düşünüyorsun evet insanın elinde değil ama bence bu yanlış..saolsun çok sevdiklerim beni hep üzdü, o yuzden ben artık birini karşılıklı sevebilecegime inanmıyorum. korkup çekerim kendimi geri kendimi biliyorum yani
burhan o kadar çabalıyor mesela şuan, ama onun için uğraşasım bile yok. ya da bi başkası için işte. neyse boşver kuzum, ben çıkamıyorum bu işin içinden konuşmakla bir yere varılmıyor yani malesef![]()
elimde olan bişey değil ki bu, insan geçmişte olanları değiştiremiyor malesef.İşte sebebini kendin söylüyorsun canım.. Daha öncekiler yüzünden bu şekilde düşünüyorsun evet insanın elinde değil ama bence bu yanlış..
Geçmişte olanları değiştirme sende geleceğini değiştirelimde olan bişey değil ki bu, insan geçmişte olanları değiştiremiyor malesef.
Geçmişte olanları değiştirme sende geleceğini değiştir
Sen kırılmaktan kaybetmekten korkuyorsun..onu değiştirmek için istek lazım, ben de o istek yok.. hep yanlış insanlardan yoruldum, o yuzden bakma muhabbetini yapıyorum kısmetim açıldı diye ama isteğim yok yani..
Sen kırılmaktan kaybetmekten korkuyorsun..
Ama korkup kaçarak hayatını yaşayamazsın kievet. o kadar çok kırıldım kaybettim ki, daha fazlası olursa diye çok korkuyorum.
Ama korkup kaçarak hayatını yaşayamazsın ki![]()
peki nereye kadar böyle devam edecek bu..tekrar canım yanarsa da yaşayamam..
kızlar dün akşam erkek tarafından çeyizim geldi sağolsun kv süper şeyler almış ve çok güzel süslemiş..yarın nişana gelirken sadece bohçayı getirecekler
bizde bu akşam damat bohçasını hazırlayacağızRabbim hayırlı eylesin inşallah
![]()
bende sevmezdim bu teferruatları ama insanın hoşuna gidiyor kız hevesleniyorsun
yüzüklerimizle, yüzük tepsimde geldi çok güzel ya hiç klasik olanlara benzemiyoryarın dış çekimimizde var
![]()
Ben geldimmmmmmmmmAy ne çektim be pc şimdi geldi şaka gibi 3 4 gün dediler 2 hafta oldu
Son gelişmeleri alayım hemen özledimmmmmmm uleeeennnnnnnnnn
![]()
Gizemin de öğretmenlik hayatı başladı ilk günler zordur şimdi![]()
Merhaba kızlar 3hafta sonra nişanım var ben yüzük için tepsi arıyorum sizin var mı bildiğiniz internet siteleri:)