- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.901
Canım vardyalı çalışıyorlar 12gibi çıktıkları olacakyagmur falan olursa diye diyorum bebegim, yoksa zaten kız kendi yürür neden yolunu uzatsın sözlün onu bırakmak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım vardyalı çalışıyorlar 12gibi çıktıkları olacakyagmur falan olursa diye diyorum bebegim, yoksa zaten kız kendi yürür neden yolunu uzatsın sözlün onu bırakmak için
Canım vardyalı çalışıyorlar 12gibi çıktıkları olacak
Görümcemle bıraksa asla olmaz tabiki ama dediğim gibi onların evi yakın görümcem eve girmek isteyebilir o kadar yürümemek için falanee kuzum gecenin o saatinde sözlün görümcenle beraber arkadaşını evlerine kadar bıraksa sorun olur mu senin için
Görümcemle bıraksa asla olmaz tabiki ama dediğim gibi onların evi yakın görümcem eve girmek isteyebilir o kadar yürümemek için falan
Canım arabayla gitmez evden baksalar işyeri görünüyor o derece yakın.. Arabayla giderse diyorum ya birşey demem tabikişimdi kuzum bence 5 dk lık yol bile olsa gecenin o saatinde sözlün arabayla gider alır. diyelim ki arabayla gitmedi, görümcen de eve girdi, ne diyecek sözlün arkadaşına, sen devam et burdan kendi başına bu saatte miçok büyük nezaketsizlik olur tatlım, hiç yakışıkalmaz
![]()
Canım arabayla gitmez evden baksalar işyeri görünüyor o derece yakın.. Arabayla giderse diyorum ya birşey demem tabiki
Canım arabayla gitmez evden baksalar işyeri görünüyor o derece yakın.. Arabayla giderse diyorum ya birşey demem tabiki
yürüyerek gitse bu durumda ne dersin peki![]()
senin arkadaşın şimdiye kadar o yerde çalışmıyor muydu zaten?
şu an vardiyaya kalıp gece 12de çıktığında nasıl dönüyorsa eve, gene öyle dönmeye devam etsinn
takıntılı ve kıskanç biri değilim hiç ama böyle bu durumu ben de kabullenmez ve istemezdim![]()
İstemem canım moralim bozulur
Gizemm çok şaşırdım ilk defa benim kıskançlığımı haklı buldun demek sende istemezsin![]()
Belki de yoktur belki de ben abartıyorumdur ama elimde değil ben yokken hoşlanmıyorum o tür ortamlardan..ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim şimdigerçi doğru bugune kadar bi şekilde gitti geldi ama yine de o saatte benim arkadaşımı yalnız bıraksa ben bozulurum gibi geliyor
halbuki de kıskanç bir insanımdır ama bu konuda kıskanılacak bişey göremedim
![]()
Belki de yoktur belki de ben abartıyorumdur ama elimde değil ben yokken hoşlanmıyorum o tür ortamlardan..
Yok canım ya ne münasebet evine kadar bırakacak.. Beni arkadaşımın sözlüsü evine bıraksa kıyamet kopar amaeğer ikisi beraber kahve içmeye gitseler vs haklısın tabiki derim ama bu sıradışı bir durum, bilemedim şimdi kuzum![]()
Yok canım ya ne münasebet evine kadar bırakacak.. Beni arkadaşımın sözlüsü evine bıraksa kıyamet kopar ama
Gizemm çok şaşırdım ilk defa benim kıskançlığımı haklı buldun demek sende istemezsin![]()
Belki de yoktur belki de ben abartıyorumdur ama elimde değil ben yokken hoşlanmıyorum o tür ortamlardan..
ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim şimdigerçi doğru bugune kadar bi şekilde gitti geldi ama yine de o saatte benim arkadaşımı yalnız bıraksa ben bozulurum gibi geliyor
halbuki de kıskanç bir insanımdır ama bu konuda kıskanılacak bişey göremedim
![]()
Mesela dün canım arkadaşımdayım saat 9 falan eşi mesaide biraz daha kal eşim gelince bıraksın dedi sözlüme mesaj attım ben gelir alırım dedi o gelip aldı ki normalde yalvarsan çıkmaz evden gelip almaz..heee iş böyleyse durum değişir, çifte standart yoksenin bırakılmanı istemeyecekse o da bir başkasını bırakmayacak tabiki
![]()
biliyosunuz hiç absürt kıskançlıklarım yoktur benim ama, ne sebeple olursa olsun ben yokken benim arkadaşım ve sevgilim bir arada olamaz, hem de gecenin 12sindeee![]()
Mesela dün canım arkadaşımdayım saat 9 falan eşi mesaide biraz daha kal eşim gelince bıraksın dedi sözlüme mesaj attım ben gelir alırım dedi o gelip aldı ki normalde yalvarsan çıkmaz evden gelip almaz..
Evet biliyorum o yüzden şaşırdım demekki benim durumum normal![]()
O zman bende tamam derim hatta ben bırakalım derimyanlarında sen de olsan, ya da her seferinde görümcen de olacak olsa, tamam normal bi durum diyeceğim ama bu ıııhhh, bana bile tersss![]()
biliyosunuz hiç absürt kıskançlıklarım yoktur benim ama, ne sebeple olursa olsun ben yokken benim arkadaşım ve sevgilim bir arada olamaz, hem de gecenin 12sindeee![]()
dedigim gibi kuzum o sana sorun çıkartıyorsa kendisi de yapmaz o zaman merak etmeMesela dün canım arkadaşımdayım saat 9 falan eşi mesaide biraz daha kal eşim gelince bıraksın dedi sözlüme mesaj attım ben gelir alırım dedi o gelip aldı ki normalde yalvarsan çıkmaz evden gelip almaz..
Evet biliyorum o yüzden şaşırdım demekki benim durumum normal![]()
Hayret aslında sen kıskanırsın sanıyordumbenim arkadaşlık kavramım baya farklı sanırım o zaman, bana hiç garip gelmezdi böyle bir durum
dedigim gibi kuzum o sana sorun çıkartıyorsa kendisi de yapmaz o zaman merak etme![]()
Hayret aslında sen kıskanırsın sanıyordum